עבור לתוכן

מודאג בקשר למשלוח שעשיתי מPerformance-PCS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע כשאני הזמנתי את הדבר הראשון שלי זה הגיע תוך שבוע!אחרי שעברו יומיים מאז שהזמנתי אני סתם נכנסתי לדואר ישראל לראות פתאום מה אני רואה?שהחבילה בחול שזאת אומרת דואר ישראל כבר יודעים על החבילה שאמורה להגיע!והמשלוח השני שהזמנתי כבר שבוע אין התקדמות במעקב!לא בארץ ולא שם זה פשוט תקוע על DE LA FRANCE....אתה מבין שיש פה משהו מסריח....

פורסם

תן לי לנחש, הזמנת איזה כבל או משהו קטן אחר, שהגיע במעטפה לתיבת הדואר שלך, או צרור קטן.

אני לא מאמין שזה היה חבילה כמו שאתה מזמין עכשיו. (ונניח שהיה צירוף מקרים, שהחבילה שלך הגיעה למרכז המיון, ובדיוק היה מטוס שעמד לצאת).

סבלנות חביבי. גם פייפאל לא כ"כ יעזרו לך, אפילו הזמן הסביר עדיין לא עבר. ואני אומר לך מהניסיון האישי שלי, שUSPS מטעה בנוגע למספרי המעקב שלה.

יכול גם להיות, שצרפת היא "תחנת" ביניים בדרך לארץ, ומדובר במעיין "סימון דרך" כלשהוא.

פורסם
  • מחבר

לא המשלוח הקודם שהזמנתי היה דיי גדול זה 2 מאוררים לזכרונות 4 מאוררים איכותיים ועוד מלא כבלים של BitFenix ומקלדת ועכבר..ולא יכול להיות מה שרשום במעקב זה הדברים שלי למה רשום לפי התאריך שמשהו קיבל את החבילה ב2011 אם זה היה רשום 2012 הייתי כבר מבין שמדובר בטעות..טוב נראה כבר אני יתן להם שבוע אם לא יגיע אז זה יהיה פעם אחרונה שאני קונה מהאתר הזה..

פורסם

זה אכן מספר ממוחזר, כנראה הוא עדיין לא התעדכן במערכות של USPS.

בדקת את המספר הזה באתר של הדואר?

פורסם
  • מחבר

כן אין שום מידע על מספר החבילה..

פורסם

למה להיות לקוח מגעיל? EMS זה שירות לא וודאי, פעם יכול לקחת שבוע ופעם לוקח 3 שבועות. בגלל זה אף פעם לא שווה להשקיע ב EMS כי אתה לא יודע מה תקבל.

דבר נוסף הוא שאם ערך החבילה הוא מעל $75 אז:

א. תחוייב בעמלה נוספת של 130~ ש"ח. עוד סיבה למה -לא- להזמין EMS.

ב. החבילה תעוקב בצורה נוראית. וזו אולי כנראה הסיבה שהחבילה עוד לא עודכנה באתר של USPS / בארץ. כשהחבילה מתחת ל $75 הכול זז נורא מהר.

כך או כך, זאת לא אשמת PPCS.

פורסם

למה רשום לפי התאריך שמשהו קיבל את החבילה ב2011 אם זה היה רשום 2012 הייתי כבר מבין שמדובר בטעות..

בדיוק ההפך!

אם התאריך שמופיע במעקב הוא 2011, אז זה בוודאות מספר ממוחזר.

פורסם
  • מחבר

למה להיות לקוח מגעיל? EMS זה שירות לא וודאי, פעם יכול לקחת שבוע ופעם לוקח 3 שבועות. בגלל זה אף פעם לא שווה להשקיע ב EMS כי אתה לא יודע מה תקבל.

דבר נוסף הוא שאם ערך החבילה הוא מעל $75 אז:

א. תחוייב בעמלה נוספת של 130~ ש"ח. עוד סיבה למה -לא- להזמין EMS.

ב. החבילה תעוקב בצורה נוראית. וזו אולי כנראה הסיבה שהחבילה עוד לא עודכנה באתר של USPS / בארץ. כשהחבילה מתחת ל $75 הכול זז נורא מהר.

כך או כך, זאת לא אשמת PPCS.

לקוח מגעיל?אל תגרום לי לצחוק ואין שום קשר למה שאמרת ההזמנה הקודמת שלי היתה עם משלוח והכל ביחד 167$ הגיע לארץ תוך שבוע ולא שלמתי שקל משלוח USPS מאיפה המצאת את כל השטויות האלה?

קבלתי עכשיו הודעה מיPPCS שהם נורא מצטערים אם תוך יומיים לא יופיע שום מידע באתר של USPS אני מקבל החזר כספי מלא לPaypal.

פורסם

כי זה להיות לקוח מגעיל שמאשים את החנות במחדל של הדואר עצמו.

מאיפה אני "יודע" את מה שאמרתי מקודם? מניסיון של כמה חבילות שהגיעו ב EMS, וגם אם אתה כ"כ סקפטי פשוט תריץ חיפוש בגוגל על עמלות שקריות ש EMS לוקחים.

זה שהמשלוח הקודם שלך בשווי של $167 הגיע תוך שבוע רק מוכיח שהשירות לא וודאי ושפעם המשלוח "ייתפס" ויתעכב, ופעם לא, זה ממש לא בשליטת החנות.

למה מוכנים להחזיר לך החזר כספי? פשוט כי אין לחנות כח להתעסק עם לקוח כמוך.

פורסם
  • מחבר

לקוח מגעיל....פעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת לא אשמתי שהם הביאו לי קוד מטומטם בעיה שלהם ולא,זה לא בגלל שאין להם כוח להתעסק עם לקוח כמוני הם פשוט לא יודעים על מי הם נפלו :)וגם תאמין לי גם לי יש ניסיון עם EMS זה לא פעם ראשונה שאני מזמין משלוחים מעל 100$עם משלוח EMS אף פעם לא נתקלתי לשלם מע"מ או כל דבר אחר פעם ראשונה אני שומע את זה ממך.

פורסם

אף אחד לא הביא לך "קוד מטומטם". אתה פשוט מסרב להבין מה שאומרים לך בת'ראד, ושאר התגובה שלך ממחישה בדיוק מה הכוונה בלקוח מגעיל.

אם לא שמעת על כל מיני עמלות חבויות ב EMS אז א. או שיש לך ממש מזל ב. לא הזמנת יותר מידי מוצרים מעל $75 ג. לא הזמנת ב EMS בכלל, או שילוב של כמה מאלה..

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אין מצב בחיים שלא יהיה שום עדכון בנוגע לפריט שלי אחרי שבוע בUSPS אפילו לא רשום שהם קיבלו לא משנה מה הייתי מזמין דרך USPS תמיד היה מופיע אחרי כמה שעות שהם קיבלו את המוצר ומעבירים את זה הלאה אני הזמנתי בעבר מלא חבילות עם EMS מעל 100$ בעבר ואף פעם לא שלמתי מע"מ..אבל לך תדע כמו שPPCS אמרו אוליי אני יוכל לראות את הפרטים של החבילה בעוד יומים אף אחד לא יודע מה יהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים