עבור לתוכן

HotMobile - שירות לקוחות מבזה !

Featured Replies

פורסם

שעשע אותי המשפט:

אני מתגורר בבאר שבע, לא איזה ישוב שבו יכולות להיות בעיות של קליטה.

זה לקח חשוב מאוד עבור כל אלה שמתכננים לעבור: לבדוק תאימות מלאה לתדרים.

פורסם

זה היופי בחברות החדשות: לא מתאים לך אז תעבור. אין לך שום התחייבות ודי בקלות אפשר לעשות ניוד לחברה אחרת.

פורסם

אתה ממליץ לי לעבור אליהם?

הבעיה אצל גולן - שאני רואה שיש מלא בעיות שלדוגמא בהוט אין כרגע.

ניודים לוקחים הרבה מאוד זמן , יש תקלות של הוצאת שיחות וקבלת שיחות וכו'.

שכל אחד יקבל את ההחלטות שלו בעצמו.

בגולן להערכתי ממעקב על מה שקורה באינטרנט, ישנם בעיות למיעוט, שלרובם זה מסתדר לאחר כמה ימים.

אני מכיר כמה אנשים שניידו בתהליך חלק, ולא מכיר אישית אנשים עם תקלות בניוד. כמובן, זה לא אומר שאנשים כאלו לא קיימים.

היום בהוט הכל עובד טוב ואין לך בעיות? חשבתי שכתבת שיש. אם אתה חי עם הבעיות בשלום, אז חכה קצת שבגולן ירגע.

פורסם

רוב הבעיות נוצרו מסיבה אחת... כמות הלקוחות

אנשים שמעו פחות מ100 וקפצו על זה כמו מטורפים, לא משנה איזה עובדים יש לחברה ואיזה הכנות היא עשתה... העומס פשוט מכריע אותה ואת HOT, מי שיחכה חודש ולא יקפוץ עכשיו יראה שדברים יעבדו יותר טוב אחרי שהעסק קצת ירגע

פורסם

אני עדיין מחכה ל SIM שלי שיגיע למרכז המיוחל (לפחות עוד מס' ימי עסקים), אבל that is to be expected... כל מי שלרגע חי בסרט שתהליך ניוד לחברה חדשה ובתולית יהיה קל/קצר/יעיל, חי בסרט. :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה ל SIM שלי שיגיע למרכז המיוחל (לפחות עוד מס' ימי עסקים), אבל that is to be expected... כל מי שלרגע חי בסרט שתהליך ניוד לחברה חדשה ובתולית יהיה קל/קצר/יעיל, חי בסרט. :smile1:

תהליך הניוד אצלי עבר תוך שעתיים וחצי להפתעתי.

פורסם

זה ככל הנראה בגלל שאתה לא מקריח.

פורסם

ומה אתה רוצה שהגולם שאחראי על פריסת האנטנות יעשה? יקח עשר אנטנות על הגב ויסע לבאר שבע להתקין אותן ליד הבית שלך?

ה"גולם" הזה נקרא צוות הנדסה, שמורכב ממהנדסים שהתפקיד שלהם זה לדאוג שיהיה כיסוי רשת אופטימלי (שים לב, אופטימלי =! מלא) באמצעים הקיימים ברשותם. הם ממפים את השטח, מחליטים איפה הכי יעיל להציב את האנטנות שלהם ובונים תוכנית עבודה שנתית/רב-שנתית להרחבת הפריסה.

זה שהתקשרת ביום רביעי ואמרת שאין קליטה טובה בבאר שבע זה טוב ויפה. לצורך הדיון בוא נניח שהם לא ידעו את זה (אבל רוב הסיכויים שהם היו מודעים לזה הרבה לפניך).

במקרה הגרוע, הם יחליטו שקליטה בבאר שבע לא מעניינת אותם ולא יעשו עם זה כלום. שתי ההחלטות הן לגיטימיות באותה מידה מנקודת הראיה של החברה.

במקרה הטוב, מה שיקרה עכשיו זה שהם יוסיפו לרשימת ה-ToDo שלהם סעיף של "פריסת אנטנות נוספות בבאר שבע".

זה לא יקרה מחר, זה לא יקרה מחרתיים, לא בעוד שבוע וכנראה שגם לא בעוד חודש. אין שום טעם שתשרוף שעות כל יום בהמתנה לנציגי השירות שלהם, כי זה פשוט לא יעזור. לחברה יש תוכנית אסטרטגית לפריסת התשתית שלה והיא תמשיך לפעול על פיה, גם אם ליוסי מבאר שבע יש רק באר אחד של קליטה באוטובוס וגם אם הוא מוריד רק במגה לשניה (מה שנקרא first world problems).

אף אחד לא ישלח טכנאי להתקין לך אנטנה אישית, תעזוב אותם ואת הנציגים המסכנים שלהם בשקט. לא מתאים לך - תעבור לחברה סלולרית אחרת, ברוך השם לא חסר.

בן אדם רציני :xyxthumbs:

הוצאת לי את המילים מהפה פשוט.

פורסם

המכשיר שלך כמו שבעצמך אמרת לא תומך בתדר 850 ברשת 3G.

לי יש אותה בעיה עם HTC DESIRE.

וגם לי אמרו כשבאתי להוט שהמכשיר לא תומך מלא.

לכן אין לך זכות להתלונן.

או שתעבוד עם המכשיר כמו שהוא או שתקנה אחר.

גם עם תעבור לרשת פלאפון תיהיה לך כנראה אותה בעיה.

לכן זה לא בעיה של המפעיל אלה שלך.

פורסם

למישו יש מושג אם בכלל אמור להיות מענה ב *230 (שירות הניוד של הוט)?... המזוהמות במרכז השירות נתנו לי את ה SIM ומיהרו לנפנף אותי ואת שאר החבר׳ה שבאו לאסוף את הסימים שלהם ולהתנייד עם הספקית שלהם להוט בטענה שצריך לחייג למספר הזה בכדי לתת את ה״גו״ לביצוע הניוד. הכל טוב ויפה, ולבינתיים אני עם מספר זמני, רק שכבר במשך יותר משעה וחצי אין מענה(!)

*עדכון* - תוך שעתיים ו 27 דקות ב Queue ענתה לי תמר, ציינה שהניוד יתבצע תוך 3-4 שעות. נחיה ונראה. :cool2:

פורסם

תעבור לגולן.

פורסם

אינני בוגר 8200.

פורסם

להכין קפה בקריה יותר כוס התה שלך?

פורסם

הניוד בוצע בהצלחה. קיודוס לתמר! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים