עבור לתוכן

בשביל לעבוד עם SIM של הוט מובייל חייבים לאפשר "נדידה" במכשיר?

Featured Replies

פורסם

אולי שאלה טפשית, אבל רציתי לוודא - האנדרואיד שלי מתריע בפני חיובים גבוהים אפשריים אם אני מאפשר "נדידה", אבל למיטב ידיעתי זה נכון רק בחו"ל, לא?

תודה.

• תגובות 45
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שהוט אומרים, כן.

כל עוד לא תצא משטח מדינת ישראל.

בתכלס אף אחד עוד לא קיבל חשבונית חודשית ראשונה, כך שקשה להגיד כמה סדר יש בבלגן שלהם.

פורסם

מה שכן כדאי לשים לב, זכור לי דיבורים על תופעה שכשקרובים לגבול עלולים "לנדוד" לרשת זרה (ירדנית למשל) ולשלם מחירים יקרים בהתאם.

פורסם

אבל גם אם אני בארץ, והמכשיר שלי מזהה עכשיו את 3 הרשתות (סלקום, אורנג', ופלאפון) - איך הוא "ידע" להתחבר דווקא לזאת שיש להוט/גולן הסכם נדידה מולה, ולא לאחת אחרת? או שהוא פשוט לא יצליח להתחבר לאף אחת אחרת וזהו?

פורסם

אבל גם אם אני בארץ, והמכשיר שלי מזהה עכשיו את 3 הרשתות (סלקום, אורנג', ופלאפון) - איך הוא "ידע" להתחבר דווקא לזאת שיש להוט/גולן הסכם נדידה מולה, ולא לאחת אחרת? או שהוא פשוט לא יצליח להתחבר לאף אחת אחרת וזהו?

יש לו העדפה להתחבר לחברות הללו (חומרתית- SIM), והוא לא יכול להתחבר לרשת ללא הרשמה פרט לזה שמוגדר ביכולת נדידה (סלקום/פלאפון).

אם חס וחלילה לרוב המשתמשים החדשים בהוט/גולן יבצרו חיובי נדידה בגלל ההגדרות שנויות במחלוקת שיש להם, נראה לי לא הגיוני שלא נקבל זיכוי על הפשלה שלהם :cool2: .

פורסם

אתה לא יכול להתחבר לרשת אחרת בישראל שאין לגולן/הוט הסכם נדידה איתה

כנ"ל לגבי חו"ל, אם לגולן אין הסכם עם רשתות בספרד, אז בטיול הבא שלך לברצלונה לא תוכל להתחבר לשום רשת מקומית

פורסם

אמנם באתר שלהם גולן טוענים שצריכים לאפשר נדידה, אבל הרגע תקעתי סים שלהם במכשיר שלי ויש לי אינטרנט ושיחות בלי נדידה, וזאת למרות שאין להם תשתית כאן..

פורסם

אז כנראה שכן יש להם תשתית כאן... ::)

למי המכשיר שלך מראה שהוא מחובר?

פורסם

אין להם תשתית, הטלפון לא קולט הוט מובייל או 42507.

שאני מכניס את הסים, הוא פשוט רושם הוט במקום פלאפון. גם הסים של גולן עושה בדיוק אותו דבר אצל האחים שלי - רשום גולן במקום סלקום.

פורסם
  • מחבר

בב"ש יש לי קליטה מלאה (הטלפון שלי לא תומך ב-850MHZ כלל) עם סימן R מעל (הוט מובייל).

אם אני מבטל נדידה אין לי קליטה כלל וגם מופיע הסבר שזה בגלל שהנדידה מבוטלת.

רק הערה, ניגשתי לדוכן המכירה שלהם - תוך 6 דקות היה לי קו חדש ופעיל.

נקווה שבטיול לאיזור ים המלח בסופה"ש לא יופיעו לי פתאום חיובים מירדן :lol:

פורסם

לא הבנתי על סמך מה הגעת למסקנה שאין להם תשתית.

על סמך זה ש5 טלפונים שונים שביצעו סריקת רשת מצאו בדיוק 3 רשתות סלולריות - אורנג', פלאפון וסלקום ואף אזכור להוט וגולן. בנוסף, גם הסימים של גולן "מחליפים" את סלקום בגולן.

פורסם

במכשירים שכן אוכלים HSDPA 850Mhz בסריקת רשתות HOT mobile מופיעה פעמיים, IL Orange, IL Cellcom ו 42508.

פורסם
  • מחבר

גם בערד ולהבים יש כיסוי טוב עם 2100 עם סים של הוט מובייל.

למרות שהמכשיר לא תומך 850MHZ מופיעה רשת HOTmobile אבל עדיין מופיע R בסטטוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים