עבור לתוכן

560 Ti לוהט!

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר פתחתי אשכול על קריסות של כרטיס המסך שלי אבל לדעתי זו תקלת תוכנה (קורה רק ביוטיוב). לעניין, בגלל הקריסות החלטתי לבדוק את כרטיס המסך. ב-OCCT הכרטיס התחמם לשיא של 92 מעלות! (הוא כנראה יכל יותר אבל עצרתי כאן).

יתר על כך, הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס עם קירור ה-DS של EVGA עם שני מאווררים שאמור להיות קר יותר! הכרטיס מצוחצח (לפני כמה ימים הורדתי את המסגרת עם המאווררים ושאבתי אבק מגוף הקירור והמאווררים.

יש לציין שבבדיקת המאמץ המאווררים עלו ל-100% בגלל התחממות הכרטיס.

המארז הינו מארז מאוורר מדגם HAF 932 עם מאוורר צד שמכניס לכיוון הכרטיס.

יש לי עוד אחריות, אבל אני לא יודע בדיוק איך לפנות ל-EVGA לממשה והאם זו באמת בעיה.

HELP!

פורסם

תבדוק שהקירור מהודק כמו שצריך וששני המאווררים עובדים בפועל, אם כן והטמפ' עדיין מרקיעה שחקים..תממש את האחריות.

פורסם

קודם כל, אני מקווה שרשמת את הכרטיס שלך באתר של EVGA. אחרת - חבל מאוד

בקשר לגוף הקירור,במידה ומבחינה פיזית הכל נראה תקין, אין אבק, מאווררים מסתובבים, גוף קירור יושב טוב - ואתה נוגע בו והוא באמת לוהט

הייתי נותן צ'אנס לפיתרון תוכנתי דוגמת MSI AB או התוכנה של EVGA. תבנה מפת קירור חדשה ויעילה יותר (כך עשיתי עם ה580 שלי),

אם זה לא יפתור את הבעיה, תלך לממש אחריות.

אם אתה לא יכול לממש אחריות בארץ, אני מאוד מקווה שהכרטיס רשום אצל EVGA,

במידה והוא רשום, כנס לכאן, תפתח RMA / תיצור פניה קודם לצוות הטכני עם כל הממצאים שהועלו כאן והם יאשרו לך את הפניה ככל הנראה.

קח בחשבון שאתה צריך לשלוח את הכרטיס לגרמניה (ישראל שולחת לשלוחה האירופית של היצרן), ואתה צריך לשלם על המשלוח (גם חזור).

http://www.evga.com/support/

פורסם
  • מחבר

הכרטיס רשום שם (נרשם שבוע לאחר הקנייה)

הבעיה, הוא נקנה בקנדה, מקנדה קומפיוטרס.... אני אצטרך לשלוח אותו לשם \ לארה"ב?

כבר ניסיתי לבנות מפת קירור חדשה, לא עוזר. גם במנוחה הכרטיס חם יחסית - 48 מעלות. הקירור נראה מהודק ושני המאווררים מסתובבים, אין אבק (שאבתי לפני יומיים ללא הועיל) והקירור נראה מהודק למדי (אם כי קטן קצת בהתחשב בגודל הכרטיס ובהתיימרו להיות קריר יותר מרפרנס).

לפתוח RMA זה כנראה הצעד הסופי שאעשה, אם אין דרך אחרת, אבל מטרידה אותי השאלה לאן אצטרך לשלוח. EVGA אומרים שהכרטיסים שנקנו החל מיוני (?) 2011 זכאים לאחריות כלל עולמית, שלי נקנה באוגוסט.

יעזור להחליף משחה? (הכרטיס בן 10 חודשים והמדיניות של EVGA מאפשרת הסרת קירור ללא הסרת האחריות)

פורסם

רשום זה טוב.

אם תצטרך לשלוח אותו, כפי שאמרתי זה יהיה לאירופה (גרמניה). לארה"ב זה יהיה יקר יותר.

48 מעלות במנוחה זה סביר. פחות או יותר על כמה שהכרטיסים שלי יושבים. המארז שלך מאוורר?

אתה יכול לנסות להחליף משחה טרמית, אבל לדעתי זה לא ישנה יותר מידי, המשחה שNVIDIA משתמשת היא לא רעה בכלל (ברח לי השם שלה).

פורסם
  • מחבר

אם HAF 932 זה לא מספיק מאוורר בשביל הכרטיס המסכן אז אני חסר אונים ;D

אז אתה אומר שזה לא משנה אם קניתי את הכרטיס באמריקה, אני אוכל לשלוח אותו לאירופה לאנליזה.

טוב, אז אני אפתח RMA ואקווה לטוב.

סתם שאלה, איך 560TI יתפקד ככרטיס פיזיקס ל-680 שאני הזמנתי? (כן כן, אני יודע לא משתלם וכו' אבל זה גם מחו"ל וגם מ-EVGA :) )

פורסם

בדיוק,

זה לא משנה.

גם אני קניתי את הלוח שלי בארה"ב, והאחריות מומשה דרך השלוחה הגרמנית.

בקשר לפיזיקה, זה מאוד תלוי. עבור כרטיס בודד זה יהיה אוברקיל, אפשר להסתפק בפחות. ואפילו התוספת לרוב לא שווה את ההשקעה.

עבור צמד כרטיסים זה כבר מתחיל להיות שונה, אני שקלתי בעבר להתקין כרטיס כזה עבור המערך שלי לצרכי פיזיקה, אבל ירדתי מזה.

תנסה למכור אותו ולקזז את עלויות הכרטיס החדש.

פורסם
  • מחבר

טוב, עדכון קל. קיבלתי את האישור האוטומטי שבקשת ה-RMA שלי התקבלה ואני אקבל מענה אנושי תוך 1-2 ימי עסקים... נחכה ונראה.

מה תהיה תוספת הביצועים מכרטיס פיזיקה נפרד? אני יודע שזה אוברקיל אבל לא בא לי לזרוק אותו (לפני שנה שילמתי עליו כמעט 1000 ש"ח שזה לא מעט)

מערך של 680 יכול להיות בעתיד הרחוק יותר (כמה חודשים :smile1: ) כשיצאו משחקים שדורשים יותר כוח מ-BF (אהמ..ARMA III אהמ..) אבל זה נטל כלכלי לא קל שאני אל בטוח אוכל להרשות לעצמי. ואני עוד רוצה לקרר את זה במים :screwy: . נראה כמה $$$ יש ונראה.

תודה על העזרה, אני אעדכן אם יהיו התפתחיות משמעותיות בעלילה

פורסם

הם עונים מהר :)

מערך? מיותר לחלוטין על מסך יחיד, מילא יש לך מערך מסכים או מסך ברזולוציה מטורפת.

אחרת? למה לך?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמערך זה אוברקיל מטורף ל-1080P כנראה שזה לא ימומש, ואם כן, אז יהיה מסך טוב יותר (למרות שטוב לי עם ה-U2312HM שלי)

נקווה שעונים מהר, הם אומרים 1-2 ימי עסקים, עבר אחד נראה מחר.

אבל מה סדר הגודל תוספת ביצועים שמתקבלת מ"הורדת הנטל" של הפיזיקה מהכרטיס הראשי?

פורסם

במקרה שלך, עם הרזולוציה הזו

אני מסופק אם יהיה הבדל בעיבוד הפיזיקה בין הכרטיסים.

החיסרון היחיד הוא צריכת חשמל מוגזמת ללא הצדקה, וחום מיותר

פורסם
  • מחבר

טוב, עברו שלושה ימים ואין קול ואין עונה מ-EVGA. הם שלחו לי רק אישור מספר דקות לאחר שליחת הבקשה..

מוזר...

ובקשר לפיזיקה, GT220 יספיק או יצור צוואר בקבוק בפיזיקה ל-680 ברזולוציית 1080P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים