פורסם 2012 במאי 3013 שנים שלום לכולם,יש לי משהו כזה בלוח שמתי שהמחשב לא צורך הרבה אז הוא מוריד את הGHZ ל- 1.6 ... ואני עומד על 4.3GHZ בד"כ, וזה מעצבן כי מתי שהוא צריך לעלות ל-4.3 אז הוא נתקע עד שהוא עובר... וגם מציק לי שהוא קופץ ככה (קפיצות גבוהות מידי). איך אני מבטל את האפשרות הזו ? מדובר ב- Asus P8P67 .עם 2500K
פורסם 2012 במאי 3113 שנים אז יש לך בעיה בהגדרות בביוס ובOC..אתה יכול להתעלם מזה ולבטל את הגדרות צריכות החשמל..או שאתה יכול לחזור לביסו ולנסות לשחק עם ההגדרות שוב ולראות אם משהו פותר את זה..
פורסם 2012 במאי 3113 שנים כי שהוא קופץ מ-1.6 ל-4.3 כאילו המחשב לא מגיב לכמה שניות ואז חוזר.זה נשמע כמו תכנית פעולה חסכנית של הדיסק הקשיח.וודא שבאפשרויות חשמל ב windows אין הוראה לדיסק הקשיח לעצור אחרי X דקות. שנוי תדר ממש לא אמור לגרום לקפיצות כאלה, ועדיף לא לבטל שינוי תדר אוטומטי.
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר זה נשמע כמו תכנית פעולה חסכנית של הדיסק הקשיח.וודא שבאפשרויות חשמל ב windows אין הוראה לדיסק הקשיח לעצור אחרי X דקות. שנוי תדר ממש לא אמור לגרום לקפיצות כאלה, ועדיף לא לבטל שינוי תדר אוטומטי.לא יש משהו כזה ששומר חיסכון בלוח אם, שמתי שלא משתמשים בהרבה מעבד אז הוא מוריד אוטומטית את ל-1.6GHZ ואז שמתחילים להשתמש הוא עובר ל- 3.3GHZ (מקור) או למה שעשיתי לו OC שזה 4.3
פורסם 2012 ביוני 313 שנים לא יש משהו כזה ששומר חיסכון בלוח אם, שמתי שלא משתמשים בהרבה מעבד אז הוא מוריד אוטומטית את ל-1.6GHZ ואז שמתחילים להשתמש הוא עובר ל- 3.3GHZ (מקור) או למה שעשיתי לו OC שזה 4.3יש את זה לכולם, וזה לא גורם לחוסר תגובה אפילו לרבע שניה.לעומת זאת יש תכונה שעוצרת את הדיסק הקשיח אחרי זמן מה, וחידוש הסיבוב מלווה בחוסר תגובה.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים פותח הדיון, יש כמה דברים שתצטרך לבטל כדי כדי למנוע את זה:EISTC1EIntel C-Stateואז המעבד ירוץ לך תמיד בתדר מקסימלי, אם אתה עושה אוברקלוק, מומלץ גם לבטל את EuP 2013 ו-Overspeed Protection
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.