פורסם 2012 במאי 2813 שנים שלום לכולם , שרת חדש , 12 ג'יגה זיכרון, לא מסוגל להריץ 2 מכונות וירטואליות בו זמנית ב Hyper-vחיפושים בגוגל מראים שיש צורך לנתק את הסידי ולחבר שוב, אין לי גישה פיזית לשרת, יש רעיונות ? אם אין ברירה אני אסע ואעשה זאת פיזית.הודעת שגיאה:
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מה זה משנה אם החדש הוא חדש/ישן/גדול/קטן? זה גם לא קשור בשום צורה למשאבים שמוקצים לVM.בדקת שהSID של Hyper-V הוא עם בעלות על הVHD של המכונה קודם כל?תקרא פה לפני שאתה ממשיך.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים מחבר multicore, האם ניתן לדעת מה הבעיה לפי הקובץ xml שנמצא ב : ?C:/ProgramData/Microsoft/Windows/Hyper-V/InitialStore.xmlSumMeR69, יש על המכונה הגדרות, Active directory והוא הוגדר כשרת מדפסות...בעייתי למחוק
פורסם 2012 במאי 3013 שנים 1. לקרוא וגם להבין את המאמר.2. לא צריך למחוק שום דבר. אפשר לבצע attach מחדש לקובץ VHD.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מחבר 1. קראתי ולצערי לא הבנתי את המאמר, אין לי ניסיון עם Hyper-v2. איך עושים attach ?
פורסם 2012 ביוני 313 שנים המאמר מדבר יותר על מנגנון הACL ב Windows מאשר על Hyper-V.פשוט תוריד את הדיסק הקשיח מהמכונה הוירטואלית ותוסיף אותו מחדש עם אותו הקובץ VHD. זה יחיל עליו את הACL הנכון.
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים יש לך בעיה עם ה VHD לך למכונה של האקסצ'יינג תוריד את הדיסק ותוסיף אותו מחדשבהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.