עבור לתוכן

כרטיס המסך עושה בעיות.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.

פורסם

עשיתה OC לכרטיס? (רק שתדע סדרת ה9XXX של אנווידיה היתה גורע ברמות ועשתה מלאה בעיות ככה היה לי גם עם שלי 9500GT ו9600GT קיבלתי אותם חינם במסגרת האחריות xD וסדרת ה8XXX היתה מעולה ולא עשתה כמאת בעיות) אם עשיתה תבטל אותו תחזיר להגדרות המקוריות תבדוק גם את הטמפרטורות של הכרטיס

פורסם
  • מחבר

עשיתה OC לכרטיס? (רק שתדע סדרת ה9XXX של אנווידיה היתה גורע ברמות ועשתה מלאה בעיות ככה היה לי גם עם שלי 9500GT ו9600GT קיבלתי אותם חינם במסגרת האחריות xD וסדרת ה8XXX היתה מעולה ולא עשתה כמאת בעיות) אם עשיתה תבטל אותו תחזיר להגדרות המקוריות תבדוק גם את הטמפרטורות של הכרטיס

סליחה על הידע הנמוך,אני יודע באופן כללי שOC זה קירור אבל אין לי מושג איך עושים את זה..,ואיך אני יכול לבדוק את טמפרטורת הכרטיס ?

פורסם

OC זה לא קירור אלא המהרה של הכרטיס (העלאת התדרים).

פורסם

חחחח זה בסדר וOC זה קיצור של over clocking שזה המהרה של הכרטיס מסך (כמו שאמר OR2OOO) ויש הרבה תכנות ודרכים לדעת את הטמפרטורות אתה יכול למשל לראות דרך התכנה הזו MSI Kombustor שהיא מתלווה MSI Afterburner (שהיא לעשות OC) אבל אפשר לדעתי להוריד אותה בנפרד מעבר לזה יש עוד הרבה דרכים. תוריד את התכנה הזו OCCT ותלחץ של על האפשרות של GPU (כרטיס מסך) אתה יכול להשאיר את זה על ההגדרות הרגילות עדיף להתאים את זה לרזולוציה שלך וכו ואם אין לך כוח לחכות תעשה חצי שעה במקום שעה זה צריך להביא פחות או יותר אותם תוצאות (מה שהתכנה הזו עושה היא בודקת את הכרטיס מסך במהלך לחץ ואז אומרת לך אם הוא תקין או לא) ותיראה מה התכנה אומרת (אפשר גם לבדוק איתה בעיה במעבד ועוד) כשאתה מפעיל את התכנה סגור את התכנות הפתוחות ברקע שרק זו תפעל

פורסם

OC זה קיצור של over clocking

האמת שזה קיצור של overclock.

פורסם
  • מחבר

חחחח זה בסדר וOC זה קיצור של over clocking שזה המהרה של הכרטיס מסך (כמו שאמר OR2OOO) ויש הרבה תכנות ודרכים לדעת את הטמפרטורות אתה יכול למשל לראות דרך התכנה הזו MSI Kombustor שהיא מתלווה MSI Afterburner (שהיא לעשות OC) אבל אפשר לדעתי להוריד אותה בנפרד מעבר לזה יש עוד הרבה דרכים. תוריד את התכנה הזו OCCT ותלחץ של על האפשרות של GPU (כרטיס מסך) אתה יכול להשאיר את זה על ההגדרות הרגילות עדיף להתאים את זה לרזולוציה שלך וכו ואם אין לך כוח לחכות תעשה חצי שעה במקום שעה זה צריך להביא פחות או יותר אותם תוצאות (מה שהתכנה הזו עושה היא בודקת את הכרטיס מסך במהלך לחץ ואז אומרת לך אם הוא תקין או לא) ותיראה מה התכנה אומרת (אפשר גם לבדוק איתה בעיה במעבד ועוד) כשאתה מפעיל את התכנה סגור את התכנות הפתוחות ברקע שרק זו תפעל

האמת שזה קיצור של overclock.

במחשבה שניה אני חושב שאני אקנה כרטיס מסך וזהו..,לא נראה לי שיש דרך להציל אותו,על איזה כרטיס אתם ממליצים בסביבות ה200-250 שקל ?,ביצועים טובים עד כמה שאפשר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים