עבור לתוכן

Input not supported ללא תלות ברזולוציה

Featured Replies

פורסם

התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported".

התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) .

את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) .

כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן)

מסך: acer x213w

מערכת הפעלה: vista

פורסם

האם המסך מזוהה בwindows בשמו, או כ"צג הכנס-הפעל" וכדומה?

האם המסך מחובר בחיבור VGA, או DVI/HDMI?

פורסם
  • מחבר

חיבור VGA .

הוא קורא לו default monitor בהגדרות תצוגה .

פורסם

נסה אחד משני דברים:

אם יש לך אפשרות לחבר את המסך עם כבל DVI, יכול לפתור את הבעיה אבל זה גם עדיף בלי קשר.

לחלופין, אתה יכול לנסות להתקין את הדרייבר של המסך (מהאתר של acer). זה לא ממש "דרייבר", אלא קובץ שמספר למערכת ההפעלה באילו רזולוציות וקצבי רענון המסך יכול לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אף אחד מהקבצים בrar (בקישור שלך) הוא exe , איך אני מתקין?

פורסם

כדי להתקין את הדרייבר:

1. חלץ את הקבצים לתיקיה וזכור איפה היא.

2. כנס למנהל ההתקנים (Device Manager), חפש את המסך, לחצן ימני ומאפיינים (Properties).

3. בטאב Driver לחץ על Update Driver

4. במסך שנפתח, בחר לפי הסדר:

Browse my computer for driver

Let me pick from a list

have disk

5. בחר ופתח את התיקיה שבה שמת את קבצי הדרייבר.

OK, Next וגמרנו.

פורסם
  • מחבר

המסך לא מופיע ברשימה , רק הכרטיס מסך (תחת display adapters , או ברשימה בכלל).

פורסם

אמור להופיע תחת monitors, אבל לא חשוב.

במקום סעיף 2, דרך חלופית להגיע לאותו מקום: מהגדרות תצוגה מתקדמות, בטאב monitor (איפה שמשנים קצב רענון) ללחוץ properties.

פורסם
  • מחבר

הלחצן של properties לא זמין (אפור) . (המחשב פועל בsafe mode כי במצב רגיל התצוגה לא פועלת).

פורסם

אוקיי, אז אנחנו רוצים לנסות לראות משהו במצב שהוא לא safe mode.

כשלוחצים F8 בהפעלת המחשב (איפה שבוחרים להיכנס לsafe mode), אמור להיות אפשרות Enable low-resolution video, יש לך כזאת? ניסית לראות אם היא עוזרת להפעיל את התצוגה בלי safe mode?

ניסית מה קורה אם אתה מסיר את הדרייברים לכרטיס המסך, האם גם אז התצוגה לא עובדת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אנחנו רוצים לנסות לראות משהו במצב שהוא לא safe mode.

כשלוחצים F8 בהפעלת המחשב (איפה שבוחרים להיכנס לsafe mode), אמור להיות אפשרות Enable low-resolution video, יש לך כזאת? ניסית לראות אם היא עוזרת להפעיל את התצוגה בלי safe mode? - אין לי אפשרות כזו .

ניסית מה קורה אם אתה מסיר את הדרייברים לכרטיס המסך, האם גם אז התצוגה לא עובדת? - לא חשבתי שזו הבעיה מאחר שהדרייבר מעודכן , אני אנסה עכשיו .

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הדרייברים של הכרטיס והתצוגה עובדת . אבל המשחקים שלי לא , הם מציגים שגיאה שהחומרה לא נתמכת ושחסר להם direct3d .

פורסם

ברור, אתה לא אמור לעבוד בצורה כזו. אבל אם עכשיו המחשב עובד לך במצב שהוא לא safe mode, אתה יכול לבדוק אם עכשיו אתה כן יכול להכנס למאפיינים של המסך כדי להתקין לו דרייברים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני יכול . הוא מזהה את המסך כgeneric non PnP monitor .

פורסם

אז תתקין לו דרייברים של המסך, ואחרי זה של כרטיס המסך, ותקווה לטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים