פורסם 2012 במאי 2813 שנים אפשר עזרה בעניין הזה בבקשה כי אני צריך לדעת מה המהירות המקסימלית של הליבה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית שלה ואי אני עושה את זה יש לי :-580GTX 1.5GB (הגרסה עם הקירור המגובר שזה 3 מאווררים וקירור נוזלי)-I-7 2600 -8GB ram DDR3 kingston 1333MHZ-וספק כוח thermaltake 750wתודה לכל העוזרים.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים תוריד את התוכנה MSI AFTERBURNER שאיתה תוכל לראות את התדרים, המתחים, מהירות המאווררים ועוד.אחרי זה תוריד את התוכנה OCCT כדי לאמץ את הכרטיס. תלך ללשונית GPU: 3D ותריץ שם את תוכנת המאמץ ללא זמן מוגבל.תתן לכרטיס טיפה להתחמם ואז תתחיל להעלות תדרים לליבה בלבד, בהתחלה 10-15MHZ ולאחר מכן בקפיצות של 5. אחרי שאתה מגיע לתדר המקסימלי לליבה, תעלה את הזיכרונות ואת השיידרים באותו עיקרון עד שתגיע לתדרים יציבים. תדאג לבטל את השילוב של השיידרים עם הליבה (כפתור בצד ימין, בין תדר הליבה לשיידרים) שלא תוגבל בOC.אחרי זה תיכנס למשחקים ותראה שהכל בסדר. אם לא אז תוריד עוד קצת בתדרים עד שתגיע ליציבות מלאה.
פורסם 2012 במאי 2913 שנים אם אין לך מושג מה צריך לעשות, אפילו מושגים בסיסיים, תתחיל לקרוא קצת על הנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.