עבור לתוכן

מה אתם אומרים על מערכת 2.1

Featured Replies

פורסם

אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת...

יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב

אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה

ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר...

תודה מראש!

פורסם

איזה מערכת 2.0 יש לך? אם היא של מערכת סטריאו, סאב זה לא מה שאתה צריך, ואם אלו שני סטליטים גרועים סאב זה לא מה שיעזור לך...

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש מערכת... יש לי שילוב של 5 רמקולים (דיי גדולים ואיכותיים) מחוברים לרסיבר... יש לי עוד 2 רמקולים מחוברים ישירות לכרטיס קול ויש לי בעייה שאין לי הרבה באסים בכלל בכרטיס קול החדש שלי... לכן אני צריך משהו שיוסיף לי באסים...

לכן אני מניח שסאב וופר הוא הדבר שיפתור את הבעייה... לכן אני רוצה לדעת עם הסאב במערכת הזאת שווה משהו...

פורסם

הרמקולי 2.0 שמחוברים ישירות לכרטיס קול איכותיים מספיק ? או שהם סטריאו רגילים כאלו...?

(אגב יש אתרי מכירות שבהם אתה יכול לקנות סאב כיחידה אחת ללא סטליטים).

פורסם
  • מחבר

הרמקולים שלי טובים... אבל זה ממש מוזר שאין באסים... זה נורא מוזר...

בכל מקרה אני לא אקנה במכרז כי זה יקר מדי... אני אזכה במינימום 350 ואני אצטרך לשלם משלוח שזה יצא לפחות 400 שקל לא פחות...

גם את ה350 אני צריך לגרד... אז מה אתם אומרים הסאב במערכת הזאת שווה או לא? הוא איכותי ומפיק באסים עמוקים חזקים וטובים בשביל חדר?

פורסם

אולי עדיף לך לקנות כרטיס קול אחר, אולי הבאסים בכרטיס שלך נמוכים פשוט.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה נורא מוזר... כי ראיתי המון ביקורות על הכרטיס גם בעיברית וגם באנגלית והם היו ממש מצויינות ונטען כי הכרטיס הזה הרבה יותר טוב מהלייב של קריאטיב והוא משתווה בערך לAUDIGY ככה שזה אמור להיות כרטיס ממש טוב...

אז הדבר היחיד שאני חושב עליו שגורם לבעייה הוא הסאב... לכן אני שואל אם הסאב הזה טוב...

פורסם

זה שהוא טוב בביקורות והכל לא פוסל את האפשרות (וגם לא מאשר) שהבאסים אכן נמוכים בכרטיס.

פורסם

אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת...

יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב

סתם בשביל הקטע, מתוך 350 ש"ח, רק 50 ש"ח (במקרה הכי קיצוני) הולכים על הסטליטים האומללים האלה...

פורסם
  • מחבר

אנשים הכל טוב ויפה ותודה על התגובות...

אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה...!!!

האם הסאב במערכת הזאת הוא טוב ואיכותי או לא!!!!!????!!!!

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיום אני הולך לקנות...!

יש לכם איזה תשובה בשבילי בבקשה...

אם יש לכם מערכת אחרת שגם לה יש סאב לא פחות טוב באותו מחיר או מחיר נמוך יותר אז תגידו בבקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים