עבור לתוכן

השקטה וקירור של cm690 עם q6600 ו9800GTX עם מאווררים ישנים תקציב עד 200ש"ח~

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש והעברתי את הישן לבת שלי בת ה4.5 והוא גם מחשב הורדות. אשתי התלוננה על הרעש של המאווררים אז הלכתי על פיתרון קצת מפגר- ניתוק מאווררים מרעישים. המיקום של המארז גם לא אידאלי ולא מאפשר לו לנשום כלכך (מקום בתוך ארונית). המחשב הזה מתחמם נורא והקיץ רק מתחיל . הוא לא הכי עושה צרות לפעמים הוא עושה reset על דעת עצמו אבל יכול להיות שזה בגלל העדכונים של windows .

בקיצור אני צריך המלצות איך להשקיט ולקרר אותו . תקציב בערך 200 שקל או כמה שפחות - אני חושב לקנות כמה מאוררי 120ממ חדשים או משהו כזה אולי אפשר לנקות את הישנים?! אם זה מסובך אני פשוט אקנה חדשים. מבחינת חנויות אני גר ברחובות ועובד בקריית שדה התעופה . יש לי אפשרות להגיע לזיגזג, KSP בילו סנטר, ivory גם קרוב לבית שלי אבל הם יקרנים במאוררים (רציתי לקנות כשאספתי את הSSD והמוכר אמר לי שהכי זול זה מאורר עם לדים ב50 שקל - ממש נשמע מקצועי). אפשר גם להזמין ולחכות למשלוח. IQPC קרוב בתאוריה אבל זה ממש לא בכיוון הנסיעה היומי שלי.

המעבד מקורר עם V1 TT ל 9800GTX יש קירור stock . אני חושב שיש שני מאוררים למעלה ואני חושב שהם מתו אני די בטוח שניתקתי אותם. ה V1 פונה כלפי מעלה . אני חושב שמה שהרג את המאוררים זה החתולות שלי שאהבו לעלות על המחשב ולהנות מהבריזה החמה (במחשב החדש נמנעתי ממארזי פתח עליות ו*צונזר* עליון מהסיבה הזאת) . אין לי מאוורר למטה אבל יש לי אחד על הדלת אבל ניתקתי אותו בגלל הרעש . אני חושב שיש לי מאוורר קידמי אני באמת צריך לבדוק מה באמת עובד. המצב כרגע לא מזהיר מבחינת קירור.

אם אפשר לעשות downclock וכו כדי להוריד את יצור החום של המעבד ו/או הכרטיס מסך זאת גם תהיה אופציה מעולה. הבת שלי רק בת 4 והיא לא משחקת במשחקים שמצריכים יותר ממחשב שמריץ flash (חשבתי ללמד אותה minecraft אבל גם זה לא צריך כרטיס גראפי בשמיים) .

פורסם

פותח התרד חבל שבחרת להתנהל באופן כזה מלחתחילה :-X :-\

על כל מקרה מאווררי מארז לא מנתקים סתם..שכן הם שם בשביל לקרר..

בכל אופן אני מציע לך לבצע את הדבר הבא:

לבדוק איזה מאווררים עובדים במארז..אחרי שיהיו לך שני מאווררי 120מ"מ תתקין אחד מחלק הקידמי אחד באחורי..את השאר פשוט תפרק תשמור אותם כSPARE..את הקירור V1 אתה יכול לשלט עליו ידני..תבדוק איזה RPM מתאים לך ותגדיר אותו בהתאם לטמפ'..

את התקציב שיש לך תשקיע בקירור לכרטיס מסך, שכן במאמץ הוא הבעייתי...יש לך מגוון רחב של פתרונות מצד AC..רק תבחר :xyxthumbs:

פורסם

מה הטמפ' במנוחה ומאמץ בלי המאווררים הרועשים?

פורסם
  • מחבר

בסוף חברתי שני מאווררים הקידמי ששקט וזה על הדלת (כניסת אוויר) שקצת רועש אבל לפחות הוא עובד. מאווררים העליונים מתים (יציאת אוויר). שווה להחליף ?

מה שחם עכשיו זה רק הכרטיס מסך ב65 מעלות היתר נראה לי מתחת ל40. הייתי עושה לכרטיס הורדת תדר אם ידעתי איך.

איזה מאווררים היום נותנים יחס קירור שקט מחיר טוב? אני חושב שיש לי עכשיו zalman לפחות על הדלת שכבר לא שקט

פורסם

ZALMAN לא הכי שקטים..בכל מקרה יש לך את הדגמים של SCYTHE שיהיו מצויינים..

כמו כן מאוורר קידמי+אחורי צריכים להספיק..

פורסם

scythe הכי טובים נראה לי הם גם שקטים וגם חזקים יחסית לשקט חח, אתה יכול לבחור 800RPM או יותר בהתאם לעצמה ולרעש שאתה רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים