עבור לתוכן

dc in 5v

Featured Replies

פורסם

בתמונה הזאת :

משטח מוליך 1 בלוח (ציירתי את הגבול שלו באדום) מחובר ל +5V (כפי שכתוב עליו) ולמפסק. מה שאומר שכן ניתן לחבר לחוטים של המפסק את ה +5V מהספק החיצוני

עכשו מה שצריך לבדוק זה איפה לתת את ה - וכאן אתה אמור לבדוק עוד כמה דברים :

ה - בתקע מחובר למשטח 2 (הסגול)

משטחים 2 ו 3 (הכחול) אמורים להיות מחוברים ביניהם. אני חושב שיש ביניהם נקודת חיבור קטנה בקו שכיאלו מפריד ביניהם. באמת יש כזאת ?

האם יש נקודות חיבור בין משטח 3 לקופסה החיצונית ? למשל, שיש חורים לברגים (כמו 4 שחור), כך שהמתכת של החורים האלה (כמו שיש ב 4) היא חלק ממשטח 3 ללא קו הפרדה ביניהם ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום.

באמת שאני לא מבין ולכן כמה שיותר בפשטות.

תודה לך באמת :) .

פורסם

שכחתי להוסיף את התמונה בהודעה הקודמת :jump: תקרא אותה שוב לפי התמונה שאני מוסיף עכשו

במעגל הזה (הלוח) יש מוליכים שמעבירים את הזרם. הם נראים כמו משטחים וקווים. אם תראה מקרוב תראה שהמוליכים האלה הם ממתכת והם עוברים מתחת לשכבה דקה של צבע ירוק שקוף. הרווח ביניהם הוא מקום שבו אין את השכבה של המתכת ויש סתם צבע ירוק שקוף ישר על החומר של הכרטיס

לכל משטח מוליך כזה יש את התפקיד שלו. בתמונה הזאת למשל :

משטח 1 מחבר את ה +5V מהתקע של המתח (יש מגע של התקע שמלוחם במשטח הזה וממנו המתח מגיע), למקום שאליו מתחבר המפסק

משטח אחר לוקח את המתח מהצד השני של החיבור של המפסק ולהמשך המעגל

משטח 2 מעביר את ה - מהחיבור של התקע (החיבור שמולחם בתוך המשטח הזה) למעגל

משטח 3 מחבר ביניהם את החלקים המתכתיים של כל החיבורים האחרים של המחשב - כפי שניתן לראות המגעים החיצוניים (שמחברים את החלק המתכתי) בכל אחד מהחיבורים מחובר למשטח 3

משטח 4 מחובר לבורג שמחזיק את הלוח בקופסה

אם יש "נקודת חיבור" בין משטחים 2 ו 3, זה אומר שהם אותו משטח ויש להם את אותו תפקיד

אנחנו רוצים לחבר + ו - כך ש + יגיע למשטח 1, ו - יגיע למשטח 2. לכן את ה + ניתן לחבר לחוטים של המפסק (ומהם הוא מתחבר למשטח 1). למשטח 2 אין נקודות חיבור נוחות, אבל אם הוא מחובר למשטח 3 ניתן לחבר את חוט ה - במשטח 3

פורסם
  • מחבר

יש נקודת חיבור בין 2 ו 3.

אני מתכוון להיכן שכתוב C370.לא הבנתי לאיזה קופסה חיצונית התכוונתה ?

פורסם

הקופסה שבה הלוח הזה מורכב

לאיפה מגיע משטח 3 חוצמזה ? יש לו קשרים כלשהם "פנימה" לתוך המעגל ?

תן תמונות של המעגל הזה מ 2 צדדים "ישר" (לא בזווית)

פורסם
  • מחבר

משטח 3 ממשיך לתוך המעגל.

פורסם

בכל מקרה תביא תמונות של המעגל ישר מ 2 הצדדים

פורסם
  • מחבר

תמונה של מה ?

פורסם

הלוח השלם מ 2 צדדים כשהוא ישר, כך שאני יכול לראות את כל הקווים והמשטחים שיש בו

פורסם

תמונות של _כל_ המעגל, _ישר_ , ו_בפוקוס_ כך שניתן לראות את כל הקווים במיוחד אלה שלאורך שורת החיבורים

תשתמש אם מצב מאקרו במצלמה - זכוכית מגדלת או פרח

פורסם
  • מחבר

לאיזה מעגל אתה מתכון ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

באמת... תקרא קצת את הנושא הזה אחורה, תנסה לנחש למה הכוונה. אנחנו מתקטננים פה על דברים שבאמת לא אמורים להיות בעיה

אני מציע שתיעזר בחבר להכנות ובעבודה עצמה אם צריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים