פורסם 2012 ביוני 113 שנים שלום יש לי בעיה במחשב אני לא יודע בדיוק מאיפה אבל זה משפיע לי על הרבה דברים... דבר ראשון שאני מחבר את המסך למחשב דרך הלוח אם גם דרך הdvi וגם דרך vga מופיע לי "no signal" שאני מחבר את המחשב לכרטיס מסך דרך vga לא עובד ודרך dvi עובד אבל כל המסך במים פסים כאלה בצבעים שונים ובנוסף לזה שאני נכנס לראות על איזה כרטיס מסך אני מחובר מופיע כיאלו לא מזוהה... אני חושב שהבעיה מהלוח אם... אבל אני לא בטוח כי תמיד היה לי בעיה שלפעמיים היה "no signal" והיה מסתדר אבל הפעם זה פשוט לא מסתדר... לא משנה מה... תמונה-נראלי שבתמונה לא רואים את הפסים הכחולים תכלת אבל אצלי במחשב זה מופיע כמו כן רואים שרשום שהשבב "אינו זמין" בכל מקרה כבר הזמנתי מחשב חדש אבל זה יעבור לאחי הקטן תודה לעוזרים ...
פורסם 2012 ביוני 213 שנים טוב לא יודע מה נסגר בדיון הקודםאבל שיש כרטיס מסך חיצוני וכרטיס מסך על הלוח אם ביחד צריך בביוס לבחור באיזה אתה רוצה להשתמש.
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר חחח שכחתי מזה שצריך לתקן את המחשב הזה כי קניתי חדש.. אז חשבתי שנעלו את הדיון הקודם... איך אני מגדיר בביוס.. שהזה של הלוח אם יעבוד ?
פורסם 2012 ביוני 213 שנים תאמת מזמן לא היה לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנהאבל הרמת העקרון בלוחות אם כאלה צריך להיות באחת הקטגוריות אפשרויות להגדיר את כרטיס המסךכולל אפשרויות לתת לו יותר או פחות זכרון....זה גם משתנה מלוח ללוח אז בעל אני לא יכול להגיד לךתנסה לחפש בספר של הלוח שלך, שם צריך להיות מפורט
פורסם 2012 ביוני 313 שנים נא ערוך כותרת לפי חוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.