פורסם 2004 בינואר 721 שנים הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה..ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאתאיך עושים ?תודה.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים התחל >> לוח בקרה >> מדפסותמאפיינים על המדפסת ששיתפת, גש לכרטיסיית ה-Sharing (שיתוף), ושם אני סבור שתבין כבר איך לבטל את השיתוף.אם אתה רוצה לבטל גם שיתוף קבצים, גש באותו אופן לתיקיות/כוננים ששיתפת, ותוריד את השיתוף מהם בדיוק באותה צורה.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר תודה רבה =]דרך אגב במאפיינים של כרטיס רשת יש 2 דברים שלא הבנתי אם חייביםSHARE FILE AND PRINTERSזה לא חייבים בכרטיס רשת של האלקטל..השאלה אם חייבים את זה בכרטיס רשת שהוא רק משתף אינטרנט, לא קבציםומשהו עם QOS חייבים ?
פורסם 2004 בינואר 821 שנים תודה רבה =]דרך אגב במאפיינים של כרטיס רשת יש 2 דברים שלא הבנתי אם חייביםSHARE FILE AND PRINTERSזה לא חייבים בכרטיס רשת של האלקטל..השאלה אם חייבים את זה בכרטיס רשת שהוא רק משתף אינטרנט, לא קבציםומשהו עם QOS חייבים ?אם זה "File and printer sharing for microdoft network"וזה במאפיינים של הכרטיס רשת שמשמש לקישור בין המחשבים (לא למודם) אז אתה צריך את זהאבל לכרטיס רשת שמחובר למודם אתה לא צריך את זה ואפילו מומלץ לבטלו
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר אני לא מצליח לבטל אותו מכרטיס רשת אחד ושהוא ישאר בשנישאני מוחק אותו הוא נמחק משתיהםלהוריד את הוי מספיק?אני כמעט בטוח שלפני הפורמט באחד מהכרטיסים היה מחוק ובשני כן היהזה הגיוני?!
פורסם 2004 בינואר 921 שנים להוריד את ה-V זה מספיק. לא צריך להסיר את הפרוטוקול לגמרי מהווינדוס. רק להגדיר אותו שלא יעבוד על רשת שאתה לא צריך אותו בה.ולהוריד את ה-V אפשר רק מרשת אחת ולא מהשנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.