עבור לתוכן

TMPIN2 OVERHEAT

Featured Replies

פורסם

"פותח התרד אם הייתה נאזר בסבלנות ומשתמש בשפה נאותה, כמו כן חמריץ חיפוש קטן הייתה מבין שרוב הסיכוים שזה סתם חיישן שמזייף בקריאה.

אז בבקשה להבא להיות יותר מאופק xyxthumbs.gif"

מצטער, אבל אתה טועה, קראתי המון על זה אבל ממש המון, דיברתי המון על זה בפורום של גיגבייט כי שחבתי שזה בעיה של הלוח אם, כי חשבתי TMPIN2 זה לוח אם

זה לא חיישן שמזייף בקריאה, אני מבחין בירידה בביצועים, כשהמעלות עוברות את ה 100 כשאני משחק במחשק כלשהוא הביצועים יורדים משמעותית עם FPS ממש גרוע ולא יציב, כשזה בקושי עובר ת 90(שזה אחרי 5 דקות עובר ל100) הביצועים יציבים, אני לא סתם יפתח thread כשאני לא מרגיש הבדל בביצועים

אני מבקש סליחה על האי סבלנות שלי כי בכל זאת בקיץ אין לי הרבה סבלנות במיוחד כשהמחשב מעלה לי את הטמפ' בחדר (:

פורסם

התמונה שהעלת היא במאמץ? כמה זמן המחשב היה פועל?

פורסם

אתה קצת מפספס...כמו שציינתי רוב הסיכוים שזה חיישן מזייף..אם לא את הבדיקה הזאת אתה צריך לעשות..לא שללתי את האפשרות שזה באמת רכיב במערכת..אבל במקום לדבר בשפה לא נאותה לא לפרט על כלל המערכת וכו לא יתרום לכלום !

בכל מקרה איזה לוח אם יש לך בדיוק ? בדקת את ההיטסינק של הלוח אם אם הוא רופף או במותקן טוב ? נגעת בהיטסינק הוא חם למגע ? אפשר לגעת בו ? איך הקירור במארז ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים