עבור לתוכן

שאלה|קיט למתחילים

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את הקיט הזה:

http://www2.buyincoins.com/details/arduino-component-basic-element-pack-set-kit-case-for-arduino-starter-beginners-product-11631.html

שפרסם עידו מהבייט הלבן.

שאלה כללית, יש שם כל מה שאני צריך מבחינת נגדים ג'אמפרים וכל זה?

לא הבנתי מה זה הלוח Duemilanove

ועל מה השלט שבא עם הקיט שולט...

אשמח לעזרה... :)

פורסם

אתה יכול לשאול אותי ישירות :)

- Duemilanove הוא לוח ארדואינו מדגם קצת ישן (2009). למתחילים הוא בסדר גמור - אני עצמי לא נתקלתי עדיין במשימה שחייבה לוח חדש יותר.

- השלט הוא שלט אינפרה-אדום גנרי - עם הספריה המתאימה, ורכיב מקלט ה-IR שאמור להיות בקיט, אתה יכול לקרוא את הלחיצות עליו מרחוק ולכתוב תוכנות שיגיבו להן איך שתרצה.

- מספר הנגדים, LEDים וכו' בקיט הוא מינימלי: מספיק כדי ללמוד איך להשתמש בהם, לא מספיק לפרויקטים גדולים. עם זאת, גם עם קיטים אחרים תצטרך בסופו של דבר להשיג רכיבים נוספים...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשאול אותי ישירות :)

- Duemilanove הוא לוח ארדואינו מדגם קצת ישן (2009). למתחילים הוא בסדר גמור - אני עצמי לא נתקלתי עדיין במשימה שחייבה לוח חדש יותר.

- השלט הוא שלט אינפרה-אדום גנרי - עם הספריה המתאימה, ורכיב מקלט ה-IR שאמור להיות בקיט, אתה יכול לקרוא את הלחיצות עליו מרחוק ולכתוב תוכנות שיגיבו להן איך שתרצה.

- מספר הנגדים, LEDים וכו' בקיט הוא מינימלי: מספיק כדי ללמוד איך להשתמש בהם, לא מספיק לפרויקטים גדולים. עם זאת, גם עם קיטים אחרים תצטרך בסופו של דבר להשיג רכיבים נוספים...

פשוט ידעתי שאתה גולש כאן :)

אה אוקי, מצטער לא לזה התכוונתי, ראיתי שם לוח כזה עם מטריצה עליו ולא הבנתי מה זה חשבתי זה הDUEMILANOVE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים