עבור לתוכן

חיבור Playstation 3 למסך מחשב,בעיה בסאונד

Featured Replies

פורסם

טוב אז המצב הוא כזה...קניתי מסך מחשב,אני מרוצה ממנו מאוד,הבעיה היא ששכחתי שאין לו רמקולים אז הייתה לי בעיה עם סאונד.אלתרתי פתרון כזה לבינתיים:יש יציאת אוזניות במסך (3.5mm) לשם חיברתי את הרמקולים של המחשב (2.1 עם סאבוופר),ויש סאונד (המסך פולט את הסאונד שמגיע מהHDMI דרך הרמקולים) אבל משום מה הסאונד רחוק מלהיות איכותי כמו במחשב למשל.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד בPS3 אבל אין שינוי,את הבאס שומעים חזק וברור אבל את השאר שומעים נמוך ומרוחק כזה.חיפשתי מערכת טובה במחיר שפוי שתיתן לי אפקט סראונד ותכלול יציאה אופטית (בשביל הPS3) אבל לא מצאתי...המוצר היחיד שעניין אותי היה זה:http://www.amazon.com/PS3-Surround-Sound-System-Playstation-3/dp/B003WY86KMאבל לא מצאתי אותו בארץ.אז אני פונה אליכם לעזרה,יש אפשרות לסדר שהרמקולים של המחשב ישמעו טוב עם הPS3?כמו כן שהם יהיו מחוברים בו זמנית גם למחשב וגם לPS3 כי עכשיו אני כל פעם צריך להעביר את הכבל ממכשיר אחד לאחר וזה מעצבן.פתחתי כבר נושא בפורום אחר ולא ענו לי,אולי פה זה המקום המתאים יותר לנושא כזה.תודה מראש לעוזרים :) </blockquote>

פורסם
  • מחבר

מישהו?

הציעו לי מתאם 3.5MM לחיבור אופטי אבל אני סקפטי לגבי זה...מה גם שהבנתי שאין דרך להשתמש ברמקולים גם למחשב וגם לPS3 באותו הזמן אז אני מחפש רמקולים/מערכת לPS3 (כלומר עם חיבור אופטי),אשמח להצעות למערכת טובה במחיר שפוי.

פורסם

תחבר את הPS3 לרמקולים אנלוגית דרך הmulti AV, שאין לי מושג מה זה בדיוק, בטח איזה חיבור bundle שתצטרך לקנות בשבילו מתאם לכניסת RCA/PL ברמקולים שלך. מסריח למדי מצד סוני. אני מאמין שתקבל סאונד יותר טוב גם אם היית יכול לחבר ישירות דיגיטלית לרמקולים שלך.

לגבי חיבור בו-זמנית את צריך קופסת switchbox, שחכתי את השם המדוייק של זה...

פורסם
  • מחבר

תחבר את הPS3 לרמקולים אנלוגית דרך הmulti AV, שאין לי מושג מה זה בדיוק, בטח איזה חיבור bundle שתצטרך לקנות בשבילו מתאם לכניסת RCA/PL ברמקולים שלך. מסריח למדי מצד סוני. אני מאמין שתקבל סאונד יותר טוב גם אם היית יכול לחבר ישירות דיגיטלית לרמקולים שלך.

לגבי חיבור בו-זמנית את צריך קופסת switchbox, שחכתי את השם המדוייק של זה...

כן הבנתי מה לעשות,המגיב אחריך הביא לי סרטונים בטוב ליבו,תודה רבה לכם.

אם אני אעשה את זה אני אקבל סאונד טוב יותר?ולא כמו הסאונד שאני מקבל עכשיו?

אני מזכיר,כרגע אני מחבר את הרמקולים ליציאת אוזניות במסך.

ואני ממש רוצה לחבר את הרמקולים גם למחשב וגם לPS3 בו זמנית,אתה יכול בבקשה לבדוק לי מה שם המוצר של הSwitchbox הזאתי?

ודבר אחרון,הרמקולים שלי הם ישנים,אח שלי נתן לי אותם,הם של Accord ומשנת 2004,אני אשמח להשתדרג ואם תוכלו להציע לי מערכת נחמדה שתשמש אותי גם למחשב וגם לPS3 זה בכלל יהיה מדהים.

תודה ענקית על העזרה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

למסך מחשב שלך כנראה יש DAC (המרה מדיגיטלי לאנלוגי) ירוד, מה שנותן סאונד לא איכותי.

אם אתה ממש רוצה להשקיע בסאונד אתה יכול לקנות DAC חיצוני או אפילו רסיבר, לחבר אותו לPS3 דרך החיבור האופטי וממנו לחבר אוזניות ואת הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

למסך מחשב שלך כנראה יש DAC (המרה מדיגיטלי לאנלוגי) ירוד, מה שנותן סאונד לא איכותי.

אם אתה ממש רוצה להשקיע בסאונד אתה יכול לקנות DAC חיצוני או אפילו רסיבר, לחבר אותו לPS3 דרך החיבור האופטי וממנו לחבר אוזניות ואת הרמקולים.

הבנתי אותך,האופציה שהצעת נשמעת טוב,יש לך הצעות בשבילי?

מה זה אומר בעצם DAC חיצוני?

ואיזה רסיבר היית ממליץ לי?אני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח בשביל הסיפור הזה בערך,או להשקיע יותר אבל במשהו שישרת אותו גם למחשב וגם לPS3 ולא רק לאחד מהם.

פורסם

DAC חיצוני - הכוונה למכשיר שממיר סאונד מדיגיטלי לאנלוגי בכוחות עצמו, לא מובנה או משולב בשום מכשיר אחר.

יש מבחר של רסיברים וכרטיסי קול חיצוניים. אם תרצה המלצה תוכל לשאול בפורום אודיו כאן. ממש לא חסר

פורסם

בשביל לשמוע מהמחשב ומהסוני בו זמניות תצטרך מפצל אוזניות פשוט ומתאם 3.5 נקבה לנקבה כמו המתאם הזהוב והעבה בסרטון השני.

אותם אתה מחבר לרמקול עצמו בצורה כזו:

רמקולים<-מתאם 3.5 נקבה לנקבה<-מפצל אוזניות< חיבור הסוני לאחד מהם ואת המחשב לאחד מהםלא משנה איזה.

המדריכים שנתנו לך פה מצויינים.

אשמח לדעת איזה רמקולים יש לך כדי לעזור לך טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

בשביל לשמוע מהמחשב ומהסוני בו זמניות תצטרך מפצל אוזניות פשוט ומתאם 3.5 נקבה לנקבה כמו המתאם הזהוב והעבה בסרטון השני.

אותם אתה מחבר לרמקול עצמו בצורה כזו:

רמקולים<-מתאם 3.5 נקבה לנקבה<-מפצל אוזניות< חיבור הסוני לאחד מהם ואת המחשב לאחד מהםלא משנה איזה.

המדריכים שנתנו לך פה מצויינים.

אשמח לדעת איזה רמקולים יש לך כדי לעזור לך טוב יותר.

בדיוק מה שעשיתי :)

הזמנתי מEBAY מפצל 3.5mm,מתאם מ3.5mm נקבה לRCA נקבה וזה יסדר את העניין.

תודה לכם על העזרה,דרך אגב יש לי רמקולים ממש ישנים של ACCORD מדגם SW-5106,אני בספק אם תמצא זכר לדגם הזה כי זה משנת 2004 נדמה לי אבל הוא מספק את הסחורה.חשבתי להשתדרג לX16 של MICROLAB כי הבנתי שיש להם אפשרות לספק סאונד לשתי יציאות באותו הזמן אבל אני אסתפק בינתיים בפתרון של המתאמים עד שאני אחסוך קצת כסף.

הם מומלצים דרך אגב?

כי מצאתי אותם בערך ב600 ש"ח,הם נותנים תמורה טובה למחיר?

או שכדאי ללכת על משהו אחר?למשל M200 של אותה החברה ממש נראים טוב ובתקציב שלי...השאלה אם כדאי לחסוך לX16,לקנות עכשיו את הM200 או ללכת על משהו אחר בכלל.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים?

כמו שכתבתי בתגובה הקודמת אני אסתפק בינתיים במה שיש לי עם המתאמים שיגיעו ונקווה לטוב,אבל אני כן ארצה לשדרג בקרוב ואני מתלבט.

החלטתי לרדת מהM200 וללכת כבר על משהו איכותי יותר,הבנתי שסדרת הSolo מומלצת ויש גם את דגמי הFC,אבל אין לי מושג במה לבחור.

כמובן שאני מדבר על רמקולים של Microlab,היא החברה שהכי קורצת לי.

גם הX16 באים בחשבון...אשמח לשמוע איזה דגם ייתן לי תמורה הכי טובה למחיר.

פורסם

אני בעד קנייה של ה X16.

רמקולים המוצר שצריך ליהיות מעל הסיפוק האישי שלנו (לפחות לדעתי).

כלומר אם אתה אוהב סגנון מסויים של מוסיקה למשל שיש בה הרבה באסים ואני אוהב מוסיקה רגוע שקטה רוב הרמקולים לא יענו על הצרכים של שנינו למעט דגמים מסויימים אומעל ה 550 שח בערך.

מלבד זאת יש גם רמקולים המיועדים במקור לסרטים ולמשחקים שהם השימוש העיקרי שלך.

ה X16 נחשבים לרמקולים מצויינים בתקציב שלך, האיכות שלהם לא תבייש רמקולים בתקציב גבוהה ב 200 -300 שח יותר והם מתאימים להרבה שימושים.

בתור חובב מערכות שמע מקצועיות אני יכול לומר לך שאין הרבה אופצויות טובות משמעותית ולכן זה יהיה תהליך כדאי.

מעבר לכך אני ממליץ גם לשדרג את המחשב ולהוסיף לו כרטיס קול בעד 450 שח כדי שתוכל לנצל אותם בצורה טובה יותר.

תהנה :) .

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה,כיף שמישהו מתייחס ומגיב כמו שצריך :)

הX16 היו הבחירה הראשונה שלי,אבל שמעתי הרבה המלצות על כל מיני דגמים ולא ידעתי מה לבחור,אבל באמת התרשמתי מהX16 מכל הבחינות,הם נראים מוצר שיש לו תמורה גבוהה למחיר.דרך אגב אני שומע מוסיקה מהרבה סגנונות אבל דווקא אני פחות מעריץ של המוסיקה הרועשת עם הבאסים החזקים.אני מאזין שמעריך יותר את הקול של הזמר,אוהב מאוד ביצועים אקוסטיים,מידי פעם רוק וגם הוא קל יחסית.

בניגוד למוסיקה,בסרטים אני מאוד אוהבים באסים מפוצצים אבל עדיין איכותיים (לא כאלה שנפגמים בווליום גבוה כמו ברמקולים הזקנים שיש לי עכשיו),כנ"ל במשחקים (שזה חשוב מאוד אצלי,אני משתמש ברמקולים בעיקר לגיימינג).אז הX16 באמת נראים כאופציה הכי טובה.

יתרון נוסף שיש לרמקולים זה האפשרות לחבר שני מקורות (PS3 ומחשב במקרה שלי),זה מעולה בשבילי.

אני רואה שהם עולים כ600 ש"ח,אין אפשרות להשיג אותם בזול יותר?

ועל איזה כרטיס קול היית ממליץ לי?כי כרגע אני עם הכרטיס שמובנה על לוח האם...אם מדובר בסכום שציינת זה כבר מגיע ל1000 שקל סה"כ וזה יותר ממה שתכננתי,אבל אם זה שווה את זה אני אחסוך את הכסף.

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא חסרים כרטיסים זולים ואתה לא חייב לקנות אותו עכשיו אלא רק הצעה כללית כדי לשפר את האיכות, אני ממיץ על הכרטיסים של asus ו creative בגלל שיש לי ניסיון איתם.

תבדוק את המפרט שלך ותלך לחנות מחשבים מוכרת אם הרבה מותגים כגון k.s.p. ו ivory ותבדוק כרטיס קול שמתאים למערכת ולרמקולים וגם לסגנון מוסיקה שלך.

על הגרך תשמע את הרמקולים,

אחרי שתגבש דעה לגבי הכרטיס הנבחר תשווה מחירים ותבדוק מי היבואן הרשמי ואם תרצה תוכל גם להזמין מחו"ל.

לגבי ה X16 כדי להשיג אותם בזול תנסה להתמכח על המחיר ואם זה לא עובד תנסה לחפש ביד שנייה במצב טוב.

בהצלחה !!!

פורסם
  • מחבר

לא חסרים כרטיסים זולים ואתה לא חייב לקנות אותו עכשיו אלא רק הצעה כללית כדי לשפר את האיכות, אני ממיץ על הכרטיסים של asus ו creative בגלל שיש לי ניסיון איתם.

תבדוק את המפרט שלך ותלך לחנות מחשבים מוכרת אם הרבה מותגים כגון k.s.p. ו ivory ותבדוק כרטיס קול שמתאים למערכת ולרמקולים וגם לסגנון מוסיקה שלך.

על הגרך תשמע את הרמקולים,

אחרי שתגבש דעה לגבי הכרטיס הנבחר תשווה מחירים ותבדוק מי היבואן הרשמי ואם תרצה תוכל גם להזמין מחו"ל.

לגבי ה X16 כדי להשיג אותם בזול תנסה להתמכח על המחיר ואם זה לא עובד תנסה לחפש ביד שנייה במצב טוב.

בהצלחה !!!

תודה רבה,עזרת מאוד!

אני אחסוך קצת ואלך לסניף של KSP ונתרשם,אני די סגור על הX16 אבל תמיד טוב לשמוע באוזן ונשאל גם לגבי כרטיס קול.

שוב תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים