עבור לתוכן

בשביל לעבוד עם SIM של הוט מובייל חייבים לאפשר "נדידה" במכשיר?

Featured Replies

פורסם

שני המכשירים שברשותי, הN86 והW995 הם QUAD BAND ותומכים בצורה מלאה בפלאפון ובהוט.

• תגובות 45
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שני המכשירים שברשותך הם dual band, ותומכים ב 900/2100

אלא אם הם גרסאות אמריקאיות, ואז הנוקיה תומך ב 850/1900/2100 והסוני אריקסון ב 850/1900.

פורסם

מאיפה בדיוק המידע הזה? הנתונים באתרי החברות שונים ממה שאתה מציג.

פורסם

השאלה אם לסמוך על GSM ARENA יותר מהאתר של נוקיה עצמה? יש דרך לבדוק זאת במכשיר עצמו? ברשימת המפעילות מופיע לי פעמיים HOT MOBILE, זה אומר משהו?

פורסם

כן, עשיתי את הטעות והסתכלתי על האתר של נוקיה ישראל ששם "שכחו" לעשות את ההפרדה בין המכשירים. עכשיו פתחתי את הMANUAL וזה מופיע שם. לא נורא, יש לי חבר עם N86 של פלאפון והוא עבר לגולן, אולי אחליף איתו ודי.

פורסם

בכל מקרה - מה עם ROAMING ל2100 של פלאפון?

פורסם

יש לפלאפון כיסוי 2100 חלש למדי, זה לא מספיק. לעבור לפלאפון בלי מכשיר שתומך 850 זה רעיון מאוד רע אלא אם אתה גר בגוש דן.

פורסם

אני בהוט מובייל, השאלה האם ה2100 של פלאפון ישפיק להשלים את החורים של הוט מובייל. אני נמצא רוב הזמן ברעננה או בירושלים.

פורסם
ברשימת המפעילות מופיע לי פעמיים HOT MOBILE, זה אומר משהו?

זה המצב גם במכשירים התומכים ב HSDPA 850, ככל הנראה שאין לדבר משמעות בפועל. ניסיתי לברור בין השתיים ידנית ובכל פעם להריץ Speedtest - אותן תוצאות, אותה רמת קליטה.

פורסם

יש לפלאפון כיסוי 2100 חלש למדי, זה לא מספיק. לעבור לפלאפון בלי מכשיר שתומך 850 זה רעיון מאוד רע אלא אם אתה גר בגוש דן.

צודק...

מנסיון :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

^

כפי שציינתי, לי אין תמיכה ב-850 ובב"ש/ערד/להבים יש קליטה בין טובה למצויינת עד כה.

פורסם

אני עם מכשיר שלא עובד על תדר 850. בחלק מכביש 443 לא היתה לי קליטה. כמו כן בחדרים אטומים יחסית בירושלים הקליטה נמוכה עד אפסית. למותר לציין שלא היתה לי שום בעיית קליטה במקומות הנ"ל בסלקום.

פורסם

שאלת תם: HOT מפרסמים בכל חור שהרשת שלהם תומכת עד 42Mbps. יש מכשיר כלשהו שבכלל מתקרב למהירויות האלו? הגלקסי 3 שהושק לפני 10 שניות תומך במקסימום 21Mbps והאייפון 4S ב14.4 (לפי gsm arena). מה נותנת התמיכה המוצהרת הזו אם אף מכשיר לא תומך בה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים