עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול "אודיופילי" אנלוגי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא בבית בזמן הקרוב. יש פשוט אפשרות לבחירת כמות ערוצים נכנסים.

פורסם

לא יודע למה אתה מתכוון בINPUT.

פשוט כוון את AUDIO CHANNELS שיתאימו לרמקולים שלך, ואותו דבר בANALOG OUT.

אם יש לך 5.1 אז כוון 6 ערוצים.

אין צורך להחליף כל הזמן לפי סוג התכנים.

כשתשמיע מוזיקה הוא ישמיע אותה רק דרך LEFT ו RIGHT (אלה אם כן זה מוזיקה בסראונד).

כדי לנצל את כל הרמקולים בהשמעת מוזיקה סטראו תשתמש בDSP בRECIEVER (אם יש לו) או בתוכנת הנגן (אם יש לה).

פורסם
  • מחבר

אז למה יש AUDIO CHANNELS וגם ANALOG OUT?

פורסם

אני רק יכול לנחש.

AUDIO CHANNELS זה כמה ערוצים אתה רוצה שהכרטיס ידווח שהוא תומך, ויעבד.

ואז יש לך שתי יציאות שונות (אנלוגית ודיגיטלית) שיכולות להיות לשימושים שונים.

למה להגביל אפשרויות?

פורסם
  • מחבר

כי זה מה שכתוב כשלוחצים על "סימן השאלה" ליד האפשרות הזו. לפי מה שאתה אומר כדאי תמיד לסמן את המקסימום (כדי לתמוך במשחק\סרט וכדו' עם האפשרות הזו).

פורסם

סבבה אז אתה בוחר על פי המקסימום שאתה רוצה לאפשר ולא על פי מה שאתה שומע בכל רגע נתון.

גם 7.1 אפשר לעבד ולהוציא לאוזניות סראונד בשני ערוצים.

יכול להיות שזה משפיע על הDSP.

למשל אם אתה מפעיל אפקט כשאתה מוגדר ב6 ואתה משמיע מקור של 2 ערוצים, האפקט יחשב על פי 6 ערוצים ולא יצא בדיוק אותו דבר.

לא בדקתי.

פורסם

שלום לכולם..

בתור בעליו של הכרטיס הנ"ל אני דבר ראשון יכול להגיד לך שעשית בחירה מעולה! :xyxthumbs:

אני יתרום לך קצת מהניסיון שלי איתו והDAC שלו..

בעקבות בניית המערכת שלי יצא לי להשוות אותו ל 2 דאקים מפורסמים אפשר להגיד והרשמים שלי הם כאלו..

הראשון השוותי אותו למול ה MF VDAC2 המפורסם ואני יכול להגיד לך שבחיבור הדאק לUSB וגם ליציאה האופטית של הכרטיס קול המובנה במחשב האסוס נשמע הרבה יותר טוב..

בחיבור הדאק ליציאה האופטית של האסוס הסיפור שונה לגמרי.. כאן מבחינתי השניים נשמעו אותו דבר לא הצלחתי לשים לב להבדלים מורגשים בין השניים.

הדאק השני שבדקתי למול האסוס הוא ה AUDIOLAB M-DAC למי שמכיר מדובר בדאק ברמה הרבה יותר גבוהה.. והתוצאות הם שבחיבור USB וגם באופטי לכרטיס קול המובנה עדיין האסוס נשמע יותר טוב....

בחיבור לאופטי באסוס כאן כבר יש יתרון לMDAC אבל ממש ממש לא רציני זה לא הבדל שגרם לי להוציא עליו את הכסף שהוא עולה...

לסיכום אני ממש ממש מופתע מהיכולות של הכרטיס הזה לדעתי הוא כרטיס מעולה!

אני כבר יכתוב עכשיו את המערכת כי בטוח מישו ישאל אחרי זה ;)

אז אני עשיתי את הבדיקות על המערכת שלי שבנויה מהאסוס מין הסתם בתור מקור

הרמקולים הם MOREL OCTAVE SIGNATURE

על ההגברה אחראי ה MUSICAL FIDELITY A300

חשוב לי לציין שהבדיקות נעשו לפני קניית כבלים, עבדתי עם כבלים יחסית פשוטים של מונסטר, אני לא יודע מה המצב היום לאחר שקניתי כבלים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים