עבור לתוכן

בשביל לעבוד עם SIM של הוט מובייל חייבים לאפשר "נדידה" במכשיר?

Featured Replies

פורסם

בב"ש יש לי קליטה מלאה (הטלפון שלי לא תומך ב-850MHZ כלל) עם סימן R מעל (הוט מובייל).

אם אני מבטל נדידה אין לי קליטה כלל וגם מופיע הסבר שזה בגלל שהנדידה מבוטלת.

רק הערה, ניגשתי לדוכן המכירה שלהם - תוך 6 דקות היה לי קו חדש ופעיל.

נקווה שבטיול לאיזור ים המלח בסופה"ש לא יופיעו לי פתאום חיובים מירדן :lol:

אני עם סנסיישן שגם כן לא תומך ב850, וחווה הרבה פעמים נפילות של קליטה.

קורים לא מעט מקרים שאני מקבל חיווי של קו 1 מתוך 5 או לפעמים 0 קווים מתוך 5 - אבל לרוב מצליח לקבל ולהוציא שיחות.

היו לי מקרים שגם נעלמה לי קליטה לגמרי - "אין שירות" כשאר נכנסתי לחנות בקניון או להום סנטר בביג.

:bash:

• תגובות 45
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על סמך זה ש5 טלפונים שונים שביצעו סריקת רשת מצאו בדיוק 3 רשתות סלולריות - אורנג', פלאפון וסלקום ואף אזכור להוט וגולן. בנוסף, גם הסימים של גולן "מחליפים" את סלקום בגולן.

עשיתי סריקה פה הרגע, אני גר ברמת ישי

מופיע אורנג', סלקום, פלאפון, ו 42506. במכשירים עם סים של גולן רשום golan t במקום 42506.

פורסם

מוזר, גולן הם 08 בכלל. בכל מקרה, עשיתי סריקה במקום אחר כרגע (בטכניון), עם סים של אורנג'. מצאתי עכשיו גם 42507. כנראה זה הופעל בימים האחרונים, כי לפני שבוע הם לא הופיעו.

פורסם

נקווה שבטיול לאיזור ים המלח בסופה"ש לא יופיעו לי פתאום חיובים מירדן :lol:

שים לב,

ליד קו המים יש קליטה רק של חברה ירדנית. שים לב לפני שאתה מתקשר או עונה לשיחות.

פורסם

או שפשוט אפשר לחסום באתר נדידה לחו"ל וזהו :nixweiss:

הממשק שלהם כזה נוח וקל, למה לא להשתמש בו?

פורסם

שים לב,

ליד קו המים יש קליטה רק של חברה ירדנית. שים לב לפני שאתה מתקשר או עונה לשיחות.

לפני בערך שבועיים הייתי בים המלח. לא היתה חסרה שום קליטה בקו המים..

פורסם

נתראה בחשבונית הבאה :P לעניין - ניידתי עכשיו 2 קווים להוט מובייל והקליטה בבית פשוט גרועה. מרכז רעננה בלי ממ"Sים וכדו'. יש מה לעשות (מלבד לחכות שיפרסו עוד אנטנות)?

פורסם

אם אין לך בבית גם לא קליטה ברשת של הוט מובייל וגם לא קליטה של פלאפון, אין לך יותר מדיי ברירות.. נסה את גולן.

פורסם

ממש מוזר, לא אמורה להיות בעיה של קליטה אצלי באיזור. יש משהו לשנות בהגדרות?

פורסם

הפעלת בכלל נדידה, כדי שהמכשיר שלך יעבור לפלאפון כשאין לו קליטה של הוט?

פורסם

אני חושב שכן. "בחירת מפעיל" מוגדר אצלי על אוטומטית. יש אפשרות אחרת לשינוי בN86?

פורסם

"בחירת מפעיל" מוגדר אצלי על אוטומטית.

אני לא בטוח אם זה אותו דבר...

פורסם

לא יודע אם יש אופציה אחרת, אבל סביר להניח שאם המכשיר שלך לא נרכש בפלאפון הוא לא תומך בתדר 850 מג"ה ולכן הקליטה גרועה. הפתרון שלך הוא לרכוש (ורצוי קודם לוודא את זה) מכשיר שתומך בתדר 850 מג"ה או להמתין בסבללנות לפריסה של הוט באור מגוריך.

פורסם

נתראה בחשבונית הבאה :P לעניין - ניידתי עכשיו 2 קווים להוט מובייל והקליטה בבית פשוט גרועה. מרכז רעננה בלי ממ"Sים וכדו'. יש מה לעשות (מלבד לחכות שיפרסו עוד אנטנות)?

רק שתדע שממה שאני יודע, יש חוק של משרד התקשורת שאם קרה והייתה בשטח ישראל אבל פתאום נדדת לירדן, ובגלל זה בחבונית קיבלת חיובים "מחו"ל ולחו"ל" הם מחוייבים לזכות אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים