עבור לתוכן

ההבדל העיקרוני בין 2x256 לבין 512

Featured Replies

פורסם

אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן.

אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD

כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512

דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512

האם זה נכון?

כי לפי דעתי זה לא נכון

פורסם

מי שאמר לך שאם שמים פעמים 256 זה מזהה רק 256 הוא לא יודע על מה הוא מדבר זה מזהה 512. עכשיו בקשר למה עדיף זה שבלוחות של AMD הדיואל (שנים של 256) הוא בקושי עושה הבדל של 5 אחוז בביצועים לכן ברוב המיקרים לוקחים אחד של .512 וגם מי שעושה אוברקלוק לזיכרונות עדיף להשתמש ב אחד של 512. בלוחות של אינטל הדיואל כן עושה הבדל ודיי הרבה לכן עדיף לקחת שניים של 256

אני מקווה שהבנתה אם לא אז תשאל

פורסם
  • מחבר

בשביל פעמים 256 צריך זיכרונות מיוחדים או שאפשר לקנות שתים של 256 רגילים (של אותה חברה כמובן,ואותה מהירות)

כי מחיר של שתים 256 רגילים זה אותו דבר כמו 512 בערך (אני מדבר על זיכרונות של simpel tech או של ocz)

פורסם

איזה מעבד יש לך על הלוח הזה?

פורסם
  • מחבר

AMD ATHLON XP 2500

פורסם

עוד שאלה קטנה אתה מתכוון לעשות אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שכן רק אחרי שאני אקרא על זה קצת כדי להבין מה כדאי ומה אסור ואיך בכלל לעשות את זה

הציעו לי איתו וולקנו 10

זה מספיק כדי לעשות oc ?

פורסם

אוקי אז אני ממליץ לך לקחת זיכרון אחד של 512 במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אם אתה רוצה לקחת את הocz אז אני ממליץ על הדגם הזה : http://www.pchardware.co.il/docs/pd258930869.htm (לפי מה שקראתי בפורום הבנתי שזה דגם טוב)

בקשר לחברה השנייה שרשמתה אני לא מכיר אותם לכן אני לא ימליץ לך עליהם

וולקנו 10 לפי מה שהבנתי לא משו תבדוק אם תוכל להשיג את הוולקנו 12 הוא יותר טוב

פורסם

אם אתה מתכנן אוברקלוק אז תקנה סטיק אחד של 512.

פורסם
  • מחבר

האמת דיברתי על דגם

OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series

כי הדגם של el לא נכנס לתקציב שלי

תודה על העצה של המאוור

שכחתי הציעו לי גם מאורר SPIRE FalconRock II AMD

זה יותר טוב מוולקנו 10 או 12 כמו שהצעת?

ואיזה מאוור מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)?

פורסם

לא אל תקח את ה Premier Series אם אתה רוצה משו שיהיה בתקציב שלפי כמה חישובים קטנים שלי זה בערך 500 שקל לזיכרונות(צדקתי?) בכל מקרה אתה יכול לקחת את הזיכרונות האלה בתקציב הם יהיו טובים:

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1208092647.htm

פורסם
  • מחבר

האמת חשבתי גם על giel או twinmos

פורסם
  • מחבר

האמת חשבתי על:

TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR

הוא עולה לי בסביבות 500 ש"ח

האם תוכל לעזור לי גם עם השאלה של המאוור בבקשה

אשמח מאוד

פורסם

אם אתה הולך על הזיכרונות האלה אז לפי דעתי כבר עדיף את הסמסונג וגם כולם פה ממליצים עליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים