עבור לתוכן

מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם

Featured Replies

פורסם

בצבא יש פרוייקטים שכתובים בפסקל, לכן להגיד ששפה זאת חלפה מן העולם זה שטות להגיד את זה.

חוץ מזה, שזה נותן עקרונות תכנות, וזה בתכלס מה שחשוב

השפה שבה את מיישם את זה פחות חשובה.

עקרונית לבן יחיד (או יתום מהורה) אפילו שיש לו פרופיל קרבי לא ילך לקרבי אם אמא שלו לא מסכימה . ככה זה

זה לא אפליה כי תחשוב... זה בן יחיד....

כדי להתקבל למחשבים (ממרם) לא צריך ידע קודם בתכנות (אבל מובן מאליו שזה עוזר לעבור את המבחנים).

רק צריך כמו שכתבתי בהתחלה, נתונים טובים .

פורסם

פעם צבא היה משו שאנשים היו גאים להתגייס אליו, לא בכל המדינות כמובן. עכשיו בסוף שרותך אתה רק לומד איזה

אנשים חראות יש בעולם ואיך כל 1 דואג לתחת שלו. יש הרבה חיילים כמו " אין שכל אין דאגות " וקרביים שיש להם ראש

על הכתפיים אבל לא מספיק והם באמת חושבים שהם יכולים לעשות שינוי, ובגלל זה מתגייסים לקרבי.

כמו שיצפאן שיחק מפקדת פלוגה או משו לפני איזה שבוע וחצי בערוץ 3 חחחחחח איך בלי שום סיבה ובלי שום כישורים היא פקדה

על חיילים, וההתנהגות, והוא הוציא יפה תלשון, גילם תאהבלות ממש יפה.... חחחחחחח :smiley1:

עריכה: ואז אתה פתאום פוגש איזה ממרמית ושואל אותה איזה מקצוע למדת בב'ס - קוסמטיקאית. ואז שואל אתה אוהבת

תתפקיד - לא איזה אוהבת שונאת בדם זה כזה משעמם, עוד עשו לי קורס בכח.

פורסם

מה זה דפ"ר וקב"א ?

פורסם

מה זה דפ"ר וקב"א ?

קב"א-קבוצת איכות,נתון שמכליל את שלושת המרכיבים:דפ"ר,מסלול לימוד,ראיון אישי וצד"כ

הקב"א הוא מכלול של שלושת הדברים הללו,והוא נקבע על פי שכלול ונוסחה של שלושתם.

הדפ"ר הוא דירוג פסיכוטכני ראשוני,והוא בעצם התוצאות של הבדיקה/שאלון שתעשה/עשית בלשכת הגיוס מול המחשב.

הצד"כ הוא רמת הידע בעברית שלך.

מסלול הלימוד הוא כמה יחידות אתה עושה,מה אתה מרחיב,מה הציונים וכו' (לא ממש חשוב...אם אתה עושה בגרות מלאה)

ראיון אישי הוא תוצאה של הראיון שעברת עם המאבחנת בצו הראשון.

קב"א נע בין 43-56,כש-43 הוא על סף הטמטום מוחלט/לשחק טוטו מול המחשב,עד 49 אנשים לא משכילים במיוחד,אך הקרבי הפשוט פתוח בפניהם.

קב"א 49-51,מתאים לפיקוד א-קצונתי (אי זכאות לקצונה-דרגות נגדים)

קב"א 52-53-זכאות לקצונה,ליחידות ההתנדבות השונות,מודיעין וחובלים.

קב"א 54+ מודיעין מובחר,סיירות מובחרות,קצונה מועדפת,טיס וכו'

פורסם

אם כבר בנושא, יש לי כמה שאלות.

איזה יחידות מחשבים יש בצבא? (שמעתי על ממר"ם, 8-200 נדמה לי..)

ומה הדרישות אליהן?

תודה מראש ;)

פורסם

יש המון יחידות... יש את גאמה במודיעין, כמו גם שחקים(אם אני לא טועה גם הם עוסקים במחשבים). יש גם פענוח שפה. חוץ מזה יש יחידות שאני פשוט לא זוכר את השם שלהם.

הדרישות, קשה לענות על זה. גם אם אתה מספיק חכם, אתה יכול לא לעבור ראיון אישי, או תחקיר בטחוני, או דברים כאלה...

פורסם

אני לא בן יחיד, וכנראה שהפרופיל שלי יהיה קרבי.

האם הסיכויים שלי להתקבל ליחידת מחשבים נופלים בהרבה?

פורסם

אני לא בן יחיד, וכנראה שהפרופיל שלי יהיה קרבי.

האם הסיכויים שלי להתקבל ליחידת מחשבים נופלים בהרבה?

עקרונית,כן.

צה"ל מוצף באנשים איכותיים לתפקידים לא קרביים,אך לא שופע באנשים איכותיים לתפקידים הקרביים...אם לא תצליח לקמבן הורדת פרופיל כמו שאר הדכפין פה בפורום...או שיש לך בעיות ת"ש....רוב הסיכוי שתשרת ביחידה קרבית

נ.ב. מישהו יודע מה זה לעזאזל פרויקט אופק?!?

פורסם

עקרונית,כן.

צה"ל מוצף באנשים איכותיים לתפקידים לא קרביים,אך לא שופע באנשים איכותיים לתפקידים הקרביים...אם לא תצליח לקמבן הורדת פרופיל כמו שאר הדכפין פה בפורום...או שיש לך בעיות ת"ש....רוב הסיכוי שתשרת ביחידה קרבית

בעיות ת"ש?

ואיך אפשר "לקמבן" הורדת פרופיל?

פורסם

Are you certain that if you have a deceased parent but you are not an only child your remaining parent has to sign in order for you to go to Kravi?

פורסם

רוב היחידות בצה"ל (כל השטויות של מודיעין, ח"א ועוד כמה יחידות פלצניות) כבר יאתרו אותך אם אתה שווה משהו

ממר"מ זה קורס תיכנות מאוד כללי ורחב שממנו יכולים להגיע לכל מקום בצבא

פורסם

רוב היחידות בצה"ל (כל השטויות של מודיעין, ח"א ועוד כמה יחידות פלצניות) כבר יאתרו אותך אם אתה שווה משהו

תודה על התשובה, עודדה אותי :)

אני בונה עליה (התשובה שלך) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים