עבור לתוכן

טלפון סיני ZOPO ZP100 -בקרוב הביקורת

Featured Replies

פורסם

הוא מגיע עם תפריט מלא בעברית?

• תגובות 63
  • צפיות 17k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מכשיר מעניין מאוד עם תג מחיר עוד יותר מעניין!

אחרי שנשבר לי המסך באייפון אני מחפש תחליף זול וזה נראה כמו אחלה אפשרות.

רק שאלה, המסך הוא כמו של הגלקסי1&2 והרייזר ושאר המסכי AMOLED או שהוא קצת שונה כמו המסכים של האייפון וHTC?

אני לא אוהב את המסכים של הרייזר והגלקסי כי הצבעים בהם פשוט זועקים מידי והם לא נראים אמיתיים.

פורסם

אשמח אם תתן לי שמות לתוכנות BENCH

שאוכל להריץ...

דרך אגב הרצתי את ה browsermark עם ICS ודפדפן של כרום. שהוא יותר מהיר מהרגיל. (עדין לא ניסיתי להריץ על הדפדפן הרגיל)

פתאום הכל הגיוני.

תריץ על הרגיל, אנחנו צריכים נקודת השוואה....

עוד דברים להריץ: GLbenchmark 2.1 offscreen 720p, הסצנה egypt

vellamo

Linpack

sunspider

פורסם

זה אני או שלסלולאריים יש יותר תוכנות בנצ'מרק מלמחשבים? :screwy:

פורסם
  • מחבר

scorn דרך אגב אתה אכן צודק שה531 יותר חלש מה540

אבל ידעתי זאת מראש ולא בניתי על טלפון למשחקים,

מי שבונה על משחקים עדיף לקנות יד שניה איזה 3GS

עם הדפדפן המקורי התוצאה של הBROWSERMARK עומד על 71213

בקשר לעברית זה ממש לא מעניין אותי אני שונא לראות מכשיר שכתוב עליהם בעברית זה עושה לי רע,

וכך גם המכשיר שלי, הוא תומך עברית חלקית, התפריטים באנגלית, אבל יש מקלדת בעברית (כי זה אנדרואיד , הורדתי את ה SMART KEYBOARD PRO ) וכל עובד מעולה בעברית, כמו הודעות וואטס אף ואתרי אינטרנט .... :xyxthumbs: בקיצור כמו אנדרואיד רגיל שיש לו עברית חלקית.

פורסם

סיקרנת אותי מאוד נו מה עם הביקורת??? תוכל גם להתייחס לאיכות הבניה וגימור? גם תמונות ברזולוציה גבוה יהיה נחמד...

פורסם

יש סיכוי שנראה וידיאו סקירה?

פורסם

לגבי המקלדת בעברית יש ישור לימין? rtl ?

פורסם

המכס הזו*** דפקו אותי ב 300 שקל ( מכס+ מע"מ)

נו, צריך איכשהו לפרנס את אוכלי החינם.... :'(

אגב, יש אחריות? מה אתה עושה אם הוא מתקלקל? אצל מי אתה מתקן אותו?

פורסם

כמו במחשבים, גם השוק הסלולרי (סמארטפונים וטאבלטים) מתחיל להגיע למצב בו החומרה מתקדמת מהתוכנה (לא כולל גיימינג), ולכן בסופו של דבר רוב האנשים יוכלו להסתפק במכשירי low end זולים יחסית.

דווקא היום לא הייתי ממליץ לרכוש מכשיר שכזה, לא בגלל הביצועים (כי הם סבירים ביותר, למעט הסוללות) אלא בגלל 2 סיבות מרכזיות:

1) יציאת אנדרואיד 4.1 - המכשירים האלו לא נוטים לקבל תמיכה ולהתעדכן לאחר ההפצה, ולכן עדיף לחכות חודש עד שיצאו מכשירים עם המערכת המעודכנת.

2) יציאת המעבד MK6577. החל מסוף יולי אנחנו נתחיל לראות יותר ויותר סמארטפונים סינים עם השבב הזה שהוא Dual Core A9 1.2Ghz אמיתי. כבר היום ניתן לראות אותם החל מ-165$ פחות או יותר, אבל המכשירים עם המסכים הנורמליים עדיין יקרים יחסית. השבב הזה מספיק חזק כדי להחזיק רזולוציות גבוהות (clone של S III עם מסך 1280X720 ו-1GB RAM ב-270$).

פורסם

המכשיר מכיל שני סלוטים ל-simים נכון?

שניהם סים רגיל או mini?

שוקל להזמין את המכשיר

פורסם

פותח התראד נעלם.....

פורסם

תודה על המידע Orenium, זה מעניין מאוד, אם מכשירים עם השבב הזה ימכרו במחירים הנוכחיים של 6575 זה יהיה להיט.

הבעיה במכשירים האלו זה אכן תמיכה תוכנתית, אבל אם המכשיר כבר מגיע עם הגרסא הכי חדשה אז זה לא כזה נורא לדעתי

פורסם

כן,מכשיר עם שבב כזה ומערכת ההפעלה בפחות מ 200 דולר יהיה מאוד נחמד ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים