פורסם 2012 במאי 2613 שנים אתמול קניתי ספק כוח וכרטיס מסך וגם פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 אוליטמט X86עכשיו כשאני מנסה להוריד משו המחשב נתקע..הוא נתקע גם ככה סתם אחרי זמן מסויים(לפעמים שעות לפעמים דקות) בלי סיבה נראית לעיןוכשהוא נתקע הכל נתקע וחייב ריסטהמחשב שלי E6850..כרטיס מסך RADEON 6750 DDR5..ספק כוח חדש גםכן מאתמול
פורסם 2012 במאי 2613 שנים יכול להיות שזו בעיית טמפ'. תבדוק טמפ' למעבד ולכרטיס.תוודא גם שהכל מחובר כמו שצריך.מה דגם הספק?
פורסם 2012 במאי 2613 שנים מחבר ANTEC 550Wוזו לא טמפרטורה כי לפעמים הוא נתקע דקה אחרי שהדלקתי תמחשב..וההתקנה חדשה וההארדיסק מפורמט
פורסם 2012 במאי 2613 שנים תוריד תוכנות לבדיקת המערכת בדיקה של טמפ' מעבד אר דיסק וכרטיס מסך יפיק נראה לי אם עדיין הכל נראה תקין ההיתי ממליץ לפרמט שוב
פורסם 2012 במאי 2613 שנים מחבר לא מדובר על התחממות מערכת..תקראו לפםני שאתם נותנים תגובות בנאליותכרטיס מסך חדש וספק כוח חדש..איכותיים..לא מאמין שיעשו בעיות.מה גם שלפעמים המחשב נקתע ממש שנייה אחרי שהווינדוז עולה ולפעמים הוא נתקע גם בלי לעלות..ניסיתי לסרוק את ההארדיסק..המחשב נתקע תוכדי..עכשיו פרמטתי שוב אבל אני לא מצליח להתקין ווינדוז דרך USBץץמישהו יכול לתת אולי מדריך מפורט להתקנת ווינדוז דרך הUSB בבקשה?
פורסם 2012 במאי 2613 שנים הארדיסק שלך נראלי מקרטע תריץ עליו בדיקה ןתעשה פורמט חדש עם דיסק של אקס פי לא לעשות בשום פנים ואופן פורמט עם דיסק של 7 מהבוט
פורסם 2012 במאי 2613 שנים מחבר הארדיסק שלך נראלי מקרטע תריץ עליו בדיקה ןתעשה פורמט חדש עם דיסק של אקס פי לא לעשות בשום פנים ואופן פורמט עם דיסק של 7 מהבוטיש מצב ההארדיסק בעייתי..תאמת שהוא ממש התחמם כשבדקתי פיזית את החום במחשב..וחבל שאפחד לא אמר לפני לא לעשות פרמוט מהבוט של ווינדוז 7..אם זו המלצה טובה ונכונה היא צריכה להיות מומלצת..תודה..בינתיים הצלחתי להפעיל USB עם גרסא של ווינדוז XP אחרי שפרמטתי את C בלבד..התקנה איטית מאודמאוד..נקווה שיעבוד
פורסם 2012 במאי 2613 שנים מישהו יכול לתת אולי מדריך מפורט להתקנת ווינדוז דרך הUSB בבקשה?חפש בגוגל - WinToFlash
פורסם 2012 במאי 2713 שנים מחבר מה הייתה הבעיה בסוףלדעתי,כמו שמישו כאן אמר לי,הפרמוט מהבוט של ווינדוז 7 הוא דפוק וזה יצר בעיותכשפירמטתי מבוט של XP והתקנתי אחריזה XP ולא 7..ועכשיו הכל עובד טוב מאוד
פורסם 2012 במאי 2713 שנים לדעתי,כמו שמישו כאן אמר לי,הפרמוט מהבוט של ווינדוז 7 הוא דפוק וזה יצר בעיותכשפירמטתי מבוט של XP והתקנתי אחריזה XP ולא 7..ועכשיו הכל עובד טוב מאודאני לא יודע על מה אתם מדברים, פירמטתי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח עם דיסק של וידוס 7 ולא הייתה שום בעייה.ואם למישהו יש סימוכין לכך שיש בעיית פירמוט עם וינדוס 7 אז שיעלה לכאן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.