עבור לתוכן

כרטיס קול USB לאוזניות גיימינג (סיבירייה V2)

Featured Replies

פורסם

יש לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 המצויינות.

עכשיו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם שהוא די סבבה, אבל יצא לי השבוע לחבר את האוזניות לטלוויזית פיליפס שבסלון (דגם איכותי ביותר) וישר הבחנתי בהבל סאונד שהתבטא בשיפור באסים בעיקר והגברה הרבה יותר חזקה ובכלל שומעים טוב יותר וממש שמים לב להבדל. לכן אני שוקל לקנות את המוצר הזה שהוא כרטיס קול ייעודי לאוזניות הנ"ל:

http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-usb-soundcard

הצליל ההיקפי 7.1 ממש לא מעניין אותי כי אני יודע שזה סתם גימיק לא מורגש (היו לי אוזניות 5.1 אמיתיות שגם בהם צריך ממש להתאמץ כדי להרגיש את כיווני הסראונד). אז אני שואל אם זה תכלס ייתן שיפור באיכות הסאונד (מישו אם ניסיון אולי)? בארץ זה עולה 225 ש"ח ב- TMS אבל מצאתי את זה באיביי (יש חשש שזה זיוף?):

http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-with-Extension-cable-Driver-CD-/251049136874?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a73b1d2ea#ht_4274wt_1396

זה יוצא קצת פחות מ- 80 ש"ח..שווה את זה?

פורסם
  • מחבר

עזרה מישו...אני רוצה להזמין את המוצר כבר היום אם הוא טוב...

פורסם

אסור להקפיץ לפני שעברו 24 שעות. לתשומת לבך.

פורסם
  • מחבר

^

התפלק לי.

טוב אני כנראה מזמין תדבר הזה..יש מצב שאני מזמין זיוף? באתר החברה (SS) רשום שזה עולה 40$ ובאיביי זה עולה 20$ וארץ מוצא סין, זה בסדר?

אתר חברה: http://shop.steelseries.com/us/audio/steelseries-siberia-usb-soundcard.html

איביי: http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-with-Extension-cable-Driver-CD-/251049136874?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a73b1d2ea#ht_4322wt_1396

פורסם

האתר של Steelseries כרגע לא עובד (כנראה השרת נפל).

בכל מקרה אני אישית לא הייתי לוקחת את הסיכון, יש הרבה זיופים ב-eBay, במיוחד בסין.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

האתר של Steelseries כרגע לא עובד (כנראה השרת נפל).

בכל מקרה אני אישית לא הייתי לוקחת את הסיכון, יש הרבה זיופים ב-eBay, במיוחד בסין.

לשיקולך.

עובד לי כרגע האתר..כנסי מהלינק ששמתי. ניסיתי להשוות מה יש בחבילה באתר החברה ובאיביי ונראה בדיוק אותו דבר! אבל עדיין חצי מחיר מהמחיר המומלץ באתר החברה זה קצת חשוד..

פורסם

נכנסתי גם קודם מהקישור שנתת וזה לא עבד, עכשיו זה עובד.

כתוב באתר של החברה שהמוצר לא במלאי בסניף ארה"ב.

בסניף אנגליה למשל זה כן במלאי אך המחיר יקר יותר מאשר בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את זה באיביי:

http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/150668543369?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23148b8589#ht_5141wt_1163

רשום שמכר 84 כאלו כבר..קצת יקר יותר (23$) ונכנסתי לפידבקים שלו וחצי מהם זה על המוצר הזה ולבנתיים נראה שכולם חיוביים. השאלה היא לגבי אחריות..דברים כאלו נוטים להתקלקל כי אנלא רואה שרשום אחריות בשום מקום. גם לא מאמין שזה זיוף כי הקופסא ותוכן אחד לאחד ממש!

פורסם

כתוב שפריט פגום או שגוי (לא מה שהוזמן) יוחלף. בכל מקרה של בעיה אם תצטרך לממש אחריות, תצטרך לשלוח את המוצר למוכר.

פורסם
  • מחבר

הם תמיד רושמים שצריך לשלוח חזרה..אבל זה אף פעם לא קורה..מניסיון ;D

בכל מקרה תודה אני מזמין את...יוצא 90 ש"ח. אני ארשום למוכר שאם זה לא מקורי אני דורש תכסף. איך אני אבדוק את זה...בעזרת מ"ס המוצר על גבי האריזה אני שולח מייל לחברה והם מוודאים מקוריות.

פורסם

בksp לא מזמן ראיתי שהסיבייריה עולה 241 שײח הדגם עם הusb.

מנסיון אצלי יש אותם, ההבדל מינורי.

אז לקנות משהו סיני במיוחד נשמע לי מוגזם.

ואיך מוכרים את ה"כ. קול" במחיר של האוזניות

פורסם
  • מחבר

בksp לא מזמן ראיתי שהסיבייריה עולה 241 שײח הדגם עם הusb.

מנסיון אצלי יש אותם, ההבדל מינורי.

אז לקנות משהו סיני במיוחד נשמע לי מוגזם.

ואיך מוכרים את ה"כ. קול" במחיר של האוזניות

בדיוק לך חיכיתי...מישו עם ניסיון במוצר (למרות שזה קרוב אבל לא בדיוק כרטיס קול מה שיש לך, נו בסדר :cool2: )..אז תגיד איך אתה יודע שההבדל מינורי? השוותה פעם לחיבור מיני סטריאו רגיל?

האוזניות עולות 330 ש"ח והכרטיס קול 225 ש"ח הבדל 100 שקל..אל תשכח מדובר על ארץ הקודש..בחול זה הבדל גדול יותר והכרטיס קול עולה 40 דולר

פורסם

לפני כמה שבועות עלה 24Xש"ח אני בטוח אומר לך ;) . אחי קנה את האוזניות ב340 נראה לי ואז התבאס שהורידו את המחיר באיזה 100 ש"ח אחרי כמה ימים.

עכשיו האוזניות מגיעות עם החיבור שנכנס לUSB ודרייבר שאתה מתקין בנוסף לחיבור הרגיל 3.5מ"מ. עושה בעיקרון וירטואליזציה ל7.1.

עם חיבור רגיל 3.5MM בקושי הרגשתי הבדל.

כמה דברים שאני יכול להגיד ישר:

לעבוד עם הUSB הזה לא נוח, הוא לא תמיד מזהה שהכנסת את האוזניות ויש לפעמים קטעים שהוא מסרב לעבוד מHUB במסך שלי (DELL U2311H).

כאשר אתה מחבר דרך הUSB אתה מקבל הגברה גובהה מהרצוי, כלומר אם אתה מכוון בווליום הדיגיטלי על רמה אחת מעל המינימום זה כבר מאוד מאוד גבוה באוזניות. (כמובן שכאשר הפוטנציומטר של הווליום על אוזניות מכוון על מקסימום).

זה מציק כי מהווליום ה"נמוך" למקסימום ההבדל כבר קטן וזה מגביל אותך לשחק עם עוצמה רק בתוכנה ולא במערכת הפעלה.

כמובן כאשר אתה מחבר 3.5 זה אחרת לגמרי ועובד כרגיל וכצפוי.

פורסם
  • מחבר

^

כן הנחתי שזה נותן יותר הגברה לעומת הסיגנל שיוצא מהמובנה שבלוח. זה כבר טוב כי היום אני בקבוע עובד איתם על 50% אחוז כדי לשמוע כמו שצריך!

השאלה היא כזו: במצב סטריאו (ללא 7.1 ווירטואלי) אתה מרגיש הבדל באיכות בין חיבור USB לחיבור 3.5 ללוח אם (כרטיס מובנה)?

אה ואגב לא הבנתי למה התכוונת בשורה הראשונה ;D

לפני כמה שבועות עלה 24Xש"ח אני בטוח אומר לך ;) . אחי קנה את האוזניות ב340 נראה לי ואז התבאס שהורידו את המחיר באיזה 100 ש"ח אחרי כמה ימים.

פורסם

ההגברה הזאת לא משהו טוב לדעתי, כי אין לך שליטה עדינה על ווליום ממערכת ההפעלה.

בשורה הראשונה התכוונתי שבKSP המחיר היה 24X ש"ח ,מאתיים ארבעים ומשהו ש"ח, האוזניות סיביריה V2 USB עלו לפני זמן ממש קצר שבוע שבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים