עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 4K למשחקים ושימוש כללי לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם
שלום חברים, אני מעוניין לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, עיינתי בכמה פורומים וגם באתר זאפ, והבנתי שברשותי היכולת לקנות גם מפרטי מחשב.

אני קצת מעורפל בנושא, אשמח אם תבהירו לי את העניין. במידה ואני בוחר לרכוש מפרט, עליי לדעת להרכיב מחשב? השאלה שלי נובעת מתוך אותו צורך של כמה שפחות להתעסק עם הקטע של להרכיב מחשב מחלקים מפוזרים. במידה ואני צודק, הייתי שמח לכמה שיותר הפניות למחשבים אישיים(נייחים) הטובים ביותר שתוכלו למצוא עד 4,000 ש"ח (לא כולל מסך כמובן), על פי מה שאתם רואים לנכון כההצעה הטובה ביותר לסכום זה.

נ.ב. חיפשתי בגוגל ובזאפ, אך הייתי מעוניין בחוות דעת אישית יותר ולכן פניתי לכאן. תודה רבה על העזרה.

עריכה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח - לא כולל מסך.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרות רחבה לנצל כמה שיותר את התקציב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, אך כמה שפחות - במידה ויש צורך בסכום סמלי בלבד.(100-200 ש"ח)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות בשפות עיליות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, משחקים שיצאו לאחרונה, משחקים כבדים פחות או יותר.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא נקנה מסך, אך בסיבובת ה24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית - גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אך השקט מהווה גורם.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות ומערכת הפעלה מובנת מותקנת - WINDOWS 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, איזור קנייה: המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

שוב, תודה רבה על העזרה.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

אתה בוחר האם לרכוש את המחשב בחלקים ולהרכיב בעצמך או לבקש מהחנות שירכיבו לך.

במקום שהמוכרים בחנות ירכיבו לך מפרט, אנחנו עושים זאת ואתה הולך עם המפרט לחנות. ההבדל הוא שפה אתה יכול להיות בטוח שתקבל חומרה אמינה ומתאימה לצרכים שלך, היות ולאנשים פה אין שום אינטרסים לדחוף לך דברים שאתה לא צריך.

אם אתה רוצה לרכוש מחשב שמתאים לך, עשה את הדברים הבאים בבקשה:

- קרא את חוקי הפורום וענה שם על השאלון.

- שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית, לדוגמא הוסף את תקציבך ושימושיך.

אתה יכול לערוך את ההודעה הראשית והכותרת ע"י לחיצה על כפתור העריכה שנמצא בתוכן ההודעה שלך או במצד שמאל למעלה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לך. בנוסף עיינתי באשכולות שונים והבנתי שחברת TPS, היא חברה אמינה, אשמח לקבל הצעות מחנות זאת גם כן.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על TMS.

הנה מפרט מתאים, אך שים לב שמערכת ההפעלה לוקחת כ-421 שקלים מהתקציב. אני מציע לשאול קרובי משפחה/חברים אם אין להם מערכת הפעלה להשאיל לך.

תוכל לשים לב שישנה כאן חריגה קטנה. ניתן לקחת כרטיס מסך חלש יותר שיחסוך לך כמה מאות שקלים, אך במשחקים כבדים תצטרך להתפשר פה ושם על הגדרות גרפיות.

המלצה על מסך 23" איכותי מאוד וארגונומי- http://www.tms.co.il/product/10845

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪777

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪374

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪115

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪386

כרטיס מסך:

MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1289

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪421

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4250

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4165 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/cfqr5mxa[/url

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים