עבור לתוכן

המחשב נדלק אבל לא עולה כלום

Featured Replies

פורסם

קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה.

מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה.

אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד.

כיבינו אותו והלכנו לישון.

היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד.

מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי שום קו אבל שוב פעם לא עבר אותו.

ומאז אני כבר 20 דקות מנסה להדליק אותו וכלום לא עולה אבל המחשב עובד.

כמה דברים - המחשב נדלק, המסך קולט את המחשב (אחרת היה אומר לי שהכבל לא מחובר) אבל לא מראה תמונה, ה-USB לא עובד (ניסיתי להטעין את האייפון(, אבל העכבר שמחובר דרך USB מראה אור, המקלדת שמחוברת ל-USB לא עובדת, המאווררים כולם עובדים (של המארז, של הכרטיס מסך ושל המעבד), הלוח אם מראה אורות גם הוא.

לא יודע מה לעשות, יש לי את המפרט הבא :

I7 920

P6T DELUXE

4830X2 CF

6GB RAM OCZ אם אני לא טועה לגבי החברה

יש אפשרות להעלות אותו בחזרה מבלי לאבד את התכולה שלו (יש לי שמה 1.3TB בסכנה וכל קילובייט חשוב שם !) ?

תודה רבה לכם !!!

פורסם

מראה בעיות טמפרטורה איפה? למעבד יש טמפרטורה גבוהה? לכרטיס מסך?

זה נראה יותר בכיוון של בעיית כרטיס מסך תנסה להשיג כרטיס מסך אחר ולבדוק אם זה הבעיה..

פורסם
  • מחבר

היה מסך שאמר לי שהטמפרטורה גבוהה מדי.

אם זה היה בעיה בכרטיס מסך אז למה זה לא עבד בהתחלה ואז הוא כן עבד וראיתי מסך כמו שצריך אבל המערכת הפעלה לא עבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים