פורסם 2012 ביוני 413 שנים אני מחפש מקלדת לגיימרים עם תאורה אדומה בעיקרראיתי את המקלדות של מייקרוסופט X4 ו X6 מה ההבדל המשמעותי ביניהם?
פורסם 2012 ביוני 413 שנים בX4 האור לא יוצא מהמקש.בX6 הוא כן יוצא ולכן רואים את ה"מסילות" וזה הרבה יותר נוח להקלדה בחושך.תחפש תמונה אם יותר נוח לך.תבדוק גם את עניין העברית במקלדת - הX6 שאני קניתי הייתה עם עברית חרוטה על המקש אבל האור לא עבר דרך זה. החזרתי את המקלדת לKSP..דיון גדול שהיה בנושא של העברית:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517724.0
פורסם 2012 ביוני 513 שנים יוצא מהאות באנגלית אבל זה לא יוצא מהצד התחתון של המקש, ולכן אין הארה על המסילות בין המקשים.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר אז ההמלצה היא על ה x6?חוץ מהאור במסילות ההבדלים לא רציניים כמו שאני רואה
פורסם 2012 ביוני 513 שנים הבדלים נוספים זה שבX6 אפשר להעביר את האיזור של המקשים לצד שמאל, יש עמעם לאור ובטח עוד דברים שאני כבר לא זוכר.קרא על שתיהן ביקורות ברשת..
פורסם 2012 ביוני 513 שנים בנוסף לX6 יש 2 "בקרים" (כפתורים מסתובבים) עגולים למעלה.אחד לעוצמת הקול והשני לתאורה.בX4 אפשר ללחוץ על יותר כפתורים בו זמנית.בX4 האור אכן חלש יותר ויש רק 3 רמות של תאורה + אופציה לביטולה.ביום אני מבטל את האור (בX4) כי ממילא לא רואים אותו כמעט.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר התאורה ב X6 שיכנעה אותי לגמריעכשיו מה שנותר זה רק לחפש מחיר טוב עם אותיות בעברית + חריטה שקופה
פורסם 2012 ביוני 613 שנים לדברי שי מאייבורי, באייבורי מוכרים מקלדות עם חריטה בעברית שלא פוגעת בתאורה.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים אכן לא באיבורי ולא בKSP.עד כמה שידוע לי המקלדת הזאת כבר לא מיוצרת די הרבה זמן.לכן אם אהבת אותה כדאי להזמין מאיפה שנותר במלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.