פורסם 2004 בינואר 621 שנים אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני)בתודה דניאל נורמןאוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי
פורסם 2004 בינואר 621 שנים הרמקולים היחידים שלדעתי יכולים להתחרות בהם ברמה, במחיר, ובאיכות הם הAltec Lansing ADA 890.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר אז אתה אומר שהרמקולים האלה ממש טובים יותר טובים מאשר כל הCREATIVE וLOGITECH ?? הבעיה היחידה היא זה שהם רק 50 וואט.??? אם למישהו היה ניסיון איתם יכול אולי לספר או לספר ביכלל איך YAMAHA?? תודה דניאל
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר הם פשוט יותר מידי יקרים בישבילי אני יכול ליקנות את הימהה ב1000 שקל חדש והלוגיטק פושט יותק מידי יקרים
פורסם 2004 בינואר 721 שנים לפי דתע עדיף אלטק לא יודע בקשר לימאהה בחיים לא שמעתי אותם איך האיכות שלהם בכלל??
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר אני לא גר בישראל לא שמתה לב שכתוב בתחתימה שלי [glow=red,2,300]האוסטרלי[/glow] של הפורום דניאל נורמןבכל מיקרה נירארה לי שאני אקח את הYAMAHA
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מה עם ה ADA880????שפאשר להשיג אותם בזיגזג ב 650 שקל?לא מצאתי אותם היום באתר של זיגזאג...אני תכננתי לקנות אותם ואני ממש מקווה שזה לא כי הם לא יהיו זמינים יותר במלאי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.