עבור לתוכן

המלצה לאוזניות קשת ניידות לנגן עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן.

יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100.

אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום.

חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות?

אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אם את יכולה למתוח מעט את התקציב, ATH-ES7 ייתנו שיפור מורגש מהשתיים האלה ללא ספק. לגבי הK450 לא יודע אבל אישית הייתי שם את הכסף על הAT.

.

אגב אני עכשיו עם הK518LE, מאוד מרוצה לאחר "מוד" פשוט, גם לאחר הATH-ESW9.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה. חיפשתי את הדגם בזאפ ולא מצאתי.

האם הן זמינות לרכישה בארץ? אני לא מעדיפה לא להתעסק עם הזמנות מחו"ל או בכלל מהרשת אלא לגשת לחנות ולקנות במקום.

פורסם

לא, רק בחו"ל, ליתר דיוק AMAZON, לא הייתי סומך על אף מקום אחר שמוכר אותם יותר זול (הרבה זיופים). מאוד פשוט להזמין עם חברת תיווך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני אחשוב על זה, תודה שוב.

אשמח לעוד המלצות לדגמים שנמכרים בארץ או אם מישהו מכיר את ה-AKG K450 ויודע אם הם יהיו שיפור לעומת ה-PX100 וה-PortaPro.

פורסם

אם תוכלי למתוח את התקציב וללכת על ההמלצה פה על הATH-ES7 זה יהיה מעולה,ממליץ לך על Mustop כחברת המשלוחים אם וכאשר.

אם את רוצה להישאר בגבולות התקציב שלך וללכת על משהו שנמכר בארץ,הייתי מציע לך את הQ460 אם כבר חשבת על AKG.

הן סופר ניידות,נראות יותר טוב מהK450 וגם נשמעות לא רע בכלל ממה שהבנתי (האמת שלא שמעתי בהן).

תבדקי את זה,גם אני שקלתי לקנות אותן עד לא מזמן...אם תחליטי בכל זאת להזמין בחו"ל מצאתי אותם ב300 שקל כולל משלוח בeBay ממוכר אמין מאוד.

פורסם

אם את יכולה למתוח מעט את התקציב, ATH-ES7 ייתנו שיפור מורגש מהשתיים האלה ללא ספק. לגבי הK450 לא יודע אבל אישית הייתי שם את הכסף על הAT.

.

אגב אני עכשיו עם הK518LE, מאוד מרוצה לאחר "מוד" פשוט, גם לאחר הATH-ESW9.

איזה מוד ל K518 אם אפשר לשאול? מתעניין כי גם לי יש אותן ולא כל כך התלהבתי מאיך שהן נשמעות...

פורסם
  • מחבר

אם תוכלי למתוח את התקציב וללכת על ההמלצה פה על הATH-ES7 זה יהיה מעולה,ממליץ לך על Mustop כחברת המשלוחים אם וכאשר.

אם את רוצה להישאר בגבולות התקציב שלך וללכת על משהו שנמכר בארץ,הייתי מציע לך את הQ460 אם כבר חשבת על AKG.

הן סופר ניידות,נראות יותר טוב מהK450 וגם נשמעות לא רע בכלל ממה שהבנתי (האמת שלא שמעתי בהן).

תבדקי את זה,גם אני שקלתי לקנות אותן עד לא מזמן...אם תחליטי בכל זאת להזמין בחו"ל מצאתי אותם ב300 שקל כולל משלוח בeBay ממוכר אמין מאוד.

תודה אבל כבר קניתי את ה-K450, הן מעולות ואני מאוד מרוצה מהן.

היו לי את ה-Q460 ואני מעדיפה את ה-K450, הן נשמעות טוב יותר וגם פחות לוחצות על האוזן.

פורסם

תודה אבל כבר קניתי את ה-K450, הן מעולות ואני מאוד מרוצה מהן.

היו לי את ה-Q460 ואני מעדיפה את ה-K450, הן נשמעות טוב יותר וגם פחות לוחצות על האוזן.

קודם כל תתחדשי,שמח שאת מרוצה :)

והQ460 לא מומלצות לטענתך?

כמה עלו לך הK450?

יש לי אפשרות לקנות את הK430 במחיר זול...הם בערך כמו ה450 לא?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. זה עניין של העדפה, אני אישית מעדיפה את ה-K450.

הן גם זכו בפרס Best Headphones of 2011 של WhatHiFi לעומת Q460 שקיבלו ביקורות פחות טובות.

קניתי אותן בבאג ב-479 ש"ח. לגבי ה-K430, אני לא יודעת.

פורסם

תודה רבה. זה עניין של העדפה, אני אישית מעדיפה את ה-K450.

הן גם זכו בפרס Best Headphones of 2011 של WhatHiFi לעומת Q460 שקיבלו ביקורות פחות טובות.

קניתי אותן בבאג ב-479 ש"ח. לגבי ה-K430, אני לא יודעת.

האמת ממה שחקרתי הK430,K450 והQ460 סה"כ נשמעות די דומה,כשיש הבדל בין ה430 ל450 כאשר הסאונד ב430 יותר מדויק וב450 הוא יותר "כיפי".

הQ460 סה"כ די דומות בסאונד והמחיר הגבוה מגיע בגלל העיצוב,המותג של QJ והסט שמגיע איתן (הן ניידות מאוד).

חבל שקנית בבאג במחיר כזה...ניתן לקנות אותן בeBay היום ב200 ש"ח בערך כולל משלוח לארץ,כולל כל הסט,וממוכר Top Rated.

אבל העיקר שקנית ואת מרוצה,תיהני מהן :)

פורסם
  • מחבר

תודה. כמו שאמרתי קודם, אני מעדיפה לא להזמין מחו"ל אלא לקנות בארץ עם אחריות, לגשת לחנות, לשלם ולקחת.

פורסם

איזה מוד ל K518 אם אפשר לשאול? מתעניין כי גם לי יש אותן ולא כל כך התלהבתי מאיך שהן נשמעות...

ניסית לשלוף את העיגולים הספוגיים מהפדים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים