עבור לתוכן

מתלבט בין איזה עכבר לקנות G500 vs G400 vs Deathadder

Featured Replies

פורסם

אדון ולאד היקר, אתה מתבקש לשמור על השפה שלך.

ברשימת ביצועים של עכברים לפי חיישנים רשום הדבר הבא:

-Logitech G9x, Logitech G500 (Avago ADNS-S9500). Positive acceleration.

ומזה אומר?!

חיפשתי בגוגל אין בעירית הסבר 1! מזה האצה חיובית

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי G400 עכבר מצוין, אני משחק הרבה ב-BF3 והוא לא מאכזב אותי.

פורסם

ומזה אומר?!

http://hwzone.co.il/games/guides/buygamingmouse/2

- Acceleration או בעברית "האצה" - וסביר להניח שרבים מכם לא שמעו על זה מעולם. זוהי אפשרות המשנה את התנהגות העכבר בהתאם למהירות שבה מזיזים אותו. ואי לכך, נגרמת אי-עקביות במהירות שבה יזוז הציין על המסך.

האצה חיובית נחשבת לפגם בחיישן ופוגמת בדיוק של השחקנים במשחקי FPS בפרט, כפי שנכתב ברשימה:

Mouses without prediction (or which can be removed), but suspected of having other flaws

Flaw = פגם

פורסם

ומזה אומר?!

מהירות הסמן עולה בהדרגה בהתאם למהירות תזוזת העכבר. ככל שתוזיז את העכבר מהר יותר התאוצה תהיה גדולה יותר, מאוד לא רצוי במשחקים.

ברוב המקרים ניתן לבטל את זה ברג'יסטרי אבל יש כמה עכברים בשוק שההאצה בנויה בחיישן עצמו.

פורסם
  • מחבר

אז רגע ב500 האצה חיוביות זה דבר מובנה בעכבר? כי אני ביטלתי את זה דרך הלוח בקרה , בG500 אי אפשר לבטל את זה?

פורסם

נכון.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אם אפשר - הG500 נראה מחוספס בקטע של האחיזה שלו , זה נכון או שזה סתם בגלל הצבע זה נראה ככה?

פורסם

עוד שאלה אם אפשר - הG500 נראה מחוספס בקטע של האחיזה שלו , זה נכון או שזה סתם בגלל הצבע זה נראה ככה?

אכן גימור מחוספס לאחיזה טובה יותר.

בקשר להאצה, לפי דיווחים של משתמשים ברשת יש האצה חיובית בחיישן ADNS-9500 שהוא החיישן של g500 כמו גם של g9x, אבל ברמה נמוכה מאוד עד כדי לא מורגש.

פורסם

לפותח התרד או למי שמתעניין..אם מחיר מהווה שיקול עבורכם:

DE של RAZER במחיר שובר שוק של 168 ש"ח ב- KSP! פחות מארה"ב.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9423

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהמחיר ממש אבל ממש לא מעניין אותי - המחיר הוא נתון חסר ערך , ואם כבר אני קונה DA אז אני קונה את הblack edition שעולה יותר מG400 וG500 , אבל כ"כ קשה לעשות סקר שוק לעכברים בלי אפשרות לגעת בהם ממשית ולנסות אותם (אני לא מדבר על לגעת בהם דרך הקופסא בחנות , זה לא רלוונטי)

פורסם

העניין הוא שהמחיר ממש אבל ממש לא מעניין אותי - המחיר הוא נתון חסר ערך , ואם כבר אני קונה DA אז אני קונה את הblack edition שעולה יותר מG400 וG500 , אבל כ"כ קשה לעשות סקר שוק לעכברים בלי אפשרות לגעת בהם ממשית ולנסות אותם (אני לא מדבר על לגעת בהם דרך הקופסא בחנות , זה לא רלוונטי)

שמע אתמול קראתי תתרד הזה שלך אתמול ועשיתה לי חשק וקניתי היום את ה- DA מ- KSP (במחיר שהמלצתי עליו קודם|). שמע אני בדילמה מטורפת עכשיו בדיוק כמוך..קלטתי שקניתי חתול בשק שאין לי מושג איך מרגיש בכלל העכבר! לכן הוא סגור עכשיו בקופסא ואני מנסה להחליט אם להחליף אותו ל- G400 לפני שאני פותח ונתקע איתו! הזה גם פתחתי תרד בנושא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=534130.new;topicseen#new

פורסם
  • מחבר

כבר כתבתי לך בת'רד שלך , אני קניתי G500 ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה - מושלם מבחינת אחיזה - ביצועים טכניים אני עוד לא יודע אבל הוא בטוח לא יותר טוב מG400 - ואני אחסוך לך טרחה כי כבר עשיתי את הסקר שוק - אם בסוף אתה מחליט לקחת את הDeathAdder אז קח רק את הBlack Edition - כי הרגיל לא משתווה לאיכות בניה של G400

פורסם

כמו שכבר כתבתי יש לי את ה-G400, אני גיימר חרשן (בזמן האחרון יש לי הרבה זמן פנויי) ואיתו הרבה יותר נוך לי ב-BF3 ממה שהיה לי עם העכבר הקודם שלי.

פורסם

כבר כתבתי לך בת'רד שלך , אני קניתי G500 ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה - מושלם מבחינת אחיזה - ביצועים טכניים אני עוד לא יודע אבל הוא בטוח לא יותר טוב מG400 - ואני אחסוך לך טרחה כי כבר עשיתי את הסקר שוק - אם בסוף אתה מחליט לקחת את הDeathAdder אז קח רק את הBlack Edition - כי הרגיל לא משתווה לאיכות בניה של G400

מה זותומרת ה- DA BLACK בנוי טוב יותר מהרגיל ??? זה רק צבע שונה לא? מאיפה הגעתה לזה?

בגדול מהסקר שוק שעשיתה לאחרונה..בחירה בין DA לבין G400 (אלו בתקציב שלי) היא ע"פ נוחות בלבד או שיש גם עדיפות באיכות? ועוד שאלה בסקר שוק שלך מצאתה מקום שאפשר להרגיש את העכברים?

פורסם
  • מחבר

ה black edition עשוי ממקשה אחת ובלי לדים מיותרים שלפעמיים מתחממים וגורמים ליד שלך להזיע - בקיצור הוא עשוי יותר טוב ואיכותי - חוץ מזה שאני בסוף החלטתי לוותר על הDA בגלל שהוא יחסית די קצר כלומר אם אני שם את כל היד שלי על הg400 או g500 אני לא אצליח בכלל להגיע לסוף העכבר , אבל בDA האצבעות שלי יעקפו את העכבר ובשביל לחפות על זה אני צריך לשים חצי מהיד על הפד וזה לא נוח , בקיצור אני מבסוט על הg500 שלי למרות שאני יודע שg400 יותר טוב מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים