עבור לתוכן

פרוייקט 4 שלטים נאים למסעדה על ידי 4 מקרנים

Featured Replies

פורסם

בגדול למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני

המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים .....

אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ...

אז הדברים שצריך הם ככה ..

4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן

ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי )

הקשיים :

החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונה שהוא מקבל מהמחשב

מידות החלונות הם בערך 80 על 130 שזה בעצם 1.75 פחות מי 97.5 על 130 שזה 4:3 ....

המקרים יצטכרו לתמוך ב HDMI (או בכול יציאה אחרת שתיהיה עם הכרטיס מסך) בשביל לעבוד עם כרטיס מסך שמסוגל לתמוך ב 4 מסכים בתצורה הזאת

בגלל שהתמונה תוקרן מצד אחד של המסך אבל יצפו בה מהצד השני ... מהצד החיצוני יראו מעיין תמונה "הפוכה"(תמונת מראה ) של מה שאמורים לראות ... בגלל זה צריך שיהיה אפשר להפוך את זה בהגדרות של המקרן

המחשב

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=534118.0

דברים נוספים:

כבלים ארוכים למקרנים

סטנדים הפוכים למקרנים (לתקרה )

צריך חלון מיוחד בשביל שאם יקרינו עליו יהיה אפשר לראות את התמונה מהצד השני ? יש צורך בחלון בעל צבע מיוחד ?

אולי אני יעלה תמונות כשהכול יסתיים ותוך כדי עבודה

אם אפשר לקבל המלצות על חלקים מסויימים (מקרנים/כרטיס מסך וכו ...) שנראה לכם שיהיו עדיפים

המלצות התקבלו בברכה

אנה שתפו אותי מה אתם חושבים :)

תודה !!

פורסם

בהצלחה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל בהצלחה,

ובכדי לוודא שההשקעה משתלמת (אני מעריך כ14K לפחות) היתי מנסה משהו אחד לפני הכל-

1. השכר מקרן. מקרנים מושכרים במחירים הנעים החל מ150 ש"ח ליום- מהסוג שאותו אתה שוקל לרכוש- שהם הזולים יותר.

2. הכן סרטון לדוגמא.

3. הקרן את הסרטון לדוגמא על החלונות, כל אחד מהם - גם בשעות מוארות וגם בשעות חשוכות. ודא שהסרטון מכיל כלמיני רקעים לדוגמא וניגודי צבעים שונים- שיעזרו לך להחליט איך זה נראה הכי טוב.

שים לב לבעיות הצפויות-

בשעות מוארות המקרן לא יראה טוב מספיק- אולי עדיף לשקול מקרן שיודע להקרין מהצד- כזה שלא חייב למקם בדיוק מול המסך כך שתוכל למקם אותו בתוך המסעדה.

אם תמקם את המקרן מחוץ למסעדה תצטרך למקם אותו גבוה בהתאם לחלון ולתלות אותו במרחק מספיק

אם החלונות לא שווים בגודל צריך להתאים רזולוציה וקרופ לכל אחד מהחלונות בהתאמה אחד לשני- אחרי שכיוונת את המקרן המושכר לכל חלון- צלם תמונה של החלון בכדי לצפות בכולם יחד ולוודא שיש התאמה בסוף הבדיקה

על איזה משטח אתה מתכוון להקרין? הוא יהיה עמיד ברוח גשם וכו? האם התמונה תראה גם כשהחלון סגור?

האם התאורה במסעדה ניתנת לכיוון? תאורה חזקה מידי תפגע בבהירות התמונה המוקרנת (מקרן בכלל ובפרט מקרן זול- אוהב חושך)

על פניו נשמע רעיון חביב, אך לפני שהיתי משקיע בו 14K+ היתי משקיע 150 ש"ח להשכרת מקרן ומוודא שיש תוחלת

ואם אתה רציני, צרף לנו תמונות.

ושוב, בהצלחה

פורסם

שלום,

פרויקטים כאלו בוצעו בהצלחה בהרבה מקומות בארץ אבל... ויש אבל גדול.

לא כל מקום או ויטרינה מתאימה להקרנה במיוחד בגלל מיקומה והחשיפה לאור שמש.

בנוסף יש צורך במדבקה מיוחדת אשר תחסום את האור מהמקרן ובכך תוכל לראות תמונה על גבי צד חלון.

בשביל להציג עם 4 מקרנים אתה צריך כרטיס מסך מיוחד QUAD שעולה כמה עשרות אלפי שקלים.

מקרנים שניתן להגדיר אותם כVIDEO WALL עולים כ50000 ש"ח...

לא רשמת מהו התקציב שלך אבל מה שאני מציע לך זה רכישת 4 מסכי PRO שמיועדים בדיוק למטרה זו (שילוט דיגיטלי, קיר וידאו או הקרנה עם יותר מ1500 ניטץ.)

בגלל שמדובר על עסק מציע לך ליצור קשר עם חברות העוסקות בתחום בשביל לקבל הצעות מחיר לרכישת מסכים + ביצוע התקנה (תקח בחשבון שיכול להיות שיהיה צורך ביצירת מתקן מיוחד עבור המסכים...

לדוגמה:

פורסם
  • מחבר

תאמת שכול העסק הזה דיי עומד בסימן שאלה גדול כרגע ...

לגבי הכרטיס מסך, כרטיס מסך של AMD עם תמיכה באייפינטי של 4 מסגים לא יעשה את העבודה ?

לגבי המקרנים ..... 50K ליחידה ?!?!?!? באמת ?, אם כן אז זה דיי קובר את כול הרעיון

הסתכלתי על המסכים האלה גם, והם נישקלו כאופציה אבל אני רוצה לראות קודם כול כמה יעלה כול הסיפור הזה ואז נוכל להחליט מה עדיף

יכול להיות שתאורה תיהיה בעיה ....

בנתיים, אם אתם יכולים להגיד לי בערך כול כמה כול הסק הזה יעלה במידה ואפשר לעשות אותו .....

כולל הכול הכוונה .. מקרנים המדבקה ששמים על החלון וכו ...

תודה

פורסם

לגבי כרטיס מסך, אתה בטוח שהוא תומך ב4 מסכים ברזולוציית 1920X1080 כל אחד? (תצורה של 7680X1080)?

האם התוכנה שלך שמריצה את הסרטון יודעת לעבוד ברזולוציות אלו?

אני מניח שאתה צריך סרטון 1920X1080 שרץ בין המסכים לכן, כל מסך יציג כל פעם 480X270 (שזה 1\4 ממסך המקורי)...

אני מציע לך להעזר באנשי מקצוע בשביל שלא תזרוק את הכסף שלך סתם...

הפרויקט המקרנים, כול להתחיל באזור ה60000 ש"ח ולהגמר הרבה מעל... (ועוד לא חישבתי את ההוצאות על מנורות ושירות)

בשביל אמרתי לך, שיותר זול, פשוט ויעיל זה להשתמש במסכי שילוט דיגיטאלי או במסכים שמיועדים ל"קיר וידאו".

הנה עוד דוגמה למסך הנועד להציג אפילו בתנאים של אור יום:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים