עבור לתוכן

המלצה לנייד לצורכי עבודה בגרפיקה תקציב עד 6,000

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE.

אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי.

* גודל המסך: 17 אינצ'

* משקל רצוי: לא שיקול

* זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי

* אין צורך ביציאות מיוחדת

* עדיף שיהיה בלוטות'

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB

* שיהיה כונן CD/DVD צורב

תודה מראש,

אורלי

פורסם

שלום אורלי,

נשמח לפירוט על השימוש - אישי/פרנסה ובאילו תוכנות בדיוק?

סרטים? דו-מימד? תלת מימד?

לעבודה בגרפיקה - רק שתדעי שהמסכים במחשבים ניידים לא מצטיינים במיוחד.

כך שההמלצה היא לחבר את המחשב הנייד למסך נפרד שגם יתן לך רזולוציה גבוהה יותר לעבוד איתה, עם דיוק בצבעים ובעיקר זויות צפייה רחבות .

שימי לב שמחשב 17" ישקול כ-4 ק"ג (כולל מטען), מה שיהיה דיי כבד.

לדעתי יהיה אפשר לקחת בקלות מחשב 15.6" + מסך חיצוני איכותי בגודל 22-23" בתקציב הנתון, לשיקולך.

אופציה ראשונה לניצול מקסימלי (אפשר בפחות כמובן) של התקציב, לעת עתה אני ממליץ לך על מחשבי 15.6" אלא אם כן תאמרי אחרת.

Asus N55SL i7-2670QM GT 635M

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=4651651561

+

מסך מחשב 23" איכותי לגרפיקה

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950

המחשב וכן המסך עם 3 שנות אחריות.

יש מחשבים עסקיים שבנויים פיסית יותר טוב אך מרביתם באים עם מסך מט שלפעמים עבודה בגרפיקה לא תהיה מיטבית בהם.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התשובה,

השימוש של המחשב הוא בעיקרון לצורך אישי, אבל במידה ואני אצטרך לעשות עבודת פרילאנס אני צריכה מחשב שיכול להתמוד עם תוכנת גרפיקה בדו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ופלאש.

הרעיון שהבאת לגבי מחשב 15 אינצ' ומסך נוסף הוא באמת טוב ואני אצטרך לחשוב על זה, אבל זה מחזיר אותי להתלבטות עם בכלל כדאי לי ללכת על מחשב נייח. כי כל המניע שלי למחשב נייד זה שאני לא אצטרך להיות כבולה למקום אחד ולצורך בשולחן מחשב.

בכל מקרה אשמח לכל עצה או אינפוט נוסף בנושא.

פורסם

היי תודה על התשובה,

השימוש של המחשב הוא בעיקרון לצורך אישי, אבל במידה ואני אצטרך לעשות עבודת פרילאנס אני צריכה מחשב שיכול להתמוד עם תוכנת גרפיקה בדו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ופלאש.

הרעיון שהבאת לגבי מחשב 15 אינצ' ומסך נוסף הוא באמת טוב ואני אצטרך לחשוב על זה, אבל זה מחזיר אותי להתלבטות עם בכלל כדאי לי ללכת על מחשב נייח. כי כל המניע שלי למחשב נייד זה שאני לא אצטרך להיות כבולה למקום אחד ולצורך בשולחן מחשב.

בכל מקרה אשמח לכל עצה או אינפוט נוסף בנושא.

זו התלבטות חשובה- סביר להניח שבכל רמת ביצועים מחשב נייח + מסך יעלו פחות מנייד מקביל עם מסך חיצוני. בנוסף אם את מתכננת לרכוש נייד ששוקל מעל 3 קילוגרמים, הניידות שלו ממילא מוגבלת להעברה ברכב, לא תוכלי לקחת את המחשב איתך לכל מקום בנוחות. בנוסף החומרה הגרפית במחשבים ניידים עולה יותר מחומרה מקבילה לנייחים- דגמים בעלי כרטיסי מסך סבירים עולים משמעותית יותר.

ברוב המקרים, אלא אם כן את יודעת מראש שתבלי כל יום מחוץ לבית ותצטרכי לעבוד על המחשב שם, כנראה שכדאי לך יותר לרכוש נייח ומסך.

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

היי איזה עוד דגמים אתם ממליצים לאותה בקשה? אני גם צריך מחשב נייד לעבודות גרפיקה.

תודה

פורסם

meir21,

פתח בבקשה נושא חדש ותענה על השאלון שיתאים ספציפית לדרישות ולתקציב שלך.

פורסם

meir21,

פתח בבקשה נושא חדש ותענה על השאלון שיתאים ספציפית לדרישות ולתקציב שלך.

אוקיי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים