עבור לתוכן

מחפשת סט מקלדת+עכבר אלחוטים ארגונומים לשימושים כללים עד 100$

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

עושה רושם שאני אזדקק למקלדת + עכבר חדשים אלחוטיים חדשים לעבודה כללית.

ייתכן בהחלט שאוכל לקנותם בארה"ב ולכן התקציב עומד על עד כ- 100$ . רצוי לחסוך ובכללאשמח אם תעזרו לי למצא דילים טובים

אבל אם יש משהו טוב בהרבה ותמצאו לי דיל טוב בלא הרבה יותר מהסכום בחנות אמינה בארה"ב זו אופציה.

עד כה עבדתי עם סט ה- Logitech MX 3200 Laser הכולל בו את עכבר ה- Logitech MX 600 Laser

- עכבר -

מאוד נהנתי מהעיצוב הארגונומי של ה- Logitech MX 600 Laser והייתי רוצה שגם בסט הבא העכבר יהיה נוח לפחות כמוהו.

גם מאוד אהבתי שיש בעכבר מספר מקשי פונקציות - הדבר הועיל לי עד מאוד בעבודה ועליהם הייתי מעדיפה שלא לוותר.

גודל העכבר - לפני שקניתי את הסט הוא יצא לי "למדוד" בבאג מבעד לפלסטיק את את העכברים של מייקרוסופט שהיו מוצעים באותה תקופה בסטים (טווח מחיר של 500 ש"ח אם זכור לי נכון) לטעמי הלוג'טק היה נוח בהרבה ומתאים יותר לגודל של כף ידי (יחסית קטנה).

אגב, הייתי שמחה אם הסוללות של העכבר החדש יחזיקו מעמד יותר מהחודש שמחזיקות הסוללות של ה- Logitech MX 600 Laser (עכבר רעב).

מקלדת -

ה- MX3200 היתה נוחה עבורי. היא אינה ארגונומית (ואיני פוסלת עיצוב זה) אבל היתה נוחה. גם את הפונקציות שבה מצאתי חביבות.

אשמח למקלדת נוחה לפחות כמוהה. אם יהיו בה פונקציות זה יהיה חביב

רצוי גם שיש משטח ליד. גיליתי שזה נוח.

טווח

את ה-Logitech MX 3200 Laser לא בחנתי בטווחים רחוקים מידי. העכבר עצמו נטה לעבוד כמעט רק על משטחים חלקים או על הפד. עד דברים אחרים, נניח רגל, לא יותר מידי. אם יהיה שיפור זה יהיה חביב אבל לא היסטרי

לגבי הטווח החדש, איני יודעת מה היה הטווח הרצוי .אשמח אם יהיה בעל טווח טוב יותר. שוב, חביב לא דיל ברייקר.

דיוק ומהירות

איני גיימרית. אין צורך בשום דבר היסטרי במיוחד בנושא.

תודה

והמשך הקלדה נעימה לכולכם :)

פורסם

היי ssib,

יש את ה-Logitech MK550 שהיא בעצם גרסה אלחוטית של מקלדת ה-Wave הידועה של לוג'יטק יחד עם עכבר אלחוטי.

ה-Wave היא מקלדת ארגונומית בצורת גל. יכול להיות שתאהבי את זה ויכול להיות שלא, זה עניין של טעם והעדפה.

בנוסף יש את ה-Logitech MK520 ו-MK710 - הקישורים למוצרים שהבאתי לך הם מ-BestBuy ארה"ב.

כל המוצרים הנ"ל איכותיים ומומלצים, תבחרי מה שמתאים לך ומה שנראה לך שתאהבי ושיהיה לך הכי נוח לשימוש.

פורסם
  • מחבר

היי ספלאשי

תודה על התגובה הזריזה :)

באשר ל-MK550, קראתי פה בפורום חתיכת ביקרות קטלנית על צורת הגל. אמנםם היו בדיון כמה שאהבו (למען האמת לא קראתי עד סופו) אבל אני תוהה אם כדאי לקחת את הסיכון. מעבר לכך היא מעט מגושמת ואיני בטוחה שמפצה בתכונות.

באשר לל- MK520 (ונראה שגן לגבי ה0 550) נראה שיש להן עכבר סימטרי.

אני ימנית ומאוד נהנתי מעכבר ארגונומי המתאים ליד ימין, אני תוהה באשר לאותם עכברים. נדמה לי ששמעתי אפשהו שלרוב הסימטרים אינם משתווים בנוחות. בנוסף הם גם חסרי כפתורים :(

נשארנו עם ה- MK710. אני טועה או שמדובר על מקלדת יפה אבל דיי בסיסית אבל ובמחיר גבוה?

כלומר העכבר מזכיר לי את את ה- Logitech MX 600 Laser, וגם המקלדת, אמנם יותר יפה, אבל עושה רושם שמבחינת פונקציות אף נחותה מה- MX320.

מיותר לציין שנראה שהיא יחסית יקרה למה שמציעה.

ב- 100$ הייתי מצפה לקבל מעט יותר ..

אגב, אם את כבר פה, תגידי, אני גם אמורה לחשוש מזיופים של דוקים מחנויות ידועות בארה"ב ובאמזון? או ששם אפשר להיות רגועים. בגדול, המחירים לעיתים נמוכים משמעותית מבארץ.

פורסם

היי שוב,

אם כך אולי ה-MX5500 יתאים יותר לדרישותיך, מה שכן הוא חורג מהתקציב במעט.

אולי כדאי לשקול עכבר ומקלדת בנפרד שישתמשו שניהם במתאם האוניברסלי של לוג'יטק (Unifying receiver);

או אם אהבת אחת מהמקלדות בסטים שהמלצתי לך מקודם אך העכבר לא נראה לך, אפשר לקחת בנפרד עכבר Logitech M705 Marathon Mouse ואם גם הסט תומך ב-Unifying receiver, שניהם יוכלו לעבוד על אותו מתאם וכך לא יהיה צורך בשני מתאמים.

עריכה: לגבי דוק (הכוונה ל-Disk On Key?), תלוי בדגם כמובן, יש דגמים מומלצים יותר ומומלצים פחות אך אמזון היא חנות אמינה.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה- MK710

מצאתי פה שתי מקלדות דומות ה- MK700 MK710. מעניין מה ההבדלים בינהן.

MK-700

MK-710

אגב, מה דעתך על החנויות האלה: http://www.braigo.com/index.php?main_page=product_info&products_id=207223&currency=USD

http://www.incredicell.com/index.php?main_page=product_info&products_id=4863&currency=USD

http://www.cedarpc.com/product/19418/Logitech-wireless-Desktop-MK710/

באשר ל- MX-550REVOLOTION זה בהחלט נראה סט יפה (למרות שטרם נכנסתי לפרטים) אבל מעט יקר.

ראיתי פה במחירים נמוכים מעט, מה דעתך על הפלטפורמה של בארנס & נובל. הם אמינים כמו הפלטפורמה של אמזון? בכלל הפלטפורמה של אמזון אמינה? (טרם רכשתי משם) בכל אופן יש שם הרבה חנויות וכל אחת והדירוג שלה..

http://www.barnesandnoble.com/p/logitech-cordless-desktop-mx-5500-revolution-bluetooth-rechargeable/1106807321?ean=97855047397&itm=1&usri=0097855047397

וראיתי גם כאן

http://www.buy.com/pr/product.aspx?sku=206892248&sellerid=34686737

פורסם

בביקורות על החנות TigerDirect שמוכרת את ה-MX5500 ב-124$ כתוב:

No indication of unit being refurbished until after order ws placed.

כלומר, המוצר היה מחודש (לא חדש) והקונה גילה את זה רק לאחר הרכישה.

לדעתי עדיף לא לקחת סיכון בשביל לחסוך כמה דולרים אך זה כמובן נתון לשיקולך.

לגבי אמזון, החנות עצמה אמינה אם קונים ישירות מהחנות אך אם קונים ממוכר פרטי באמצעות הפלטפורמה של אמזון, זה כבר תלוי באמינות של המוכר הספציפי (בדומה ל-eBay).

Circuit City (הקישור השני שהבאת ל-MX5500) עד כמה שידוע לי נחשבת לחנות אמינה.

פורסם
  • מחבר

תודה ששמת לב לעניין, ספאלשי

אני כל הזמן מנסה למצא אם מדובר על מוצר חדש, מחודש או משהו אחר.

הכי נחמד שמוכרים משהו אחד (חדש) ושולחים מעט אחר (מחודש).

מה לגבי החנויות שמוכרות את ה- 710, משהו נראה לך מוכר וטוב?

הצלחת להבין במקרה מה ההבדלים בין ה- 710 ל- 700?

אגב נדמה לי שקראתי פה באיזה דיון שסוללות פנימיות נטענות נוטות להגמר מהר יותר. שמעת על דבר כזה? כי אם כן אולי הרוולושן אינו הרעיון הכי חכם. גם יקר וגם רעב למזון יקר.

פורסם

MK710 זהה ל-MK700 ומוסיף תמיכה ב-Unifying receiver.

לגבי עניין הסוללות, אני לא בטוחה.

קחי לדוגמה את ה-G700, עכבר שמשתמש בסוללות נטענות רגילות (AA) ועדיין זולל סוללות.

ה-MX REV אמנם יחזיק יותר זמן מה-G700 אך כנראה לא יתיימר לעבוד חודשים שלמים ללא טעינה.

לעכבר ה-M705 שהמלצתי עליו קודם אמורים להיות חיי סוללה טובים יותר אך הוא לא מגיע כחלק מסט אלא כעכבר בפני עצמו.

פורסם

אם אתם נתקלים באתר שמוכר את הסטים הנ"ל ושולח לישראל במחיר סביר, אשמח אם תיידעו אותי.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים