פורסם 2012 במאי 3013 שנים שלום ברשותי מחשב נייח שכשאני מדליק אותו הכל עובד פיקס אבל המסך לא מראה תצוגה בדקתי שהבעיה לא במסך ואכן המסך תקין ועובד עם מחשבים אחרים ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר למובנה ועדיין לא עובד החלפתי ראמים איפסתי את הביוס החלפתי ספק ואין עדיין אין שום תצוגה מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה!!
פורסם 2012 במאי 3013 שנים אתה אומר שכשאתה מדליק את המחשב הכל עובד פיקס ורק אין מסך גם לאחר החלפת כל הרכיביםהאם כשהמחשב נדלק יש לך את הציפפצוף הראשוני או שאיןתנסה להדליק את המחשב ללא הזיכרונות, המחשב אמור להידלק ולהשמיע ציפצופיםאם אין ציפצופים אז-תקלה כמו שאתה מתאר נגרמת בדר"כ מקבלים נפוחים שעל הלוח תבדוק את הקבלים
פורסם 2012 במאי 3013 שנים שלום ברשותי מחשב נייח שכשאני מדליק אותו הכל עובד פיקסמה עובד בדיוק? המחשב עובר פוסט או שהמאווררים עובדים?
פורסם 2012 במאי 3113 שנים מחבר אתה אומר שכשאתה מדליק את המחשב הכל עובד פיקס ורק אין מסך גם לאחר החלפת כל הרכיביםהאם כשהמחשב נדלק יש לך את הציפפצוף הראשוני או שאיןתנסה להדליק את המחשב ללא הזיכרונות, המחשב אמור להידלק ולהשמיע ציפצופיםאם אין ציפצופים אז-תקלה כמו שאתה מתאר נגרמת בדר"כ מקבלים נפוחים שעל הלוח תבדוק את הקבליםניתקתי את הראמים ואכן יש צפצופים.. אני לא מבין מה הבעיה שם..
פורסם 2012 במאי 3113 שנים מחבר מה עובד בדיוק? המחשב עובר פוסט או שהמאווררים עובדים?לא יודע הוא עובד וגם המאווררים וכשאני מנתק את הראמים יש צפצופים..
פורסם 2012 במאי 3113 שנים לא יודע הוא עובד וגם המאווררים וכשאני מנתק את הראמים יש צפצופים..יש הבדל בין מאווררים מסתובבים ולא עושה POST, עושה POST ונתקע ללא תמונה, או שומעים את הוינדוס עולה ורק אין תמונה.
פורסם 2012 ביוני 113 שנים מחבר יש הבדל בין מאווררים מסתובבים ולא עושה POST, עושה POST ונתקע ללא תמונה, או שומעים את הוינדוס עולה ורק אין תמונה.לא הוא לא מראה לי תמונה וגם לא משמיע צליל של מחשב שעולה רק נדלק והמאווררים עובדים אבל שום דבר אחר.., וניסיתי לאפס את הביוס הוצאתי את הצ'יפ והכל וגם החלפתי מסך זה לא עוזר...
פורסם 2012 ביוני 113 שנים נסה לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (נסה עם שניהם לסירוגין), נתק את הקשיחים והכוננים האופטיים אם יש. מה דגם הספק?
פורסם 2012 ביוני 113 שנים יש לך רמקול שמחובר ללוח? אין שום ציפצופים?מה המפרט?אתה צריך להתחיל לשלול רכיבים, תתחיל עם זכרון/כרטיס מסך/ספק.
פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר נסה לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (נסה עם שניהם לסירוגין), נתק את הקשיחים והכוננים האופטיים אם יש. מה דגם הספק?הדגם של הספק הוא ata 300 jsp משהו כזה הוא 300 וואט אני כבר מיואש מהמחשב הזה..... בבקשה עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.