עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

** סקירת נקודת הגישה EW-7438RPn של חברת Edimax

Featured Replies

פורסם

ה-EW-7438RPn של חברת Edimax היא נקודת גישה קטנה המתחברת ישירות אל שקע החשמל, פועלת בתקן N וכוללת שתי אנטנות פנימיות.

ההגדרה שלה קלה ופשוטה ובאמצעות שורה של נוריות הנמצאות עליה ניתן לבחון את מצבה ואת רמת הקליטה של האות האלחוטי.

את הסקירה המלאה ניתן לקרוא -- http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm

פורסם

NICE.

תודה...

רק המחיר גבוה מאוד!

במחיר הזה אפשר כמעט לקנות 1043 ולהגדיר אותו כ-AP.

לא קומפקטי באותה מידה אבל לך תשווה ביצועים ויכולות...

אם היה לה BRIDGE ל-PLC היה מצויין :xyxthumbs:

פורסם

תודה, סקירה יפה.

נתבים בסיסים בעלי שתי אנטנות עליהם אני ממליץ כיום כנקודות גישה - ה-TL-WR841 של חברת TP-LINK או ה-BR-6428NS של EDIMAX.

הנתב המוזכר של אדימקס עולה 120 ש"ח, זה קרוב לחצי מחיר ונראה שיספק ביצועי קליטה ושידור טובים יותר (אני מאמין שאנטנות טובות יותר וחומרה חזקה יותר). זה לא פיתרון עדיף יותר באופן מוחלט (מבחינת ביצועים)?

גם לראוטר הזה יש מצב (לא הכי ברור) שנקרא:

Station‐Infrastructure (ע"מ 65 בחוברת של הנתב). *עריכה - אם אני מבין נכון - זה סה"כ AP CLIENT MODE עם תאור גרוע בחוברת.

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=371&pl1_id=24&pl2_id=89#03

3‐4‐1‐2 Station‐Infrastructure

In Station‐Infrastructure mode, you can select a wireless access point to become its wireless

client, and also acts as wireless access point to serve other wireless clients. If you have the

access privilege of other wireless access point nearby, and you wish to use that access point

to access Internet, you can use this connection type:

אם אני מבין נכון (ההסבר בחוברת ממש מינימליסטי) זה סוג של ריפיטר+ראוטר+AP עם דרישות ספציפיות: מאפשר לקבל אלחוטית אינטרנט בלבד מראוטר אחר ולשתף אותו ברשת חדשה וסגורה עם SSID וסיסמא חדשים בדיוק כמו במצב AP רגיל (תקנו אותי אם אני טועה) ועל הדרך לאפשר שיתוף קבצים מוגן ברשת החדשה (במהירות מלאה, בניגוד לריפיטר). השאלה היא כמובן האם ניתן להיכנס מהרשת שמספקת את האינטרנט לרשת החדשה או האם הרשת החדשה מוגנת ורק מקבלת אינטרנט מרשת הבסיס (חד כיוונית). יכול להיות שגם לא הבנתי טוב וזה סה"כ סוג של AP או CLIENT שלא בדיוק עושה מה שתיארתי, מעניין...

*עריכה - כנראה שמדובר סה"כ במצב AP CLIENT שמאפשר לתת יכולות אלחוטיות בעזרת חיבור רשת קווי למכשיר שהוא קליינט. בכל זאת מעניין איך אפשר לעשות את מה שתיארתי.

אמנם חבל שאי אפשר לחבר לו אנטנות טובות יותר, אבל עדיין זה 120 מול 210 ש"ח.

פורסם

מנסיון שהיה לי עם ה 6424, זה בדיוק כמו מצב Client mode למחשב שמחובר קווית.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

@Charybdis אבל מדובר בחיבור אלחוטי. שלך היה מחובר חוטית אבל דגם הנדון מתחבר אלחוטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.