עבור לתוכן

קצת התעניינות לגבי K240

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)?

ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?

פורסם

לא כל הכרטיסים OB נשמעים אותו דבר, עם זאת אלה לא אוזניות נצילות במיוחד ולכן צריכות כמות מסויימת של זרם כדי להיפתח. הסאונד שלהן מהלפטופ שלי, שיש לו יציאה טובה מהממוצע (לפחות בהוושאה למחשבים האחרים אצלי בבית) נטה למיד-באס דומיננטי עם חוסר ברור בגובהים והפרדה לוקה. סאונד נחמד אם אין לך נסיון עם אוזניות רציניות אבל ההבדל ממערכת טובה ישתקף ברור כשמש ממש בכל פרמטר.

דווקא הדגם היותר בכיר, K271mk2, אני מוצא שנשמעות לא רע בכלל מהלפטופ שלי מכיוון שהן יותר מאוזנות מההתחלה ולכן לא יישמעו כהות כמו הK240 מיציאה OB. יש לי כרגע זוג למכירה, אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

מבחינת הנסיון שלי- הדגם הסגור הבכיר ששמעתי הוא K518DJ, וIN-EAR זה הSE215 שלא עוזבות אותי לרגע :biglaugh:

האמת היא שראיתי את המודעה שלך ביד שניה עוד לפני שפתחתי את האשכול. אני לא חושב שK271 הן אוזניות שיתיאמו לי בגלל שהן סגורות שזה אוטומטית יגרום לשני דברים- התחממות של האוזניים אחרי זמן שמיעה ממושך, נפילה משמעותית בתחום הבמה. (תקן אותי אם אני טועה)

אני אעדיף להשקיע עוד קצת כסף במגבר במקום לקחת אוזניות שפשוט לא בשבילי.

פורסם

-בהשוואה לאוזניות סגורות אטומות נוספות שהיו לי (סוני Z1000 ושור SRH840) הK271 דווקא גורמות להכי פחות התחממות כי הלחיצה שלהן היא מינימלית, זה כמובן תלוי אישית כמה זמן אתה יושב איתן ובנטטיה להזעה. עם השתיים האחרות לרוב הייתה נשארת שכבה דקה של זיעה כשהייתי מוריד אותן, עם אלה זה לא קורה לי. יש להן גם רפידות קטיפה שפחות מחממות.

- הבמה שלהן לא יכולה להשתוות באוזניות פתוחות לגמרי כמו למשל הK701 אבל היא בהחלט ברמה של הK240mk2 ברוחב, מזכרון העומק אפילו יותר טוב, הצלילים נשמעים יותר מרחוק לעומת הסגנון היותר קדמי של הK240mk2 (בגלל המידריינג' שלהן שהיא מעט מובלט).

פורסם
  • מחבר

תודה אני אשקול את זה, בימים הקרובים אני מקווה להשיג K240S יד שניה בפחות מ300 ש"ח ואם זה לא ילך הK271 שלך יהיו על הכוונת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים