פורסם 2004 בינואר 621 שנים אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטרואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ובזיגזג אין =\
פורסם 2004 בינואר 621 שנים ככה קוראים לזה זה לא שמישהו המציא את השם של זה . ובזיגזג יש . תיכנס לאיזה זגג הוא יביא לך מטר ב 5 שקל
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר ככה קוראים לזה זה לא שמישהו המציא את השם של זה . ובזיגזג יש . תיכנס לאיזה זגג הוא יביא לך מטר ב 5 שקל בזגזג איןןןןןןןןןןןן דברתי איתם אתמול אמרו שעוד עשרים שנה אולי יהיה......אצל הזגג יש 100 מטר אבל כל עשרים מטר זה חתוך........
פורסם 2004 בינואר 721 שנים Kך תקנה צינור קטן שחור של טפטפות באיזה משתלה ב 10 שקל ואז עם הדרמל והדיסק של הברזל תעשה חור באמצעככה אני עשיתי....סתכל איך זה יצא...:
פורסם 2004 בינואר 721 שנים עכשיו זה הצינור הגדולמתחתיו יש צינור יותר קטן פחות עבה מעיפרוןאבל פשוט ככה זה היה יותר יפה...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים בשביל מה כל הסיבוך ?! ואם אין לו דרמל.. ? פשוט קנה 20 מטר של גומי u זה לא יעלה לך יותר מ-10-15 שקל במקרה הרע.. וגם ישאר לך לאחר כך אם תרצה לעשות עוד דברים..
פורסם 2004 בינואר 721 שנים רשמו פה שכנראה מטר זה 5 שקל,אז 20 מטר זה לא 15~20 שקל במקרה הרע, זה במקרה המצויין,תקנה 5 מטר, כ20~30 שקל.., או אפילו תקנה פחות, תוכל להשתמש בגומי לעוד דברים אולי.. 8)
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר הייי תודה לכולם בסוף מה שעשיתי זה מה שהמשתמש העלה את התמונות עשה נראה לי קניתי כבל משהו קצת יותר עבה מכבל של עכבר אני יעשה בו חריץ לאורך כל הדרך עם סכין יפנית וילביש על המארזותודה לכולם דרך אגב עלה לי שקל למטר הכבל הזה לדעתי זה יעבוד כמו שצריך זה נראה טוב ולחפש גומי זה סיפור אז העדפתי את זה D:
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אחי אני בספק אם תצליח עם סכין יפנית כי צריך הרבה כוח והיא תחליק לך, אני אישית לא הצלחתי לעשות קו ישר ואז זה לא יצא לי טובאם אין לך דרמל אז עדיף לך למצוא גומי U
פורסם 2004 בינואר 821 שנים טוליפ - סחה על המקוריות, אהבתי. בכלל, כשקונים מוצר ייעודי בתחום קטן כמו אוברקלוקינג, המחיר בד"כ מופרז. הרי גומי U או H זה דבר שמשתמשים בו המון בתעשיה, הוא פשוט הולך בכמויות הרבה יותר גדולות ממה שאנחנו צריכים. מכיוון שאנחנו קונים בכמויות מזעריות, המוכר תמיד יכול לעשות עלינו קופה יפה. בגלל זה אני ממש אוהב לראות (ולעשות) שימוש בתחליפים זולים ומוצלחים לא פחות.בקשר לחיתוך - לא צריך להיות כלכך קשה עם יפנית טובה (לא הצ'יקמוקים האלה בחמישה שקלים בצבעים של עובדי מע"צ...), רק צריך לקחת את הצינור ולדאוג שיהיה מתוח משני הקצוות כשחותכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.