עבור לתוכן

סליבינג, צביעה ושאר ירקות, עזרה בכמויות ומחירים

Featured Replies

פורסם

שלום,

סוף סוף (!) אני הצלחתי לגייס כסף מספיק להתחלת הפרויקט (החלומי) שלי.

אבל מכיוון שאין לי נסיון רב במודינג אני פונה אליכם: המודרים המקצועיים לקבלת עזרה :) .

דבר ראשון: אני רוצה להסליב ספק כוח, HX1050 מבלי לפתוח אותו, התכנית: את הכבלים הלא מודולריים להסליב רחוק ככל שאוכל ולעטוף הכל בשרינק גדול (MDPC-X ג'מבו יספיק?) הבעיה: אין לי מושג כמה סליב להזמין (MDPC) וגם אני לא בטוח לגבי קונפיגורציית הצבעים והסדר ("ערכת הנושא של הבנייה תהיה כחול ו-UV) כמובן שאני לא מתכוון להסליב את כל הספק אלא רק את הכבלים ה-לא מודולריים (24 פין, 8 פין וזוג PCI-E 6 פלוס 2) ועוד ארבעה PCI-E (שני ראשים על הספק) וזהו (אין לי כוח להסליב את ה-SATA, זה נראה מתיש. גם ככה קורסאיר עושים עבודה מעולה עם הכבלים בסטוק) אז עד כאן בעיית הכמות.

בעיית הצבע, אני רוצה להשתמש במארז TJ-07 עם חלון (יש לי דרך להביא אותו מחו"ל) שהוא מארז נהדר לקירור מים אבל מגיע ללא צבע. אני רוצה אותו שחור מבפנים.

בן דודי היקר אמר לי פשוט לקנות ספריי זול (לא נראה לי) ולצבוע לבד. אני לא אהבתי את האופצייה משום שאין לי נסיון וספריי לא נראה לי איכותי.

האופצייה השנייה שחשבתי עליה (בהמלצת LinusTechTips דרך טוויטר) היא צביעה באבקה (Powder Coating) עם Mountaim Mods שגובים 200$ (!) על מארז שלם לצבע נורמטיבי או 250$ לצבע מיוחד (יקר!) מה גם שצריך לשלוח את המארז אליהם לאורגון בארה"ב (המארז מגיע מקנדה)

אני אשמח לעזרה מהאנשים פה בפורום כדי שאוכל להתניע את הפרוייקט הראשון שלי! ;D

תודה

פורסם

אני חושב שהרבה יותר קל להזמין צמה מוכנה לספק...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "צמה מוכנה"? מאריכים?

יש מספר חסרונות לאלו:

1. מוסיפות אורך לכבלים, שצריך להסתיר

2. גורמות לספק לאבד מיעילותו (עוד חיבור)

3. בעלות מראה של צבע אחד ולא שילוב של צבעים כמו שאני מתכנן.

4.יכולות להיותר יקרות אם נדרשת כמות גדולה (ואני צריך הרבה)

5. (לדעתי) נראות פחות טוב והסליבינג ברמה בינונית

6. (לדעתי) כל הכיף זה הסליבינג! (לפחות בכבל - שניים הראשונים ;D )

ובגלל כל החסרונות לעיל אני די נרתע ממאריכים ;)

פורסם

סבבה, יש צדק בדברייך.

פשוט זה נראה לי עבודה יותר מייגעת מאשר כיפית, אבל אני ידוע כעצלן אז...

בהצלחה בפרוייקט.

פורסם
  • מחבר

כתבתי שזה כיף בחוט הראשון - שני ;D אבל לא משנה, בשביל לוק משלמים. במקרה הזה בזמן.

אבל עוד לא ענו לי לגבי כמויות.

וד"א כנראה שאוותר על צבע נכון לשלב זה, אין זמן לשלוח את החלקים לצביעה. משמע, גדל מעט התקציב לחומרה וקירור :smile1:

ותודה. :)

פורסם

האמת שאתה פשוט יכול לראות מה האורך של כל חוט ולהכפיל במספק החוטים, אתה לא ממש צריך שיגידו לך כמה ::)

תזמין קצת יותר ואז לא יהיה לך ממה לדאוג וישאר לך סליבינג לעוד דברים.

אתה יכול לצבוע בעצמך, אני חושב שהתוצאות יהיו מספקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים