עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט ותיקונו 2K

Featured Replies

פורסם

שלום כל הכבוד על העזרה!!

אז ככה

. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premiere pro CS5 Pinnacle Studio 12

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא ופרו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט בסבבה לא כזה חשוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נשמח מאזור רמת גן

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

עקרונית חשבתי על המפרט שאתם מפרסמים במומלצים ורציתי לדעת אם הוא יתמוך בתוכנות האלה ואם יש שינויים שצריך לעשות בו

להלו המפרט רב תכליתי מחוזק

תודה מראש!!

פורסם

אני מוכרח לציין שאם המטרה העיקרית שלך היא גיימינג על הגדרות בינוניות המפרט הזה לא יספק אותך כלל...

GT430 הוא לא כרטיס לגיימינג בשום צורה ולא תצליח להפיק ממנו משחקיות טובה על הגדרות בינוניות, הגדרות נמוכות אולי וגם ב-FPS נמוך יחסית.

אתה חייב להעלות את התקציב לפחות ב-1000 ש"ח בשביל להרכיב משהו שיוכל לספק לך תוצאות טובות יותר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה ע ל ההתייחסות.

מדובר פה רק על פיפא ופרו סגנון כזה של משחקים גם בשביל זה צריך שדרוג כרטיס מסך?!

פורסם
  • מחבר

אגב ה HD6750 512MB DDR5 יספק את הסחורה?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני אשמח לעזרה אני ממש רוצה לקנות כבר את המחשב... :facepalm:

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים