עבור לתוכן

מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם

Featured Replies

פורסם

:)

היי לכולם!

מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ???

כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם.

בתודה מראש !

פורסם

פרופיל לא-קרבי (65 ומטה)

ציוני דפ"ר וקבא גבוהים

ולעבור את המבחנים והקורסים שם

פורסם

ורצוי מאוד מאוד ללמוד 5 יח' לימוד מחשבים

ומעטים האנשים שיושבים שם ולא למדו 5 יח' מתמטיקה ופיזיקה ואנגלית....

פורסם

אם יש לך אפשרות לעשות 10 יחידות מחשבים (כמו שאני עושה..),

אז רוב הסיכויים שיקחו אותך לשם.. 8)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אבל אני ב- 4 יחידות אנגלית

3 יחידות מטמתיקה ולא לומד מחשבים בתיכון

ורציתי לדעת האים יש סיכוי עם אני יעשה תואר ב-

+A טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת ואני יקבל את התואר לפני הצבא בצא זה יתן לי

יותר סיכויים להתקבל??

פורסם

לא ממש...אין כמעט קשר בין רשתות מחשבים למה שממר"ם עושים...שם מדובר על כתיבת תוכנות ויישומים שונים לצה"ל,בין אם זה מערכת הקולטת את נתוני הקב"א המתקבלים של מלשבים וממיינת אותם ליחידות ובין אם זה מערכת בקרה על מס' המכוניות הנכנסות ביום לקרייה,

אבל אני לא יודע אם יש נגיעה ביישום מערכות ירי שונות,לדעתי הדבר באחריות יחידות אחרות.

בכל אופן ידע שכן יעזור לך להתקבל,הוא ידע בשפות התכנות הבאות:FLASH,JAVA,C/C++,VISUAL BASIC,COBOL וכו' (סורי לומדי פסקל,לא נראה לי שמתכנתים איתה יותר כבר כמה עשורים..:( )

בכל מקרה,ממר"ם דורשת בעיקר תלמידים בעלי ידע מתמטי ומולטי לשוני נרחב, ורקע קודם בתכנות הוא יתרון רציני מאוד.

יהיה לך קשה מאוד לגשת עם הנתונים הנוכחיים שלך ולקבל זימון,אך אם אתה שואל אותי,סיכוייך נמוכים.

בהצלחה...

פורסם

תראה 10 יחידות מחשבים בנויות מ3 פסקל, 2 unit, נראה לי.., שזה גם קשור לפסקל אני חושב..

יש גם visual basic, אח שלי למד גם C ו++C, אני לא יודע אם גם זה קשור ליחידות מחשבים..,

בכל מקרה, לך לעתודה, תלמד 3 שנים באוניברסיטה - מדעי המחשב, תוציא תואר ראשון - מדעי המחשב,

כאשר לומדים שם JAVA ועוד כמה שפות, ולומדים הרבה על איך כל המחשב פועל והכל.., שזה מאוד מעניין לפי דעתי..,

אח שלי הלך לעתודה, ולפני בערך שלושה חודשים הוא התחיל את הצבא, הוא הלך לקורס קצינים, ועכשיו הוא עוד 14 יום

מסיים ואז עושה השלמה לקורס קצינים, מסיים את הכל, נכנס ליחידה, והולך להרבה זמן קבע (בגלל שהוא בעתודה),

נראה לי שזה ככה, אבל זה מאוד משתלם, בגיל 21 אתה עם תואר ראשון כבר.. 8)

ואחרי צבא אתה יכול להשלים עוד תואר.. :D,

התיכנון של אח שלי, הוא לפי דעתי מושלם, זה התכנון שלי גם, בשביל זה אתה צריך לפחות מתמטיקה 4 יחידות.., נראה לי

כדי שהאוניברסיטה תקבל אותך למדעי המחשב, ואם יש לך גם פיזיקה, האוניברסטיה תפתח לך את שעריה בברכה.. :D.

אח שלי עשה 5 יחידות מתמטיקה (קיבל 100, היחיד בשכבה שלו), 5 יחידות מחשבים (אז לא היה 10), 5 פיזיקה,

האוניברסטיה פתחה לו שערים כמעט לכל פקולטה אפשרית.. ::)

פיזיקה, פותח המון שערים.., אני לעומת זאת ניסיתי להתחיל פיזיקה, אבל כמה שזה מעניין באמת, זה לא מסתדר לי טוב

עם הנוחות שלי בלימודים, וזה ממש מלחיץ כל הלימודים שיש, אז להוסיף פיזיקה זה בכלל קריעת תחת בשביל שנה כזאתי..,

אז אני הולך על 10 יחידות מחשבים, מקווה להצליח, 5 מתמטיקה, מקווה להצליח.., ו5 כימיה, אם אני אראה שאני נתפס על החומר הזה..

8)

פורסם

כדי להתקבל אתה צריך להתעניין בתחום ולסיים בב'ס מקצוע אחר לגמרי כמו תופרת למשל או אומנות ואז בלי שום

קשר אתה תתקבל לממרם כי זה הצבא החכם שלנו, שישרף ו 6499\6500 % מהאנושות תמות. אין שום הגיון בצבא

צבא בכל עולם בנוי על בירוקרטיה, זה אירגון עם יסוד כל כך בפריהיסטורי זה משגע אנשים אלה עם כן אתה מפגר

כבר מלכתחילה או סנוב או סתום או דביל חמור עבודה בקיצר.

עריכה: יודעים למה מביאים אתיופים לארץ ? כי הם לא שואלים הרבה שאלות ועושים תעבודה.

פורסם

סקריוי תשתוק

אם יש כאן מנהל שימחוק את ההודעה האחרונה

היא ממש לא במקום

בכל מקרה

אני עושה תואר ראשון לפני הצבא(אל"צ בראשון לציון)

פורסם

אולי היא לא במקום, אבל גם לומר למישהו לשתוק זה ממש לא במקום.

פורסם

כמות רצינית של שטויות עברה פה

בשביל לקבל זימונים לממר"מ צריך קב"א 54 ומעלה ומניעה משיבוץ ביחידות שדה (פרו' לא קרבי, בן יחיד או מגבלות שיבוץ אחרות..)

ברגע שהגעת למבחנים רק צריך לעבור - ולא, לא צריך נסיון עבר בתכנתות...זה יכול לעזור אבל זה הכל.

הקבלה לקורס מחייבת מעבר של המבחנים. (נקודה)

פורסם

כמות רצינית של שטויות עברה פה

בשביל לקבל זימונים לממר"מ צריך קב"א 54 ומעלה ומניעה משיבוץ ביחידות שדה (פרו' לא קרבי, בן יחיד או מגבלות שיבוץ אחרות..)

ברגע שהגעת למבחנים רק צריך לעבור - ולא, לא צריך נסיון עבר בתכנתות...זה יכול לעזור אבל זה הכל.

הקבלה לקורס מחייבת מעבר של המבחנים. (נקודה)

מכיוון שאתה ה"מומחה" אולי תעשה תחקור בממרם ותשאל כמה אחוז בדיוק שם לא עומדים בדרישות שאני כתבתי...

פורסם

מה זה בן יחיד לא חייב קרבי זאת די הפליה.

פורסם

המדינה צריכה חיילים קרבים, מה לעשות.

כל אחד רוצה לשרת קרוב לבית(קל"ב) ולהיות ג'ובניק. ומי יגן עלינו?

פורסם
:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים