עבור לתוכן

המלצה לאוזניות לאייפון 4S

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S.

בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח...

אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות.

אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו...

ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד.

עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם.

לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ.

אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני אוסיף עוד 100-200.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אני יכול להמליץ על SHURE SE215

יתרונות:

- המחיר שלהן בKSP מאוד מאוד שפוי, אפילו לא צריך להזמין מחו"ל (100$ בחו"ל, 435 ש"ח בKSP)

- בהמשך ל^ אחריות- הרבה יותר קרוב לבית (למרות שזה KSP אזלך תדע....)

- הן סופר נוחות, אני משתמש בהן לריצות ולהבדיל מאוזניות אחרות שהיו לי הן לא יוצאות מהאוזן, או זזות כל כך הרבה שבכל פעם שאני עושה צעד נחסם הסאונד

- הן נשמעות מצויין, נורא מאוזנות וכיפיות, הסגנון היחיד שאני לא יכול להנות איתן ממנו הוא קלסיקה. פשוט לא נשמע טוב.

- הן מאוד מתאימות לפופ וכאלה, הבאס מצויין- מבחינת כמות הוא יחסית ממוצע אבל הוא פשוט כל כך נעים, בדרך כלל מאוזניות עם באס ממוצע ומעלה כעבור זמן מה מתחילות לכאוב לי האוזניים אבל עם SE215 זה פשוט לא קורה.

חסרונות:

- לא כולם אוהבים להעביר כבל מאחורי האוזן, אולי זה פשוט לא מתאים לך.

- יש הטוענים שאפשר למצוא סאונד טוב יותר במחיר (או באותה רמה רק זולות יותר), אני חושב שזה כל אדם ומה שמתאים לו, וחוץ מזה הנוחות העמידות ואיטום טוב מפצים על ההפסד *אם יש כזה בסאונד

פורסם
  • מחבר

האמת שביקשתי המלצה לאוזניות headset...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים