פורסם 2012 במאי 2613 שנים מחבר הסיבה שזה קורה היא שה-imessage אצלך (כמו אצל כולם) רשום רק ע"י האימיילולא ע"י המספר טלפון, כשאתה שולח הודעה כזאת למישהו אצלם מופיע האימייל שלך בתור שולח ההודעה.כשהם מנסים לשלוח הודעה חזרה למספר טלפון שלך, האייפון רואה שמספר היעד "לא נרשם" עדיין לשירות (כי נרשמת על אימייל בלבד) , ולכן אתה לא מקבל.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים צודק, הצלחתי להבין את זה עד עכשיו ;-)ניסית את הוט? מה הם אמרו? ניסיתי אותם את התמיכה בשישי וזה היה מוקד אובדן וגניבות בלבד.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים התניידתי היום להוט מובייל והצלחתי לסדר את ה - Imessage ו FaceTimeMMS לא באיימסג' עדיין לא עובד.איך לסדר את בעיית אימות המספר ב Imessage ו FaceTime :- חברו את המכשיר לאייטונס- ודאו שבהגדרות -> טלפון -> "המספר שלי" זה באמת המספר שלכם אחרי הניוד- כבו את ה- Imessage ו FaceTime- הגדרות -> כללי -> איפוס -> איפוס הגדרות רשת- אם אתם לא בגירסא 5.1.1 היכנסו להגדרות -> כללי -> רשת -> רשת נתונים סלולארית והזינו את הנתונים כמו רשום באתר של הוט מובייל*אם אין לכם אפשרות של רשת נתונים סלולארית אתם לא צריכים להזין כלום- הפעילו את Imessage וחכו לאימות
פורסם 2012 ביוני 613 שנים אצלי זה מוזר - אני יכול לשלוח, אבל לא לקבל הודעות בimessageזה עובד both ways ברגע ששלחת למישו בפעם הראשונה הודעה, הוא זיהה אותך ככתובת מייל בלבד והגיב בחזרה.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר התניידתי היום להוט מובייל והצלחתי לסדר את ה - Imessage ו FaceTimeMMS לא באיימסג' עדיין לא עובד.איך לסדר את בעיית אימות המספר ב Imessage ו FaceTime :- חברו את המכשיר לאייטונס- ודאו שבהגדרות -> טלפון -> "המספר שלי" זה באמת המספר שלכם אחרי הניוד- כבו את ה- Imessage ו FaceTime- הגדרות -> כללי -> איפוס -> איפוס הגדרות רשת- אם אתם לא בגירסא 5.1.1 היכנסו להגדרות -> כללי -> רשת -> רשת נתונים סלולארית והזינו את הנתונים כמו רשום באתר של הוט מובייל*אם אין לכם אפשרות של רשת נתונים סלולארית אתם לא צריכים להזין כלום- הפעילו את Imessage וחכו לאימותמשהו מוזר, זה מראה כאילו השירות הופעל וניתן לקבל ב-2 כתובות, אבל עדיין הודעות מראות שהן הגיעו מהאימיילואי אפשר למחוק את האימיל מהאפשרויות של ההתכתבותעריכה: הבעיה נפתרהתודה רבה לך. בשביל להפטר סופית מההודעות אימיל צריך לבצע את הפרוצדורה הנ"ל ואז להכנס להגדרות של הimessageולהתנתק מחשבון הitunes, מה שישאיר רק את מספר הטלפון בתור מקור להתכתבות. ממליץ לכולם לנסות.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים התניידתי היום להוט מובייל והצלחתי לסדר את ה - Imessage ו FaceTimeMMS לא באיימסג' עדיין לא עובד.איך לסדר את בעיית אימות המספר ב Imessage ו FaceTime :- חברו את המכשיר לאייטונס- ודאו שבהגדרות -> טלפון -> "המספר שלי" זה באמת המספר שלכם אחרי הניוד- כבו את ה- Imessage ו FaceTime- הגדרות -> כללי -> איפוס -> איפוס הגדרות רשת- אם אתם לא בגירסא 5.1.1 היכנסו להגדרות -> כללי -> רשת -> רשת נתונים סלולארית והזינו את הנתונים כמו רשום באתר של הוט מובייל*אם אין לכם אפשרות של רשת נתונים סלולארית אתם לא צריכים להזין כלום- הפעילו את Imessage וחכו לאימותהיכן אני מזין את הנתונים? אין לי מקום כזה.יש לי הגדרות -> כללי -> איפוס -> איפוס הגדרות ליויש לי הגדרות -> כללי -> רשת -> ואז Enable 3G, Cellular Data, Data Roaming, Personal Hotspot, VPN, Wifiאבל אין לי אין לי מקום להזין נתוניםגרסא 5.1.1
פורסם 2012 ביוני 813 שנים התניידתי היום להוט מובייל והצלחתי לסדר את ה - Imessage ו FaceTimeMMS לא באיימסג' עדיין לא עובד.איך לסדר את בעיית אימות המספר ב Imessage ו FaceTime :- חברו את המכשיר לאייטונס- ודאו שבהגדרות -> טלפון -> "המספר שלי" זה באמת המספר שלכם אחרי הניוד- כבו את ה- Imessage ו FaceTime- הגדרות -> כללי -> איפוס -> איפוס הגדרות רשת- אם אתם לא בגירסא 5.1.1 היכנסו להגדרות -> כללי -> רשת -> רשת נתונים סלולארית והזינו את הנתונים כמו רשום באתר של הוט מובייל*אם אין לכם אפשרות של רשת נתונים סלולארית אתם לא צריכים להזין כלום- הפעילו את Imessage וחכו לאימותאתה בגירסא 5.1.1, אתה לא צריך להזין כלום
פורסם 2012 ביוני 813 שנים זו הייתה הכוונה שלי - למרות שוידאתי שמספר הטלפון שלי (נסיון אחד עם +972 ופעם אחת בלי),ועשיתי איפוס להגדרות הרשת עדיין הוא כותב Waiting for activation
פורסם 2012 ביוני 813 שנים תעשה את זה עוד פעם ותוודא שהמכשיר מחובר לאייטונסלי זה עבד על 3 מכשירים, שניים 5.1.1 ואחד 5.0.1
פורסם 2012 ביוני 913 שנים לא בדיוק קשור לנושא המרכזי של הת'ראד, אבל כן קשור לכל מה שאמור לעבוד, לכאורה (כביכול). האם מישו מצליח להכנס ל"פורטל" של הוט-מובייל (m.hotmobile.co.il)?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.