פורסם 2012 במאי 2713 שנים שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט.מעבדי אינטל Core i7 3930K BOXמאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Coolerלוח אם Intel® Desktop Board DX79SIזכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retailספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULLארדסיק יש לי-TIB2 SATA2מחיר לא יפריע לי.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט.אין דבר כזה. הדרך היחידה לשמור על ביצועי המחשב היא לשדרג עם הזמן את הרכיב המגביל ביותר.להוציע סכום עתק על מחשב בתקווה שהוא יחזיק הרבה זמן- לא ממש עובד.לכן אני אומר מראש (כי היו לא מעט אנשים עם דעה כמו שלך, ורובם התחרטו)- אם אתה רוצה מחשב ברמה הזאת לא משנה מה (כלומר הולך ראש בקיר)- חבל על הדיון.אם אתה רוצה לקבל מפרט הגיוני ומשתלם- ענה על השאלון והוסף תקציב ושימושים לכותרת (יש לך כפתור עריכה בתוכן ההודעה ובצד שמאל למעלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.