עבור לתוכן

האם יש גומי U\H בחנויות כמו אייס\הומסנטר וכו'?

Featured Replies

פורסם

אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר

ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........

ובזיגזג אין =\

פורסם

ככה קוראים לזה זה לא שמישהו המציא את השם של זה . ובזיגזג יש . תיכנס לאיזה זגג הוא יביא לך מטר ב 5 שקל

פורסם
  • מחבר

ככה קוראים לזה זה לא שמישהו המציא את השם של זה . ובזיגזג יש . תיכנס לאיזה זגג הוא יביא לך מטר ב 5 שקל

בזגזג איןןןןןןןןןןןן דברתי איתם אתמול אמרו שעוד עשרים שנה אולי יהיה......

אצל הזגג יש 100 מטר אבל כל עשרים מטר זה חתוך........

פורסם

Kך תקנה צינור קטן שחור של טפטפות באיזה משתלה ב 10 שקל ואז עם הדרמל והדיסק של הברזל תעשה חור באמצע

ככה אני עשיתי....

סתכל איך זה יצא...:

פורסם

2

פורסם

עכשיו זה הצינור הגדול

מתחתיו יש צינור יותר קטן פחות עבה מעיפרון

אבל פשוט ככה זה היה יותר יפה...

פורסם

בשביל מה כל הסיבוך ?! ואם אין לו דרמל.. ?

פשוט קנה 20 מטר של גומי u זה לא יעלה לך יותר מ-10-15 שקל במקרה הרע..

וגם ישאר לך לאחר כך אם תרצה לעשות עוד דברים.. :P

פורסם

רשמו פה שכנראה מטר זה 5 שקל,

אז 20 מטר זה לא 15~20 שקל במקרה הרע, זה במקרה המצויין,

תקנה 5 מטר, כ20~30 שקל.., או אפילו תקנה פחות, תוכל להשתמש בגומי לעוד דברים אולי.. 8)

פורסם
  • מחבר

הייי תודה לכולם בסוף מה שעשיתי זה מה שהמשתמש העלה את התמונות עשה נראה לי

קניתי כבל משהו קצת יותר עבה מכבל של עכבר אני יעשה בו חריץ לאורך כל הדרך עם סכין יפנית וילביש על המארז

ותודה לכולם

דרך אגב עלה לי שקל למטר הכבל הזה לדעתי זה יעבוד כמו שצריך זה נראה טוב ולחפש גומי זה סיפור אז העדפתי את זה D:

פורסם

אחי אני בספק אם תצליח עם סכין יפנית כי צריך הרבה כוח והיא תחליק לך, אני אישית לא הצלחתי לעשות קו ישר ואז זה לא יצא לי טוב

אם אין לך דרמל אז עדיף לך למצוא גומי U

פורסם

זה גומי

פורסם

טוליפ - סחה על המקוריות, אהבתי. בכלל, כשקונים מוצר ייעודי בתחום קטן כמו אוברקלוקינג, המחיר בד"כ מופרז. הרי גומי U או H זה דבר שמשתמשים בו המון בתעשיה, הוא פשוט הולך בכמויות הרבה יותר גדולות ממה שאנחנו צריכים. מכיוון שאנחנו קונים בכמויות מזעריות, המוכר תמיד יכול לעשות עלינו קופה יפה. בגלל זה אני ממש אוהב לראות (ולעשות) שימוש בתחליפים זולים ומוצלחים לא פחות.

בקשר לחיתוך - לא צריך להיות כלכך קשה עם יפנית טובה (לא הצ'יקמוקים האלה בחמישה שקלים בצבעים של עובדי מע"צ...), רק צריך לקחת את הצינור ולדאוג שיהיה מתוח משני הקצוות כשחותכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים