עבור לתוכן

טאבלט סיני זול עם GPS איך הוא נראה לכם?

Featured Replies

פורסם

http://www.pandawill.com/freelander-pd20-great-version-gps-tablet-pc-7-inch-android-40-12ghz-1gb-ram-8gb-1080p-white-p62748.html

לפני לא מעט זמן בחנתי כמה טאבלטים חדשים ויקרים של אסוס ואייסר.

אבא שלי כבר הגיע לחנות, אבל לא היה להם כלום והוא לא ממש אהב את ההתנהלות ולכן לא הזמין שום דבר.

קראתי את הביקורת על הטאבלט הזול כאן באתר, נראה לי שטאבלט כזה יכול לספק אותנו.

מה שחשוב לנו הוא עניין הGPS וזה מוריד את אופציות הבחירה דרסטית ל2-3 לפי מה שראיתי.

בחרתי טאבלט המפרט נראה פחות טוב מזה שבביקורת, רציתי לדעת עד כמה הוא גרוע, המעבד הוא A5, אבל יש יותר זיכרון פנימי מזה שבביקורת.

הסוללה קצת חלשה, אבל הוא רוב הזמן גם ככה יהיה בבית או באוטו אז זה לא משנה.

האם הוא יעשה את העבודה: GPS, מיילים, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים?

מחיר 123$

פורסם

Cortex-A5 לא כל כך בשימוש אבל הוא ממש לא רע, הוא מבוסס על ה A8 אבל קטן יותר, פשוט יותר, זול יוצר וצורך פחות. מצד שני יש לו תמיכה בעד 4 ליבות (לדגם שיש בטאבלט הזה אמור להיות 2 ליבות שעובדות ב 1GHZ). אומרים שה GALAXY ACE 2 אמור להשתמש ב A5 כפול ליבה שיעבוד ב 800MHZ.

אין סיבה שהוא לא יפעיל משחקים (למרות שהדבר היחיד שהם הדגימו עליו זה ANGRY BIRDS).

גם אני ראיתי את הטאבלט הזה והוא נראה מצויין ואז קוראים לעומק ומבינים למה הוא כל כך זול, מסך מעפן ברזולוציה בזיונית של 800 על 480. אם הם היו משדרגים אותו למסך עם 720P זה היה יכול להיות הטאבלט הסיני המושלם.

פורסם
  • מחבר

לגבי המסך אני מסכים איתך, אין ספק שהייתי מוכן להוסיף עוד 30$ ולקבל מסך טוב יותר.

הבעיה שאף אחד מהטאבלטים עם המסכים היותר איכותיים לא מגיע עם GPS.

המסך של הטאבלט בביקורת שפורסמה באתר מגיע עם אותה רזולוציה אכן ממש לא מרשימה, אבל לפי הביקורת הוא עושה את העבודה.

אני חושב שאני יזמין אותו, ברגע שהוא יגיע אני יתן סקירה קצרה עליו, ועל הGPS שלו.

בסך הכול מכשיר GPS בארץ עולה 400-500 שקל, פה מקבלים טאבלט עם GPS כך שגם אם המסך לא משהו מזה בטוח עדיף על GPS באותו מחיר, כמובן בהנחה שהGPS של הטאבלט עובד טוב.

פורסם

בדקתי יותר לעומק ושוב הסינים כתבו שקרים על האריזה, המעבד הוא חד ליבה וה DUAL מתיחס ל CPU+GPU (למרות שכן יש A5 עם יותר מליבה אחת).

אם לא מפריע לך לקנות מוצר שלא 100% חדש אפשר לקנות את ה A100 של ACER ב 1000 שקל בארץ מ BUY2. הם כותבים שזה עודפי מלאי אבל זה יכול להיות גם מחודשים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב בGSmarine לאייסר A100 יש GPS, מה שקצת מבאס זו מערכת ההפעלה הישנה בטח אפשר לשדרג לחדשה לא?

אני יקרא קצת ביקורות, לפי מה שאני מבין מדבריך הטאבלט הסיני יהיה חלש מאוד?

פורסם

ACER הוציאו עדכון ICS לכל המכשירים שלהם.

הסיני יהיה חלש, ממה שהצלחתי למצוא הוא קרוב ל GALAXY S (חלש יותר אבל זה הדבר הכי קרוב שמצאתי), חלק מהמשחקים לא יעבדו הכי טוב בגלל המעבד.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם אבא שלי אנחנו נילך על האייסר, נראה מכשיר טוב ביחס למחיר שלו.

רק שאלה אחרונה בדקתי את המפרט ורשום שיש לו GPS, זה אומר שבעזרת אפליקציה מתאימה כמו של germin אני אוכל להשתמש בו כGPS לרכב בכול מקום בארץ ובחול בלי תלות ברשת סלולארית נכון?

אני יודע שהשאלה קצת מצחיקה אבל אני בכול זאת רוצה להיות בטוח.

פורסם

ממש לא מצחיקה. יש אפליקציות שדורשות חיבור לאינטרנט סלולרי כדי לקבל חלק מהנתונים שלהן (לדוג' דיווחי תנועה). זהו המצב עם Waze הפופולארית [אאל"ט אי אפשר להשתמש בה ללא חיבור לאינטרנט]. זה תלויי בתוכנה.

פורסם
  • מחבר

לגב הוויז אני יודע.

אני ינסח את השאלה שלי מחדש:

האם ישנן אפליקציות לאנדרואיד שבעזרת הטאבלט הזה, והמשיב מיקום שלו יוכלו לתפקד כGPS כמו כול GPS יעודי לרכב?

אני יודע שזה יצריך הורדה של המפות למכשיר לפני הטיול אבל האם זה אפשרי?, אחת המטרות הוא שהמכשיר גם יוכל לשמש כGPS בארץ ובחול ללא אינטרנט סלולארי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים