עבור לתוכן

מתלבט בין איזה עכבר לקנות G500 vs G400 vs Deathadder

Featured Replies

פורסם

אז ככה - היה לי Mx518 במשך 9 שנים (!!!) והוא היה פשוט מושלם , לעצרי לפני שבועיים הוא הלך לעולמו אז קניתי עכבר חדש

קניתי Logitech G9x ואני ממש לא מסתדר איתו , לא שהוא לא טוב , הוא מדהים ומדוייק ואיכותי ביותר , אבל הוא קטן מידי בשבילי ולא חשבתי על זה כשקניתי אותו , אז עכשיו אני מוכר אותו (אם מישהו מעוניין אפשר הודעה פרטית) ובמקומו אני מחפש לקנות עכבר חדש , לאחר כל הבדיקות שלי הגעתי להחלטה שאני קונה אחד מהשלושה הבאים Logitech G400 כי הוא היורש של הmx518 שכ"כ אהבתי , הG500 נראה לי מדהים כי הוא נראה עוד יותר גדול וזה טוב אני כי יש לי יד גדול - וDeathadder הוא עכבר מומלץ מכל האנשים שיש להם אותו וגם כי הוא אותו גודל בערך כמו ה518 , אני נורא אשמח להצעות , טענות , תשובות .

תודה

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי אישית יש G5 - הדור הישן של הG500 - הגרסה המטאלית, שלנוחיותי עדיפה.

מבחינת גודל אני לא בטוח שיש הבדל בין השניים, כך שלא נראה לי שזה רלוונטי.

הDeathadder - אישית לא ניסיתי.

בכל מקרה, נוחיות ומה יותר טוב זה עניין של עדיפות אישית, ולאחר מכן להחליט עם ההפרש במחירים מצדיק את זה (הG500 לעומת הG400 לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

המחיר ממש אבל ממש לא מעניין אותי אני בחיפוש אחר הנוחות האולטימטיבית - חבל שאי אפשר לנסות כל אחד לכמה דקות ואז להחליט

פורסם

אם אהבת את ה-MX518, בטח תאהב גם את ה-G400. עכבר מצויין ומאוד נוח, מבוסס על אותו עיצוב של ה-MX518.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא יודע מה ההבדל בין 400 ל500 , אולי 500 זה הדובדבן שבקצפת? ואולי לא , בגלל זה אני שואל

פורסם

ה-G400 עדיף על ה-G500, ל-G500 יש חיישן בעייתי.

פורסם
  • מחבר

בעייתי באיזה מובן? דווקא ראיתי שהרבה גיימרים של FPS מעידים עליו בתור העכבר הטוב ביותר

פורסם

ה-G400 עדיף על ה-G500, ל-G500 יש חיישן בעייתי.

כל אחד מפליץ משהו אחר לגבי החיישנים של כל אחד מהם חלק אומרים של400 יש חיישן בעייתי וחלק אומרים של500 יש חיישן בעייתי

אי אפשר להאמין לאפחד

פורסם
  • מחבר

כל אחד מפליץ משהו אחר לגבי החיישנים של כל אחד מהם חלק אומרים של400 יש חיישן בעייתי וחלק אומרים של500 יש חיישן בעייתי

אי אפשר להאמין לאפחד

כן אני יודע בגלל זה אני מעדיף לשמוע מאנשים עם ניסיון אישי עם המוצר , אם הייתי מסתמך על מה שאומרים לגבי החיישנים שלהם לא הייתי קונה אף אחד מהם

פורסם

אי אפשר להאמין לאפחד

אדון ולאד היקר, אתה מתבקש לשמור על השפה שלך.

ברשימת ביצועים של עכברים לפי חיישנים רשום הדבר הבא:

-Logitech G9x, Logitech G500 (Avago ADNS-S9500). Positive acceleration.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל באחיזה בין g500 ל g400 ?

פורסם

שני עכברים בטכנולוגיות שונות. המלצה שלי זה להשאר עם חיישן אופטי וללכת על הg400 או DA מה שיהיה לך נוח יותר.

פורסם
  • מחבר

כן קראתי כבר די הרבה תגובות שאנשים מעדיפים את הG400 מאשר G500 - אז לעניין הבא בבקשה , מבחינת אחיזה ואיכות המוצר מה עדיף G400 או DA black edition ?

פורסם

אני עם DA BE ויחסית לעכבר הקודם שלי MX-518 שדומה לg400, האיכות בניה טובה יותר, בעיקר הלחצנים והגלגלת וקצת כבד יותר שזה קצת יותר העדפה אישית. בכל מקרה שני עכברים מצויינים אתה לא יכול לטעות.

פורסם
  • מחבר

ברור שאם אני כבר קונה את הDA אז מן הסתם Black edition - אבל עדיין , אני מחשיב את עצמי כהארד קור גיימר ורוב החיים שלי סובבים סביב העכבר-מקלדת-אוזניות אז אני לא מוכן להתפשר על פחות ממושלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים