עבור לתוכן

תוצאה AquaMark3

Featured Replies

פורסם

תשלים אם המציאות הגעתי לתוצאה כזאת וזהו.

זה הכול.

פורסם

לפותח הת'רד : יש לך מעבד פשוט מעולה לאוברקלוק פשוט חבל לבזבז אחד כזה... המעבד שלך עושה חופשי 2.4 בלי לעלות מתח בכלל (ועוד עם הזיכרונות המעולים שלך) פשוט לך לביוס תעלה את הבאס מ 100 ל 133 ויש לך מעבד 2.4 תהנה! (כמובן שזה לא הגבול שלו אבל 2.4 פשוט מובטח לך) .

אם אתה בכל זאת הולך לקנות מעבד חדש תגיד לי מה אתה עושה עם הנוכחי ;).

פורסם
  • מחבר

לפותח הת'רד : יש לך מעבד פשוט מעולה לאוברקלוק פשוט חבל לבזבז אחד כזה... המעבד שלך עושה חופשי 2.4 בלי לעלות מתח בכלל (ועוד עם הזיכרונות המעולים שלך) פשוט לך לביוס תעלה את הבאס מ 100 ל 133 ויש לך מעבד 2.4 תהנה! (כמובן שזה לא הגבול שלו אבל 2.4 פשוט מובטח לך) .

אם אתה בכל זאת הולך לקנות מעבד חדש תגיד לי מה אתה עושה עם הנוכחי ;).

ניסיתי כבר,

זא הסיבה שאני קונה חדש , הלוח לא נותן , אפשר לשנות ל133 באס , אבל לאחר השינוי הלוח מצפצף ולא נותן למחשב לעלות עד שאתה לא מאפס את הביוס.

:'( מקרה עצוב.

וצער לי אבל אני לא נותן את המעבד מהסיבה שיש לי עוד במחסן לוח של MSI ישן וזיכרון +גיפה + HD 8 גיגה נוסטלגי.

חסר לי רק מארז וספק....

פורסם

תעשה מיזה איזה HTPC חמוד או איזה סרבר...

פורסם
  • מחבר

תעשה מיזה איזה HTPC חמוד או איזה סרבר...

router עם linux + פקסים....זה יותר הכיוון

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המפרט שלי הוא:

xp2000

לוח פשוט gigabyte ga-7vax

זכרון kingston 333 512mb x2

כרטיס מסך geforce4 ti4200 128mb

האם הציון סביר?

פורסם

היא בסדר.

פורסם

ורציתי גם לדעת אך התוצאה הזאת במיוחד של הזכרונות המחשב עובד כרגע על 218X11

והזכרונות על 11-2-2-2 ( כי הבנתי ש 11 הכי טוב ללוחות NFORCE2 )

התוצאה ב PCMARK 2002

מעבד 7430

זכרון 7310

הארד דיסק 1203

פורסם

אתה רוצה אולי עכשיו לפרסם עוד מודעה?

אולי שוב את התמונה של התוצאה שלך?!?!!

תשתמש בכפתור העריכה ותצרף את שלושת ההודעות אחת אל השניה!

פורסם

שתבינו ה-FX 5900XT הרבה יותר חזק מהRADEON 9800SE אז ברור שהוא יקבל דפוק אבל שני הכרטיסים האלה

אמורים להיות יותר חזקים מRADEON 9600XT שזה מה שלי יש(ראו מפרט), ואני מקבל 30022 ללא OC בכלל.

זה מכיוון שיש לי 512 ב-DUAL זיכרון ומעבד 2.8C. 8)

פורסם

אנשים , חבר שלי קיבל אם AXP 2500 ו512זיכרון ואיפוקס 8RDA3+ עם 9800פרו 36FPS , 36000 נקודות....

זב בסדר? זה נורמלי לכרטיס שלו? לדעתי כן , אבל אני פשוט לא מבין כל כך בAQUA...

פורסם

זה קצת מידי.

פורסם

אנשים , אתם חייבים לאמר לי איך אתם מגיעים לתוצאות האלה !!

יש לי מחשב שאמור לעשות לפי מה שאני רואה פה איזה 40000 נקודות ואני מקבל רק 32000 ..

יש לכם מושג מה אני עושה לא נכון ?! <------ מפרט

אני עם דרייוורים של OMEGA האחרונים ( 4.10 ) דרייוורים של צ'יפסט מותקנים וכל מה שצריך.

ניסיתי עם סוגים שונים של דרייוורים -- 3.10 והקודמים כך שזה לא קשור לבעיית דרייוורים.

נ.ב - המערכת שלי לא באוברקלוק אבל עדיין .. צריך להיות הבדל משמעותי אם אני אעשה אוברקלוק ? זה לא נראה לי

ישפר ביותר מ 1000 נקודות גג . או שאני טועה ?

פורסם

בתקווה להגיע ל 50K...

לפי דעתי אם תעשה OC לכל המערכת ממעבד על לכרטיס מסך אז התוצאה יכולה לגדול במשהו כמו 5,000 נקודות...

ובקשר לדרייברים של אומגה הם משום מה מביאים לי פחות ניקוד מהדרייברים המקוריים של אסוס ( שהיה לי TI4600 המצב היה שונה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים