עבור לתוכן

מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק שמע) לרמקולים 5.1

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות?

הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage

אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה.

תודה!

פורסם

כמה הופעות / אלבומים ב DD על DVD יש לך שאתה מחפש נגן במיוחד בשביל זה?

פורסם
  • מחבר

אני אסביר למה אני צריך את זה, יש לי כיום את הרמקולים האלו, למחשב מחוברת מערכת רמקולים אחרת, רציתי למקם את הרמקולים האלו בסלון בשביל להשמיע מוזיקה, אני מעדיף קורא DVD כדי שאני אוכל לשים שם כמות אלבומים גדולה ללא צורך לחבר לשם נגן בכל פעם, למען האמת, אם הוא קורא גם USB או MICRO SD זה גם טוב.

לחבר נגן מדיה רגיל לרמקולים לא שייך מכיוון שהוא משמיע רק ב 2 רמקולים (כמובן, בגלל שזה סטריאו) אני רוצה "לרמות" את המערכת ולהשמיע בכל הרמקולים אפילו שזה רק 2 ערוצים, מכיוון שהרמקולים מפוזרים בכל הסלון.

עד עכשיו השתמשתי בקורא DVD שעשה את העבודה, אבל הוא התקלקל, וכן האיכות שלו הייתה גרועה, אז אני מחפש אחד חדש.

פורסם

מה התקציב שלך? יש סטרימרים זולים מאוד שיעשו את העבודה אם תחבר להם דיסק חיצוני קבוע - משתלם יותר ביחס לנפח מ-DVD ונוח יותר.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא גדול, כ 300 - 350 ש"ח, אני צריך פיתרון בלי צורך במחשב או חיבור לאינטרנט, שיעבוד כיחידה נפרדת ולא תלויה במחשב כלשהו.

ותודה על התגובה :)

פורסם

לפי הקישור שנתת יש לרמקולים כניסת PL רגילה - מה אתה צריך יותר מזה?

לא מכיר סטרימר/נגן שיש לו יציאות 5.1, ודאי לא בתקציב הזה...

סטרימר זול ומספק לצרכיך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741604

וסטרימר בכמה רמות מעל במחיר מעולה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12158

גם באולסייל במחיר דומה.

פורסם
  • מחבר

דרך כניסת ה PL אפשר להפעיל רק 2 רמקולים, אני רוצה להפעיל את כל ה 5.

תודה על התשובה בכל אופן.

פורסם

^

בטוח?

לפחות 2.1 אפשר להפעיל כך (כולל SUB) והיתה לי בעבר מערכת 5.1 של ALTEC LANCING שהפעילה כך גם 5.1 (הפיצול היה בסאב ואליו היה חיבור AUX בדיוק כמו אצלך (PL רגיל).

בכל מקרה לדעתי אין חיה כמו שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

כן, גם כתוב כך בהוראות וגם בדקתי את זה בעצמי.

כנראה שאצלך היצרן הגדיר את זה אחרת.

פורסם

סתם מחשבה,

מה היה קורה אם היית מחבר מפצל אוזניות למקור סטריאו ומשם מושך חוטים לכניסה של הרמקולים גם הקדמיים וגם האחוריים?

היה חסר לך אות לסאב ולסנטר.

אז אולי אפשר בכל זאת לתפור איזה משהו כזה, בהנחה שיש חבר עם ידע בהלחמה?

מישהו יודע אם הסטים האלו מצפים לאות מפולטר בכניסה לסאב (כלומר אות שהסירו ממנו את כל התדרים שהסאב לא מסוגל להפיק?)

גילוי נאות: הכינוי "סאב" מופיע מעצלנות ועל מנת שיהיה ברור על מה אני מדבר. בסטים הללו קיים בדרך כלל - woofer רגיל.

פורסם
  • מחבר

ניסים, תודה על תשובתך, את מה שהצעת חשבתי ועשיתי כבר לפני כשנה, אבל ישנה בעיה אחת כמו שתיארת, המערכת אכן מצפה לאות מסונן, עם הפיתרון שהצעת השמע יוצא "כבד" ולא נקי וברור.

תודה בכל אופן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים