עבור לתוכן

מודאג בקשר למשלוח שעשיתי מPerformance-PCS

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה אבל זה משלוח עם קירור מים לכן פרסמתי פה אם זה המקום הלא נכון אשמח מאוד אם תעבירו למקום המתאים..

-------

יש לי בעיה ממש מוזרה עם המשלוח שהזמנתי מי Performance-PCS..הזמנתי לפני איזה שבוע וחצי כמה דברים מהם קבלתי קוד מעקב יכולתי לראות איפה המוצר שלי אחרי שבוע חצי קבלתי את המוצר בקיצור הפעם הזמנתי מהם קירור מים אחרי ששלמתי והכול קבלתי הודעה מהאתר שלהם שהמוצר Shipped כולל קוד מעקב אז הכנסתי את הקוד מעקב בUSPS ומה פתאום אני רואה?שמישהו קיבל את החבילה בצרפת בתאריך 2011 במאי ואני הזמנתי לפני שבוע...שלחתי להם הודעה איך זה יכול להיות הם אמרו לי שהאתר USPS משתמשים בקודים משומשים תבדוק עוד כמה ימים עברו כמה ימים ועדיין אין עדכון רשום שהחבילה נמסרה בתאריך 2011 במאי בצרפת....והחבילה הקודמת שהזמנתי כל שעתיים-שלוש יכולתי לראות איפה המוצר שלי...והפעם כשאני מנסה לבדוק זה תקוע כבר מלא זמן שזה נמסר למשהו בצרפת...מה אתם חושבים?להתחיל כבר לבקש החזר כספי?

פורסם

מה זה "תקוע מלא זמן" ? מתי הזמנת את החבילה ? כמו כן תחכה בסבלנות Performance-PCS לא ירמו אותך תהיה בטוח, הם בסה"כ מעבירים אליך את המידע שהם קיבלו ממהדואר שלהם, במידה וזה לא יתעדכן עוד שבוע+- אז תקפיץ להם מייל שוב, אני בטוח שאתה תקבל את החבילה עם קצת סבלנות.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את החבילה לפני שבוע אחרי יומיים שלחתי להם מכתב ואמרתי להם שהקוד משומש והקוד לא נכון והם אמרו לי שהאתר USPS משתמשים בקודים משומשים תחכה יום יומיים ותראה שהחבילה שלך תתעדכן בקיצור עבר 4 ימים ועדיין אין עדכון....פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה שהם משתמשים בקודים משומשים...אתה מבין אני אפילו לא יכול לראות איפה המוצר שלי שום פרט קטן לא יכול לדעת איפה הוא.

פורסם

אם לא שלחת את זה במשלוח אקספרס אז גם כל נושא העדכון די לא תמיד הכי נכון, בכל מקרה שלך להם מייל שוב שיבדקו ויעדכנו אותך.

לביינתים הזמן עובר והחבילה בדרך אל תדאג :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מזמין רק עם USPS Express..אני רוצה להזמין עוד כמה דברים מהם אבל אני מפחד שזה יקרה לי את אותו הדבר אוליי הפעם הם החליטו לעבוד עליי מי יודע....אני באמת לא יודע מה לעשות

פורסם

אתה קצת בפרנויות מיותרות, למה נראה לך שחנות כזו מכובדת "תעבוד עליך" ? אין להם מה לעשות ?

בכל מקרה תשלח להם מייל שוב, להתמרמר בפורום לא יעזור הרבה.

פורסם

חבל על משלוח אקספרס, דואר שליחים לוקחים יותר מידי כסף.

בקשר למשלוח שלך, קרה לי מקרה דומה, שהיה כתוב שהחבילה נמסרה בצרפת / ברזיל (לא בדיוק זוכר).

לפעמים כן ממחזרים מספרים בUSPS, למרות, שבXS לפני חצי שנה היו לא מעט לקוחות זועמים על כך שPPCS היו ממחזרים קרטונים, ומה שקרה לעיתים נשארה המדבקה הישנה, והחבילה הגיעה לארץ הלא נכונה, עד שהעבירו אותה שוב למדינה הנכונה.

לא מעט פעמים גם יש טעויות באתר של USPS, כך שהוא לא אינדיקציה.

הכי טוב זה לעקוב עם המספר שיש לך, באתר של דואר ישראל, כך תדע שהחבילה נקלטה בארץ.

אם עבר רק שבוע וחצי, אני מסופק אם היא כבר נחתה, אבל לך תדע.

בכל מקרה, תתחדש!

אל תדאג, כך או כך - החבילה תגיע אליך.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שזה יקח יותר זמן להגיע מאשר המשלוח רגיל עכשיו?כי בדרך כלל תמיד הייתי עוקב לפי קוד המעקב איך שהיה נוחת בארץ הייתי נוסע לסניף מראה להם את הקוד ולוקח את החבילה ועכשיו אין לי את האופציה הזאת אני יצטרך לחכות עד שיגיע הפתק האדום לדואר..הריי על מה שלמתי?שלמתי על משלוח שיגיע יותר מהר ועם מעקב שאני יוכל לראות איפה המוצר אני חושב שמגיע לי החזר כספי לפחות על חצי משלוח אתה לא חושב ככה?

פורסם

נדירים המקרים שבהם החבילה באמת מגיעה לארץ אחרת, לרוב מדובר בטעות באתר

אם זה דואר שליחים - קח בחשבון שלא תוכל לראות את המעקב באתר, במקרים שכאלה, צריך להרים טלפון לדואר שליחים ונסות לאתר את החבילה אצלם.

פורסם
  • מחבר

זה משלוח USPS EXPRESS...תמיד יכולתי לראות איפה המוצר נמצא בUSPS או בדואר ישראל אפילו נראלי שPERFORMANCE-PCS מתחילים להתעלם ממני שלחתי להם הודעה לפני יומים עד עכשיו לא ענו לי בדרך כלל אם אני שואל על איזה מוצר או משהו הם אחרי כמה שעות עונים...נראלי כבר אני חושב לפתוח עליהם תיק בפייפאל..

פורסם

פשוט תחכה בסבלנות,

אל תגרום להם לשנוא אותנו. :bash: , גם ככה היה עם זה מספיק בעיות בעבר.

חכה שבועיים שלושה, זה זמן סביר.

אם לא יהיה סימן לזה בארץ - תתחיל להפוך שולחנות.

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק נכון?אתה יודע כמה כסף השקעתי על הקירור הזה?אני יתן לזה גג עוד יומים אם אני לא רואה שום התקדמות במעקב אני פותח אליהם תיק בפייפאל כמו שאמרתי שלמתי על משלוח הרבה כסף כדיי לראות איפה המוצר וכוליי ואת זה גם לא קבלתי..שלחתי להם הפעם עוד הודעה אם לא תהיה התקדמות עד 2 ימים אני מבקש החזר מחברת האשראי.

פורסם

פותח התרד אני מבין את החשש והדאגה, אבל כמו שציינתי אתה קצת מגזים, קצת סבלנות ואני בטוח שהכל יסתדר, לאף אחד ובמיוחד לא לחנות אין אינטרס לעבוד עליך או לשקר, כמו כן אל תשכח שהבדלי הזמן גדולים ולכן התגובות בהתאם.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

באמת שתתן לזה כמה ימים טובים. רב הסיכויים שאם יש עיכוב כלשהו במשלוח זה לא באשמת ppcs אז חבל סתם לעשות צעד מלוכלך ולדרוש החזר מחברת האשראי. בדר"כ המעקב של usps הוא מחורבן בכל מקרה.

פורסם

לא רק שהוא מלוכלך, אל תשכח שמיום שישי עד יום ראשון הם בכלל לא עובדים :nono:

הם בסדר, שפכתי אצלהם מאות דולרים. אין לך מה לדאוג.

פשוט תחכה. אתה לא מזמין מהארץ, דברים כאלה לוקחים זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים