עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים, תקציב 2500 ש"ח - והפעם באמת :)

Featured Replies

פורסם

אין סיבה שמשחקים יתמכו בזה, אין להם כל תועלת מזה, זה בסך הכל מחלק את הליבה לשני נימם כך שהיא יכולה לעשות 2 פעולות בו זמנית, תכנות עריכה גרפית תומכות בזה בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אין כל סיבה לקחת i7, מצוין נחסוך 400 שח :)

אני יותר אוהב את הלוח של MSI שהומלץ כאן, Z77 D3H נראה סבבה אבל בא לי משהו טיפה יותר High End ממנו.

שאלה אליכם, איך הייתם משווים את ה-MSI Z68A-G45 Gen3 ל-Z68XP-UD5 או ל Asrock Z77 Extreme 6?

אני יודע שמדובר בכמה מאות שקלים יותר אבל הלוחות האלה פשוט נראים הרבה יותר איכותיים. הלוח של אסרוק ממש יקר (מעל 1000 למרות שהמחיר שלו הוא 175 דולר בחו"ל), האם שווה את המחיר?

Z68XP-UD5 פשוט נראה מציאה! 900 שח ב-TMS לעומת 1450 ב-RSM וגם ב-IQPC...

דעתכם?

פורסם

רק להיות בטוח - אתה מוכן לשלם כמה מאות שקלים אקסטרה רק בשביל ההרגשה הטובה?

לא עדיף להשקיע את הכסף בחומרה חזקה יותר \ שדרוג עתידי \ ציוד היקפי איכותי שישפיע ישירות על חויית השימוש?

פורסם
  • מחבר

האם להשקיע כמה מאות שקלים נוספים בלוח אם איכותי יותר לא נחשבים כחומרה טובה יותר?

שדרוג עתידי לא מתוכנן לפחות בשנתיים הקרובות, בשנה האחרונה הוחלף ספק כח, כרטיס מסך וקירור למעבד, מה שחסר הוא השילוש של מעבד לוח וזכרונות. ציוד היקפי גם לא דרוש, המחשב מחובר לטלוויזיה בחדר שלי, יש לי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים ומערכת סאונד וקונטרולר, המחשב הזה הוא בעצם קונסולת High-End למשחקים ו-HTPC לסרטים באיכות HD.

אשמח אם תמנה לי יתרונות וחסרונות של הלוחות הבאים ותגיד לי מי מהם הכי איכותי וכדאי מבחינת פיצ'רים ויכולות OC.

Z68XP UD5

MSI Z68-G45 Gen3

Asrock Z77 Extreme 6

מבלי להתרברב, מכיוון שלא מתוכנן שדרוג אחר בשנים הקרובות, לא אכפת לי לשלם את כמה מאות השקלים הנותרים, אני יכול להרשות לעצמי

פורסם

אני לא אמור לעשות לך את העבודה - גש לאתרי היצרניות תבדוק מה כל אחד מציע.

אף אחד לא יתן לך יתרון כלשהו ב-OC שאינו מעבר לסטנדרטי (הכוונה היא לקירור אוויר).

לוח אם בסה"כ מחבר את כל החלקים ביחד ומציע סלוטים לכרטיסי הרחבה וזיכרון וכן כניסות USB וכולי.

פורסם

9550 עדיין רלוונטי לגיימינג אני לא רואה טעם בלהשקיע 2000 ש"ח בשביל לקבל עוד 10-15% ביצועים על הכ.מסך

פורסם

אני שדרגתי לא מזמן ממערכת דומה גם לי היה את ה q9550 וההבדל הוא הרבה יותר מ 10-15% במיוחד במשחקים שדורשים מעבד חזק יותר. להשוואה עם ה q9550 הייתי מקבל ב gta iv באיזור ה 30fps ואחרי השדרוג בערך 50 ועוד על הגדרות גבוהות יותר.

גם שעכשיו הוא עוד הצליח לקבל על המעבד והלוח שלו 700 שקל,עוד שנה הוא היה מקבל עליהם 200...

אני קיבלתי על המעבד 600 שקל ועל הלוח אם והזכרונות 400 שקל וזה היה לפני שנה בערך,הערך שלהם יורד במהירות מסחררת.

מי שיש לו מערכת מבוססת 775 ורוצה למכור אותה ולשדרג צריך להיפטר ממנה מהר לפני שתהפוך לחסרת ערך לחלוטין (גיימרים ומשתמשים כבדים)

פורסם
  • מחבר

אני שדרגתי לא מזמן ממערכת דומה גם לי היה את ה q9550 וההבדל הוא הרבה יותר מ 10-15% במיוחד במשחקים שדורשים מעבד חזק יותר. להשוואה עם ה q9550 הייתי מקבל ב gta iv באיזור ה 30fps ואחרי השדרוג בערך 50 ועוד על הגדרות גבוהות יותר.

גם שעכשיו הוא עוד הצליח לקבל על המעבד והלוח שלו 700 שקל,עוד שנה הוא היה מקבל עליהם 200...

אני קיבלתי על המעבד 600 שקל ועל הלוח אם והזכרונות 400 שקל וזה היה לפני שנה בערך,הערך שלהם יורד במהירות מסחררת.

מי שיש לו מערכת מבוססת 775 ורוצה למכור אותה ולשדרג צריך להיפטר ממנה מהר לפני שתהפוך לחסרת ערך לחלוטין (גיימרים ומשתמשים כבדים)

צודק, אם לא היה לי קונה לא הייתי שוקל שדרוג אבל מכיוון שיש לי חבר שמעוניין, אני משדרג...

לגבי לוח, חשבתי ללכת על MSI Z77A-GD65, קראתי עליו ביקורות והוא נשמע מעולה, מה דעתכם? אני יודע שקצת יקר אבל מבחינת אוברקלוקינג אומרים שהוא אחד הטובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים